Билкова градина подръка у дома

• 23 460
  • 812
  •   1
Отговори
# 750
След като направих основно почистване и преподреждане вкъщи, се отдадох на почивка с четене на книги, гледане филми и изпробване нови рецепти.

# 751
Нямам трикове, работа в къщи винаги има, особено сега пролетта и с трима мъже. Обърнах и повече внимание на ученика в къщи и сега даже не ми остава свободно време.

# 752
  • Across the Multiverse
Не ми остава кой знае колко време за любимите занимания (четене, гледане на сериали и др.), но за да ми е по-приятно като цяло просто се опитвам да не възприемам грижите за дома и децата като задължения, а да правим каквото можем заедно, да си помагаме и да се учим взаимно на нови неща ...

# 753
Помагам на съпругата си с децата,върша домакинска работа ако се наложи,чета книги,забавляваме се с големия ни син,играем шах.

# 754
Вихря се в кухнята като изпробвам нови рецепти. Чета книжки, грижа се за цветята на терасата си. Извадих и една отлагана отдавна картина за оцветяване по цифри. Гледам филми, играя на игри. Наслаждавам се напълно на тези мигове, защото скоро няма да се повторят, а са ми липсвали в натовареното ми ежедневие преди епидемията.

# 755
Вихря се в кухнята както никога до сега,разкрасявам си градинката,чета книга.

# 756
Отдала съм се на книги, филми и преподреждане на гардеробите. Взе да ми харесва да си стоя вкъщи, само да има кой да ми финансира мързелуването Wink

# 757
  • Sofia
Здравейте, сутринта започва с чай лукчета лайка и мента, любим вкус.  Винаги сме заредени с лукчета от целият ви асортимент. За болки в гърлото помагат както зелените билкови, така и новият вкус с джинджифил 🙂 а вкъщи е най-хубаво, когато сме заедно и здрави.

# 758
Чета книги и обичам   да правя сладкиши!

# 759
  • София
В отпуск съм и се радвам на децата. Помагам на сина ми в дистанционното обучение. Приготвяме им разни домашни вкусотии. Печем си домашен хляб. Играем си  на разни настолни игри. Забавляваме се.

# 760
Напишете като коментар в темата какви мерки взимате, когато усетите дискомфорт в гърлото?
Взимам си билкови бонбони от вашите, правя си чайове. Blush

# 761
Относно първия въпрос на играта винаги имам в къщи и във всяка дамска чанта лукчета с мед и лимон. Обожавам ги.
По втория въпрос, правя различни готварски експерименти, и гледаме със семейството повече филми. Simple Smile

# 762
При първи симптоми започвам да пия чай с мед и лимон.
Когато се наложи да остана у дома, чета книги или ако не се чувствам добре, си почивам

# 763
Чета книги, гледам нови филми и сериали, учим с детето и най-вече се наслаждвам на времето, прекарано с любимите хора.

# 764
Когато усетя дискомфорт в гърлото пия чай ,смуча лукчета.В дните на социална изолация се забавлявам като гледам тв или пия чай в градината ми.

Общи условия

Активация на акаунт