Парфюмни размисли и страсти - 238

• 48 382
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Скрит текст:
Рядко купувам парфюми за подаръци, но специално  Terre d'Hermes съм го подарявала на няколко мъже, различни възрасти, професии, темперамент и винаги много му се радват и купуват отново често. Аз самата също го нося с удоволствие.
Мислех си, че аз пръскам яко https://www.instagram.com/p/B-emqz-o-QA/
Леле, ако аз така се полея ще тупна по гръб с навирени крака като хлебарка напръскана с Райд. Направо си го представих. Scream

# 316
Не е като да не съм хоумофис, работя, обаче през почивката си избрах популярното Juicy Couture Viva La Juicy. Момичета, кажете нещо за парфюма, заслужава ли си да го поръчам ей така от мъка, че не мога да излизам.

# 317
По-добре избери друго.

# 318
Не е като да не съм хоумофис, работя, обаче през почивката си избрах популярното Juicy Couture Viva La Juicy. Момичета, кажете нещо за парфюма, заслужава ли си да го поръчам ей така от мъка, че не мога да излизам.
Определено не.
А и Тиква е писала, подкрепям я.

# 319
Защо, Тиква? Аз харесвам карамели.

# 320
Рядко купувам парфюми за подаръци, но специално  Terre d'Hermes съм го подарявала на няколко мъже, различни възрасти, професии, темперамент и винаги много му се радват и купуват отново често. Аз самата също го нося с удоволствие.

Мислех си, че аз пръскам яко https://www.instagram.com/p/B-emqz-o-QA/

Безумие е да пръскаш с Монтал така обилно. Горките хора, които ще трябва да я изтърпят!
Аз  пръскам по-яко със Слънчогледите на Арден, но изветрява за нула време.

# 321
Момичета, при FANTASY COLLECTION на Кензо разликата само в шишето ли е или.. Rolling Eyes

# 322
Джуситата имат една такава долнопробна, евтина нишка, не ги харесвам и аз. Избери си друго, Раличка. Green Heart

Тази мацорана от Инстаграм ако така и толкова напръскана ходи на спорт, изглеждаше с нещо спортно, не мога да си представя затръгне ли на среща какво прави?

# 323
Пластмасова нишка има при мен.

# 324
  • София
Изскочи ми случайно в инстаграм, изгледах и още няколко поста. Така си пръска жената всичко, гледам че все е със спортни дрехи, ако така ходи да тренира - фитнеса е само нейн, а тя е безсмъртна.
Аз също пръскам много за протокола, но тя ме шокира дори мен.
По дрехи никога не пръскам между другото, без значение какво.

Днес разнасям Mahora, не го бях носила отдавна .

# 325
И Денси, и Базила се включи, стана сериозно. Да знаете, че ми разбихте сърцето Broken Heart
Ще си харесам друго Hug

# 326
Защо, Тиква? Аз харесвам карамели.
Защото не е интересен, не впечатлява с нищо, омръзва бързо, има някак си дрогериен мирис.

# 327
Viva la juicy на сляпо никога . Бях го взела преди години , мислийки, че ще отговаря на образа на бранда , в крайма смекта го подарих на баба.

# 328
Момичета, ще ми е интересно да чуя мнения за Baraonda?
Описван е като boozy парфюм, но аз ли не усещам  силно уискито, понеже не пия нямам си на идея.

# 329
Момичета, ще ми е интересно да чуя мнения за Baraonda?
Описван е като boozy парфюм, но аз ли не усещам  силно уискито, понеже не пия нямам си на идея.
Усещам сериозно уиски /и аз не пия въобще алкохол/. Харесвам го, но за мен е чисто мъжки парфюм и не бих го носила.

Общи условия

Активация на акаунт