Парфюмни размисли и страсти - 238

• 48 488
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Тези нишовите наистина ли са с по-високо качество?
Също нали срока да парфюма е 3 до 5 г неотварян.. това дали е така?

# 166
  • София
Поръчах си Aqua Sacrae и Aqua Paradisi на Le Couvent des Minimes, от последните инвенции на мосю Елена, ще ми създават настроение в идните дни, надявам се.
Ако някой вманиачен в творчеството му вече се е сдобил с Baliflora и/ли Tuberosis, моля да пише. По описание ми се струва, че искам неистово и двата...ако пък някой само ги е пробвал и има впечатления, също моля да се отзове.

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 16:30 от Rafiqa

# 167
  • Germany
rosica.koleva99, толкова страхове имате от тези парфюми и започването на това опасно хоби, че аз на ваше място въобще не бих си го причинявала. Най-добре се насочете към нещо друго, че ще си докарате някоя болест от толкова притеснения, казвам ви го най-добронамерено.

Deetron, страхотно описание на Оникс, като видях снимката ти от предния пост, точно за него се сетих Hug Прекрасен и магичен, горски, тъмнозелен аромат, май е време и аз да го притежавам. Влюбех се в него от първата проба.

И аз не купувам нищо ново на този етап, не че не искам, имам цял списък с желания, а защото не се знае какви времена ни очакват. Мисля, че имах нужда от това паузиране, за да открия какви съкровища имам, а не стигам до тях, защото все търся нещо ново. Сега си пръскам на воля каквото ми душата иска, без да се съобразявам с никого. Посягам много често и към любимият ми Lavandes Trianon Lancome, който обожавам, и който по някакви непонятни за мен причини, колегите ми не могат да търпят. За мен е най-нежната и сладка клонка лавандула, потопена в топло мляко и красивото безвремие на летен ден около лавандулово поле, а според тях миришело на нещо изгоряло, на ароматни свещи, и на нещо смешно Rolling Eyes След като го преживях два пъти, се отказах категорично да ходя с него на работа, а толкова да го обичам...Сега обаче ми е паднало и пръскам на воля Joy

Днес съм с Wanted Girl Azzaro Чуден, чуден направо, перфектният домашен парфюм, толкова осезаем и успокояващ в същото време, с чудесни бели цветя и карамелената сладост на дулсе де лече, че и женствен и секси. Какво да искам повече Blush

Бъдете здрави момичета и момчета, и се усмихвайте повече Hug

# 168
Тези нишовите наистина ли са с по-високо качество?

Не непременно, но някои са.

Също нали срока да парфюма е 3 до 5 г неотварян.. това дали е така?

Не, не е.

# 169
Пазят ли парфюмите от коронавирус?
- Не.
Защо тогава ги купувате?
- Да.

# 170
  • Бургас
Пристигна ми Parfait de Rôses Lancome и влизам да благодаря за подкрепата да го поръчам и че е мой парфюм.Точно така се оказа и в тези трудни времена си доставих огромна радост. Пръснах и зачаках, обля ме божествено красив мирис от друго измерение, спря ми дъха.Цял живот търся точно този парфюм и моментално се превръща в най-любимият ми парфюм и забележете преди Мон, разбира се без да ги сравнявам.Флаконът е един път с тази магнитна капачка, the best! Категорично за мен този парфюм не  мирише на сладкиши, торти и т.н, каквито мнения срещнах и в никакъв случай не е накъртващо сладък да сладък е но не е, лепкав и досаден.За мен той ухае на ПУДРА, на сладки розови листенца посипани с пудра, за мен е най -финия розов парфюм на света, като розов воал.Sparkling Heart Тук розата не ми прилича на никой друг парфюм, многолика е, за моя нос няма абсолютно нищо общо нито със Среднощната роза/която съм имала и познавам отлично/, нито на Рози и Ванилия на Мансера, нито на Делина, нито на Роуз Руж, като последните два харесвам много.Ухае ми на скъпа пудра , ухае ми на Герленските гримове и ми връща много мили спомени без да е ретро.Чудя се как парфюм може да е толкова изящно изпипан рядък екземпляр! Бих му платила с кеф пълната цена, усещам червилен оттенък , никога в живота си не съм срещала подобен парфюм.Изключително добра проекция и луда трайност, само с един спрей изпълни цялата стая, изумена съм.Пудра, пудра ,пудра фино смляна, сладни ми луксозно хаха.Най- финият пудрен гурманд, напудрена красота, парфюм за гранд дама, това са моите възприятия и не ангажирам никого с тях.Няма маринована нота върху мен и слава Богу! Дано повече хора от темата се запознаят с него, Парфето за мен е много сериозен зрял парфюм..Влюбена съм:revolving_hearts: и една моя негова снимка-

# 171
  • Чукарландия
При мен парфюмът символизира непреходна женственост.Wear High Heel

Не познавам нито една от версиите на парфюма, а много ми се иска. Защото и рекламата му е с Rooney Mara - любимата ми Лисбет Саландер.

Парфюм за деня: Amber & Roses Mancera

https://youtu.be/q5UeuV-Kzy4

ПП Кристалче, честит ти Parfait de Rôses. Наистина е божествен. И на мен ми е много любим, толкова ми е спешъл, затова го ползвам само в такива случаи - специални. ❤️

# 172
  • София
Bright Crystal  - много се радвам да те видя така развълнувана и впечатлена Tada Честит Ланком - чудесно е Парфето Hands Clap

BBeLLa - би ли споделила как намираш Amber & Roses Mancera - винаги ми е бил любопитен...

# 173
  • Germany
Bright Crystal, честит парфюм! Голямо бижу е и се радвам, че го оценяваш. Хубаво е да те види щастлива човек, трябва по-често да си купуваш парфюми Grinning

Бел, кажи ми малко повече за Амбър и Рози, с кой от другите розови на Мансера би го сравнила Hug

# 174
  • Бургас
Благодаря, мили хора Ковачева:stuck_out_tongue_winking_eye: ти си главната виновница да рискувам и сега трябва да помагаш с описания и на другите от Grand Crus ,че съм хвърлила око и на Туберозата и Ирис Драже, пък не ми се чакат мостри ,които ще пристигнат незнайно кога.Bowtie

# 175
  • Чукарландия
Deetron и Ковачева, като ме знаете как описвам, бива ли такива въпроси да ми задавате. По-лесно ще ми е, да ви изпратя отливки (дори в тези времена) и да чакам вие да говорите за него... 😂😂😂
Сега... Прекрасна пудрена роза, червена, суха, няма сладости, но пък е толкова хубаво различна, за подложка има фин тамян, аз си ги усещам хубави, нежни пушеци, (пушеци, пушеци - имаше такава песен 😁), ох, не ме тормозете, много е хубав. Определено е унисекс, но по-дамски унисекс. 🤪
Не мога да го сравня с други "рози" на марката, защото за съжаление не ги познавам.
Но много е близък до Aoud Black Candy Mancera, като този е по-мъжкия унисекс.
Бях ги купила двата - за ММ и за мен и беше много яко, като се нафъщим двамата с тези ми ти пушеци, амбри и рози, много хубаво се омесват и допълват. Много дълъг стана поста. От мен толкова. 😂

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 18:30 от BBeLLa

# 176
Я пак да питам, ако някой се смили да драсне 2 думи 😊 Чудя се за на сляпо едно Amber & Lavander Jó Malone, във Фрагрантика повече като мъжки го описват, а аз не съм фен на някакви бръснарски нотки, надеждата ми е в амбрата 😛

# 177
Да. Аз я усещам, но наистина си е някак мъжки.
Ех навихте ме щом трайността е отвъд тези 3 до 5г ще си взема една стотица на любимия ми парфюм. Просто никой друг не ме вълнува до края на живота мота да ползвам само него.

# 178
rosica.koleva99 Не разбрахме кой е любимия ти парфюм,за който ти беше нужно “навиване”,а и една 100-ца ако ти е толкова любима, се изпръска за 2,максимум 3 месеца ....

# 179
  • София
BBeLLa - много ти благодаря за споделените впечатления Two Hearts
Ориентираш ме отлично. Мисля, че много ще ми хареса Amber Roses... Flowers Rose 
Вярвам, че kovatcheva също ще се зарадва на описанието ти Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт