Парфюмни размисли и страсти - 238

• 48 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
babuza84, лосионите на Шанел имат трайност на парфюм. Тези на Диор и Герлен също. На останалите е късмет ако изобщо мирише като парфюма.

# 496
Скрит текст:

Разсмя ме с тази информация. Мъжкият чатал не мирише така. Joy Joy
А как?Mask Умирам от смях пак съм в лигавото си състояние.
Ами, не на орхидеи и шоколад Laughing
на трюфел явно ви мирише, казвайте така, вместо чатал:)
Леле трюфела колко гадно мирише! Въобще не разбирам, защо е толкова скъпо това нещо. За щастие нито един мъжки чатал, минал покрай носа ми, не е мирисал като трюфел Joy ЧО не е гадна колкото трюфел!

# 497
  • София
Не знам за вас, аз сe обърках кое как мирише Joy

# 498
  • Sofia
Със сълзи се смея Joy Joy Joy
Ще ни заметат.

# 499
И аз, и аз се обърках, но черната орхидея категорично не ми харесва. Joy
В понеделник си чакам Мон Герлена, но сега ми прииска и нещо на Мансера, някой от тях става ли за сляпа покупка? Дори и да бяха отворени магазините, в Пловдив май няма къде да се пробва нещо на марката, нали? Не съм фен на розите, затова сякаш се насочих към aoud orchid.

# 500
Не съм фен на розите, затова сякаш се насочих към aoud orchid.
Аз предлагам на всички, искащи да придобият Aoud Orchid, да пробват Nero Assoluto Roberto Cavalli. Вторият е много по-хубав и с повече присъствие, и характер от Мансерата.

# 501
Elie Saab le Parfum подходящ ли е за топло време, траен ли е, кажете нещо за него:)

# 502
Хахаха темата се преобразува-мъжки чатали и трюфели:)))...честно и аз се смея с глас....
Днес съм с Girls can do anything и цял ден ме прегръща и гали,много мой!

# 503
  • София
Направо не мога да повярвам колко хора не харесват орхидеята. При мен ЧО, КО и ТВ са най-често отбелязаните като разкошни. Моята кожа е суха и на нея и трите парфюма се отварят с нежен и сладък аромат, със съответните нюанси и постоянно получавам комплименти. Нося ги дори и като ежедневни и никога не съм чула негативни думи. На съпруга ми същите 3 парфюма стоят трагично. Той е с много гореща и по-мазна кожа и при него се отварят с мирис на лекарства, химия, задушливи нотки, но не неприятни, а по-скоро натрапчиви по ориенталски.

# 504
През годините винаги мненията за Орхидеята са били полярни в повечето случаи. Не можах да се спогодя с нея, но е хем различна, хем разпознаваема Grinning Много мъже съм надушвала по улицата с нея и я харесвам повече така. Описанието за погребението снобското ме изкефи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Fever, писали сме заедно Grinning

# 505
  • София
Ели Сааб е силно белоцветен, задушлив и според мем най- красив пролетно и есенно време. На мен с Бърбъри Лондон са ми в една категория, като Бърбърито е студено, а Ели Сааб е по- сладък. Има мед в него и се усеща, но не потно, както в някои парфюми. Нв мисля, че става за лято.

Моята кожа също е студена и суха. Освен да дам пак шанс на орхидеята. Simple Smile

# 506
  • Пловдив
Аз съм от любителите на ЧО. Харесвам повече Кадифената, но нося и Черната. Плътна, тъмна,ммммм. Никакви болници не усещам. Купих я още щом излезе и все си я ползвам, макар и рядко.
Веднъж я усетих и в автобуса върху мъж - стоеше му убийствено, толкова ярко и забележимо, че ме накара да се приближа.
Аз на моя мъж още не съм му я дала да я пробва.

# 507
Oт любопитство бях взела мостра от Нотино на ЧО. Тествах я първо на ММ , а детето като го надуши, му каза, че мирише на кенеф ..laughing: А на мен пък ми харесва.Laughing

# 508
Обожавам трюфели, в един филм срещнах приятно описание на аромата им - огрян от слънце есенен склон. Харесвам и орхидеята, но я нося веднъж годишно с половин пръсване. Зимата я носи мм, на него му стои невероятно.

# 509
Нося орхидеята с удоволствие, но само как да кажа..., когато съм готова за нея. Трябва да имам хъс, увереност и да се чуествам добре. Последния път сама ме избра! Сложих слим панталон, висок ток, топ (с фина дантела и тънки презрамки Wink)и сако. Рядко, но с кеф! ☺

Общи условия

Активация на акаунт