Как да „избягаме“, без да излизаме и да намерим 15 минути #ВремеЗаМен всеки ден?

• 8 146
  • 125
  •   1
Отговори
# 15
От напрежението ме разтоварват най-много книгите и спорта, доколкото е възможен у дома.

# 16
Работя от вкъщи на компютър и съм почти по цял ден на компютъра, когато се "изключа" за малко от всички устройства си почивам. Просто някакво време, в което да не правя нищо друго. Иначе уча,чета, гледам филми, играя с детето ми, не е скучно. Гледам от позитивната страна на нещата.

# 17
  • София
Чета книги, пресаждам цветята, рисувам камъни за градината.

# 18
Чаша кафе и интересна книга.

# 19
  • Елхово
Чета книга, гледам филми, слушам музика!

# 20
Обожавам да чета книги ,добрата книга е моето бягство от действителността.Аз не мога без книга.

# 21
  • София
Аз се разтоварвам, като намирам време за някое от хобитата ми. Дали ще поредя пъзел, дали ще чета книга, дали ще бродирам... Всичко това е удоволствие за мен.

# 22
  • София
Винаги съм се разтоварвала много докато чета книги, слушам музика, гледам филми. Откакто станах майка това са редки удоволствия, но пък за сметка на това си почивам активно като гледам детско филмче с детето или отново с детето играем на някоя настолна игра, четем енциклопедия и т.н. А в моментите, в които имам нужда да си почина със занимания за възрастни хора, някой друг вкъщи поема детето и аз се отдавам на нещо, което ми се прави в момента.
Вчера след миенето на прозорци се почувствах много тонизирана и в същото време освободена от тежки мисли . В нормални времена тази дейност не ми изглежда толкова привлекателна. Simple Smile Преоткрих и подреждането на гардероби и шкафове. Извънредната ситуация ми помага да погледна под друг ъгъл на някои "досадни" задължения, които изведнъж се оказват не толкова досадни.

# 23
След първоначалното объркване на задължителния престой вкъщи, рутината се канализира и успешно запълвам времето с много четене, редене на пъзели и приготвяне на сладкиши. Дори остава време и за сериали. Почти идеално.

# 24
Разтоварвам се като плета и чета книги.

# 25
Чета книги и гледам филми

# 26
Четенето, гледането на филми и сериали, прекарването на време навън (на терасата или на двора), особено когато е слънчево.

# 27
Спортувам, подреждам гардеробите за новия сезон. Имам моето време за почистване на кожата, за маникюр. Шия си дрехи. Прекарвам много време на терасата на слънце.
С мъжа ми гледаме сериали.
С дъщеря ми редя пъзели, сглобяваме Лего, помагам ѝ за заниманията от подготвителната група, правим кексове и бисквитки.
Със сина ми е забавно, защото е още малък и смешен откъм реакции и нови думички в ежедневието.

# 28
  • София
Чета книги, гледам филми или бродирам с чаша кафе.

# 29
гледам филми онлайн

Общи условия

Активация на акаунт