Куроната навън напира, кукундрела са бърикадира - 100!

• 16 366
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Демката с тоз фитнес бърдже да съ скрий, чи кат я видат соцялнитиии, не знам де шъ прай фитнис! Joy

Па мен да мъ гледа генералът, я виж аз как го гледам, ш,си забрай командити! Stuck Out Tongue Winking Eye

Да въ науча ка дъ съ расождати у днешну времи барабар с фитнес! Посли шъ черпити! Grinning

# 106
  • Куциндрел
Алфи, за мен от тритр седмици все е мъндей. Дните се сливат

# 107
  • тук, на мястото си
Цецко, дано са упрайм по-бържи!
Лабрексче, хубува идея, ама мене ма булят кулинети и жи мий трудну кляканито, тряа напрау да лягъм.

# 108
  • загубено
Алфи,първо бия после питъм Wink Joy

Либрексче,убуу ама ази съм кюфте. Joy

Сваке,ни си сама.
Цял ден си мисля че е понеделник .Joy

# 109
  • Куциндрел
Хилоу.

Ей ви ноу приспусубление за изискваната дистанция.

И нови мерки при фризурити.

# 110
Гутен таг кукундрелен!🤗

# 111
  • Куциндрел
А на, петък е, ма са работи.

# 112
Здрастиии, къ сти? Надяам съ дубре! Grinning

Сесе, туй с фризурите най-дубре да си изкаръм главътъ през джама и флизьорката от къдет иска, от там да действува. Ама верно имам нужда от флизьор, порастна ми прическътъ, снощи гледах клипчета как съ пустригвът сами некой дами. Ма смея ли да пробвам! newsm78
Ти па кат тъ глеам и два метра ут работнуту место си отпрала. Сал ут чувеци съ пази, ген. Мотавчийски /ни сам гу яз измислила, видех гу  Mr. Green/ ни е казвал таквози нящу!

Сънче, кат тъ глеам, ич ни е кофи тайм, ми бирен тайм май? Ма не пречи, се е убуу! Joy

neraiid-ке, ма къ тъй си кюфте? Штъ изеде некой, то секи на кифте налита! Да съ паиш!

Аз па съ разрабутих, гиниралну чистини ши прая, ши мина с прахусмучкътъ и шъ умия, мисла да стигъ. Дизинфекцията вътрешну я прая! Stuck Out Tongue Winking Eye Ай, да вий на здрави!

Що била изчезнала туйлетната артия, ми имат ората живутинки за ранини, гладни ли да ги държът?

# 113
  • Куциндрел
И ас тряя са стрижа. Нашата фризьорка лопна кепенците от началото от извънредното положение, моите успяха да са пострижат, ама аз... Ни знам дал да чакам още малко и да ида у съседния фризьорски салон или напрау си записвам час?!?

Демо, тука цяр съм ти свърила.

и поичи ни дей яш някви храни, които ги няма у речника на бабите ни!

# 114
Скрит текст:
И ас тряя са стрижа. Нашата фризьорка лопна кепенците от началото от извънредното положение, моите успяха да са пострижат, ама аз... Ни знам дал да чакам още малко и да ида у съседния фризьорски салон или напрау си записвам час?!?

Демо, тука цяр съм ти свърила.

и поичи ни дей яш някви храни, които ги няма у речника на бабите ни!

Аз не знам що, ама напоследък точно тъй съм - никви храни, дет не са от речника на баба не ми се ядат. Всякакви завъртени манджи са миии......да не съ изразявам, все едни таквиз простички нещица ми се искат. Вчера си спретнах едни курабийки без яйца по неква стара рецепта, е изтрепах съ да си ги хрупкам. Простичко и вкусно! Никви разни с екзотични подправки, па маскарпонета, па с лимец, па с чия, па с не знам си кво нищъ. Ей таквиз нещица от три-четири продукта, посен бобец, чорбици, малий, дъл па ни сам съ курунясълъ? newsm78 Щот тез окол мен само съ чудят кво да искат, пържоли, месища, бутчета, гулему иедини! Шъ кайш дусигъ гладни съ стуели!  Mr. Green

# 115
Завъртех аз ина супа топчета....дребнуто яде саму топчетата. Викам му - кифтетъ да бех напрайла.....то съ хилии

# 116
Дребните са най у ред, ей гу детиту ем супичка хапва, ем кифтенцъ. Ко ши му прайш сал некви сухи кифтаци! Simple Smile

# 117
усвен дубре пузнатуто бирену шкимбенце вече има и карантинну таковъ🤣

# 118
  • Куциндрел
усвен дубре пузнатуто бирену шкимбенце вече има и карантинну таковъ🤣

Joy
микички ли си прайш?

# 119
Лабрексчиту е виновну,с тая рицептъ дет я дади.Ай пучерпети съ,няа саму аз дъ дибелея..

Общи условия

Активация на акаунт