Куроната навън напира, кукундрела са бърикадира - 100!

• 16 314
  • 740
  •   1
Отговори
# 240

айдиии мумичета да разкършим снагите 🤣
Соучи,с тия кексови ни нам после как шъ излезиш през врътата. 🤣

Цец дан си триниралъ спортни танци?

Нерка оп са оп са 🤣

Алфчи 👏👏👏

Деми ноу си дубра 🤣

# 241
Ааааъ , Сънши , за ко мий да излизам....била съм навън някога, не е нищу особено.....

# 242
  • Куциндрел
Нешу за събутнуту кайве.

Цитат
Концерт за четири ръце и вафла „Морени”

Нощта е велико, приказно време. Далечните светлинки те мамят да ги последваш. Все ти се струва, че някъде сред тях са се скрили младежките ти илюзии. И че все още имаш достатъчно ентусиазъм да ги последваш. Все едно да тръгнеш след душата си. Да усещаш вятъра по лицето си. Очите ти да се препълват със звезди. Да чуваш Музиката на Живота. Да дишаш. И с всяка глътка въздух...
трас!
... да вярваш...
трааааас!!!
С котки 1, 2 и 3 подскачаме в синхрон. За около три секунди се гледаме стреснато. После те застават нащърбени и с разперени уши, а аз се запътвам към кухнята. Дребният се е заврял до кръста в хладилника. На пода сред десет вафли „Морени” и няколко бонбони „Коровка” се търкаля рафтчето от вратата.
- Дребен?!? Какви ги вършиш? – намествам рафтчето и събирам вафли и бонбони.
- Търся лютеницата.
- За какво ти е?
- Ти сериозно ли?!? Сандвич ще си правя.
- Часът е един и петдесет и две минути.
- Е? Гладен съм...
- Всичко наред ли е? Да нямаш температура? Да не те боли гърлото? – усещам как тревожността ми се покачва.
- Не може ли просто да съм гладен? – уморено отговаря Дребният, докато се измъква с лютеницата от хладилника.
- В твоя случай това не ми звучи убедително. Никога преди не си огладнявал през нощта – казвам.
Дребният си изважда чиния от шакфа, вади филия хляб, изтръсква от буркана лютеница и я размазва по цялата филия с пръст. Облизва пръста, взима нож и си реже филията на две половинки. После лакомо започва да яде.
- Искаш ли сирене? – питам.
- Може.
Котки 1,2 и 3 решават, че храната ще е за всички.
Докато аз вадя сиренето, котка 2 успява да си отмъкне резен суджук. Котка 3, застанала на кухненския плот, ближе лютеница от филията, от която хапва Дребният. Котка 1 седи в центъра на кухнята и мяца.
Дребният посяга за втората половин филия. Котка 3 проследява ръката му и от ентусиазъм си забучва носа в лютеницата. Отскача, кихва, Дребният се стряска, улучва ръба на чинията и с прецизна парабола половинката филия пада върху главата на котка 1. Чинията пада зад нея. Котка 1 изпищява, хуква към хола, преминавайки през котка 2, която си дояжда суджука. Хлябът прави две-три претъркулвания, като разпръсква равномерно лютеница около себе си. Котки 1 и 2 се сбиват. Откъдето мине кълбото, всичко става в космата лютеница. Котка 3, все още с червена муцуна, любопитно ги следва. Като види нечия глава, удря с лапата. Като види опашка, се опитва да я захапе. Дребният цвили от кеф. И дъвче вафла, от която се ронят фъстъци. Усещам как в очите ми избиват сълзи. Започвам да събирам парчетата чиния от пода.

Нощта е велико, приказно време...

# 243
  • Countryside
Ох, Цецо, с глас се хиля! Обачееее стига с тая лютеница, ако знаеш как убичам и как ми съ иде....даже обмислях да си правя...

Обаче сега съм на козуначена вълна...пече се произведението на изкуството ми, ша снимам кат съ упиче, да видиш ти кой ша дразниш с лютеница Joy

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 10:07 от Г-жа Букет

# 244
  • Куциндрел
Дятиту чак сега откри лютеницата. До скоро не искаше и да я опита, ра модата е лютеница.

# 245
  • Countryside
Дятиту чак сега откри лютеницата. До скоро не искаше и да я опита, ра модата е лютеница.
Ауу, и моето не ще даже да опита. А аз ОБОЖАВАМ! Мога да я ям от всякак! Най-вечи с лебец и сиренце. Убачи викаш има надежда и на мойто да му доди акъла Joy

# 246
  • Оптимист по принуда
морнинг. Утиъм за лютиница Joy Някуй нящу искъ ли?

Цецо, голям смях JoyJoyJoy

# 247
Дему, искъм...ко шми купиш?

Цецу, твойту кат мойту, на сандвичи кара....ма мойту иска пастет.

Букетчи,  споко, ша прояде сичку.

# 248
  • Countryside
Заменям вудураслу за лютеница!

# 249
Букетче, спретни си една доза от тая мързелива лютеница, правя я вече няколко години, според мен е чудесна. Не слагам само червен лук, че с него малко на манджа ми бие, и люти чушлета, но е въпрос на вкус. Накрая пасирам и става гладка като купешка, че моите домашни хубустници така обичат.
Сега ще имам да си чета, че два-три дни ви зарязах, майка беше в болница, ама не с ковида, ами с нейните си сърдечни проблеми, изписаха я, та с нея се разправяхме, пътувахме, добре че на КПП-тата попаднахме на много приятни млади полицайчета, минахме без проблеми. Гледам и Сеса турила от разказчетата, ш,имъ за четини, само да му седнъ. Simple Smile  Айди, здрави бъдети! Hug

# 250
  • Куциндрел
Демо, ко купи?

Нещо са ти дали бонус.

Аз смятам да подремна.

# 251
  • тук, на мястото си
Кукита, честит Лазаров ден! Да ни помага Св. Лазар да преборим тоз гаден вирус!

Лабрексче, да са управя бързо майка ти! Hands Plus1
Букетче, чакъм да видя кузунацити!
Деме, унимавъй с тъз причьозка!
Сънши, денс, денс, денс!
Соулчи, гиниралу каза стой у къщи.
Преяди ми са лютеница, ама тя Цеца виновна. Ся убачи утивъм у градинатъ  чи ми свърши пучифката. Мързи мъъъъъъъъ!

# 252
  • Куциндрел
Фръцито-пръцито

Само котешко снимам напоследък, то вече те ми станаха колеги. Включват се и в митингите с мяцане.

# 253
  • Countryside
Морген! Кафету!

КозунакЪТ, вече нарязан, че не се сетих да го снимам цял...

# 254
  • Куциндрел
Честита Цветница.

Честит имен ден на всички с имена на китки. Kissing HeartKissing HeartKissing HeartKissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт