Куроната навън напира, кукундрела са бърикадира - 100!

• 16 242
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Скрит текст:
Свакята нещо ноу накокошинина тез дни.

Накукушинена я, с тия празни чаши, кат нема кой инъ  дизификтантъ да й сипи! Айди, пращам кумпания! Simple Smile

Питиету свърши.

Абе и аз туй са чудя, преди сякаш по-бавно се изпразваха бутилките, сега са некви скоростни на изпразвани.........newsm78

# 316
  • Куциндрел
Що не ми гу каза по-раво туй. Щех да зема бял звер......
Нищо му няма на твоя звер. Нека беснее и да ви забавлява.

Либре, ут куронавируса ша е туй скорусну нещу.

# 317
Той нашиу звер гу спасихме ут улицата кат малку коте. Некуй ги беше оставил на пазара на УАСГ заедно със сестра му. Ма мънечки бехъ - месец и половина котета..... И ние с ММ седнахме да пием кафе, докат чакахме детту от некви занятия. Сами дойдоха и почнаха да се галят. Една жена тогава дойде и каза, че сутринта са били оставени от някого и мяукали. Помоли ни да вземем поне едното, тя на другото щяла да търси дом, че вкъщи имала 3 котки и вече ще ѝ дойде в повече...... Та, така нашиу дзверун....

# 318
  • Countryside
Аха, баш ут куроната ший. Ас дажи вечи пистя ут люкарствуту, чи ноу бързу свършва. Joy

# 319
Ти няа ли да спиш, бре! При вас тряя да е към един часъ пусредношт....

# 320
  • Countryside
Ти няа ли да спиш, бре! При вас тряя да е към един часъ пусредношт....
Наталски, ша ме умориш! Joy То верну чи при нас изгрява слънциту, ама разликата с БГ-то е 6ч Joy ся тука лафих с разни дружки и таман си пусках ина серия от сериала, след туй утлитам при Мурфей Joy

# 321
Не е ли седем часа да сте по-напред?!? Толкус мислех, че е......

# 322
  • Countryside
Беше 7ч, ама тук не сменят времето и сега вече е 6ч. Ари лека ут мен, свърши ми серията...

# 323
Аре, лека нощ! Да спиш у кош, да сънуваш грош!!!

# 324
Пазети съ,чи идааааа!🤣

Лека,Букетчи!

Цец,фнимавъй дан падниш ут столчиту 🤣

Соучи,казАх ти да съ спреш вечи с тия кексуви 🤣

# 325
Соучи,казАх ти да съ спреш вечи с тия кексуви 🤣

Ахъм, й ся....

Ти що омуа на децатъ йеденету, а?!?!

# 326
Ти що омуа на децатъ йеденету, а?!?!

щот зъхартъ е вреднъ и мислъ за тях 😁

# 327
  • Куциндрел
Хилоу.

За кайету:

Цитат
Чушкин ден

Вкъщи половинката рожден ден на Дребния има статут на пълноправен повод за купон. Всяка година в средата на април той усилено се вълнува и си избира подаръците. Тази година е решил, че ще се учи да реди кубчето на Рубик. Вече има три, но това не може да бъде препятствие пред желанията му.

- Знаеш ли – с тон на престолонаследник казва Дребният, - колекцията ми от кубчета е едва в началото си...
Усещам как козината по врата ми настръхва:
- Е? Какво трябва да значи това?
- Ами, досега имам само един 2х2 и два 3х3. А колко още видове имаааа...
- Нали не мислиш, че може да имаш всички възможни видове кубчета? – питам напълно сериозно.
- Че защо не?! Те не са чак толкова много. Остават още само 4х4, 5х5, 6х6, 7х7, 17х17 и шенг-шу киломинкс, шенг-шу мегаминкс, ай кю брик и Рубик куб пирамида – напълно сериозно отговаря Дребният.
(Рубик куб пирамида?!? WTH?!?!?!?)
- Между 7х7 и 17х17 не пропускаш ли много?
- Да, но аз ти казвам само тези, които съм си избрал вече за колекцията.
- Ахааа... какво е „ай кю брик”?
- Тухла за интелекта, все едно е кубче с талия. Мноооого ми харесва!
- И от цялата работа само не разбрах какво точно искаш за половинката си? Шеш-шуш кинонещо си?
- Не, сега искам 17х17.
(ако не знаете, цената на това 17х17 е някакви си 350 долара)
- Ъхъм. За пълнолетието ти. И ела да ми помогнеш да изберем и на котките подарък.
- На тях пък защо?
- Ми, ти имаш половинка рожден ден, но те пък всичките са именячки. Цветница е, все пак.
Дребният замислено оглежда спящото котешко съсловие и се почесва по главата:
- Значиии... е, как може толкова тъпи имена да се дават на горките животни?!? Чушка... Бамя... Тиквичка... те, ако знаеха какви са им имената... направо щяха да се отчаят! Или може би аз имам късмет, че не съм Кориандър?!? Неее, на нищо не прилича... плюс това, Цветница е за цветята и дърветата. Плодовете и зеленчуците не би трябвало да са в списъка. Никой не се казва Диня, нали? Значи, не би трябвало и Чушка да се казва... или поне не би трябвало да празнува на Цветница...
- А кога да празнуват плодовете и зеленчуците?
- Ми... някой там свети Домат няма ли в календара?
- Свети Домат?!? Я, ако обичаш, си донеси Енциклопедия на растенията. Да ми прочетеш от нея какво пише за чушките... хъм... и доматите...
- Няма нужда, дай да гледаме за котешки подарък. Нали си имат Чушкин ден... ето, още продават палатки, можем да им вземем нова.

В крайна сметка Дребният се примири да получи ново кубче 3х3, обаче „състезателен модел”. Котките ще получат нова палатка (старата си я изядоха по Коледа). Така вече всяка от трите ще има своя лична играчка. А аз обмислям да обявя дарителска сметка, че евевнтуално за пълнолетието на Дребния да има събрани 350 долара...?

# 328
  • загубено
Ку ку Kissing Heart

Сваке,оммм. Ако си търсиш сметанките за кафету на ушаците ти са. Joy

Joy

# 329
  • Куциндрел
Смитанкити ги намерихми, ма сваке, ут теб ни моа си видя пударъка.

Общи условия

Активация на акаунт