Куроната навън напира, кукундрела са бърикадира - 100!

• 16 308
  • 740
  •   2
Отговори
# 615
  • Countryside
Соулчи, баш, може да откараме 5г...не знам вечи ко да мисля, да правят Тамифлуто за Короната и да се свършва драмата... то верно че цяло лято кой ша ги гледа дечурлята? Ние кат се приберем юли кой ще я гледа коконата до 15ти септември...ще включим и ние всички видове отпуски и баби. Ще закърпим положението някак таз година, ама ако продължи и другата...

# 616
Вие пак имате варианти с баби и т.н.
Доста хора нямат такава възможност. Ще се вдигнат на протести, особено тези с деца в градинска възраст. Учениците не ги броят хич, въпреки че до 4 клас нямаш право да го оставяш само, никой това не го отчита....
Щом пуснаха кина, театри и т.н., няма още много да удържат положението. Снощи в парка си беше като преди - родители на групи, кой пази дистанция, кой - не, децата си играят заедно, хич и не се пазят.
Каква е разликата дали е в парка с другите дечурлига или в училище. Даже там по има вероятност да се спазва някаква дистанция и хигиена.....

# 617
  • Countryside
Соулче, бабите са краен вариант, но биха се включили да помогнат, дано не се налага. Но бих казала, че ние имаме възможност да работим от вкъщи, особено без ДО. Обаче нямам идея какво ще става, правителството определено няма план, хеле пък стратегия какво и как да се случва. На принципа проба-грешка са, не знам до какво ще доведе това. Ама и хората са за бой. Би следвало да са с маски, дори и на открито ако има много хора, да не говорим за събирания... Маските се сменят или се дезинфекзират, ако са за могократна употреба.

Аз даже обмислям откъде да си купя УВ лампа за дезинфекция, в момента ползвам сушилнята за тази цел.

Абе здрави да сме, всичко друго се оправя. Но си права, малоумно е да не отварят училищата, но да отварят кина, театри и фитнеси. Кого пазят и как изобщо не ми е ясно, то май и на тях не им е. Драмата в момента е с болните медицински лица, това е трагедия. Иначе на принципа ден да мине, друг да дойде и ще видим...

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 03:42 от Г-жа Букет

# 618
  • Куциндрел
ДУ.

Ади на захруска.

# 619
  • Оптимист по принуда
Нящу наостринъ ми са чиниш Joy

Дъ утупъм киткъ и идъ

# 620
  • Куциндрел

Joy
Щот искаш да ме снимаш нифчесънъ.
Виш ква кула имам.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 621
Хилоу,кукис!

Нерко,що не сфиркъш да додем и ний на покривъ?😋

Лабрексчиту,пак некви спицилитети праила. 🤣

Соичуту пробвъ сички диети и накрая си зе кучи 🤣

Алфиту с френдки изляла

Кво стаа Цец,шефъ пак ли с мегафоня е дошъл?

# 622
Ахах.....куче, да!!!

Катерица по-скоро....

# 623
  • Куциндрел
Дубро утру.
Китката тряя има сутришен тулет. Joy

И да си измийти зъбити, чи да ни стрисирати околността.
JoyJoyJoy

# 624
  • Куциндрел
Хоум офис.

# 625
  • Countryside
Хилоу, кукис! Пийте гу пулека туй кайве де, няя съ стрисирати Joy

# 626
  • Оптимист по принуда

И да си измийти зъбити, чи да ни стрисирати околността.
JoyJoyJoy

Хилоу, кукис! Пийте гу пулека туй кайве де, няя съ стрисирати Joy

Дубре

# 627
Здравствуйти, кукис! Grinning
И ко сти съ фанали у туй кайве, има къде по-убаи рабути за фащани!

Сънши, мирси зъ идеятъ! Утивъм да си търся кристални чеши за фасуля с надиницътъ, многуй шик! Черпя тъ идин дудулед, ей сигъ ш,доди!

Ай приятин ви хоум офис!

# 628
  • Куциндрел

И тъй цял ден. Инак Чушка уж не ги.трае другите две, ама туй е когато има публика. Joy

# 629
Де ги впрегна котаците?!?!

Общи условия

Активация на акаунт