Куроната навън напира, кукундрела са бърикадира - 100!

• 16 154
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:
Въй, сутринта имахме инцидент с малкия. Нещо скокна, тропна, спъна се в един кабел, падна на земята, изрева и едната котка се уплаши много, стана неадекватна и му се нахвърли. Сега целия е надран по гърба, дупето и кръста. А тази котка никога не ни е хапа даже. Успокоявахме детето, мазахме рани, пак успокоявахме детето и пак мазахме рани. На него му се размина ученето за днес, а котката стои сега виновно и е в немилост. Хубавото е, че детето се успокои и вече е в настроение.

Скрит текст:
Дано не се е изплашило много детето и пак добре, че не е по лицето. Ще му заздравеят раните, сигурно гледа котката накриво. Само наблюдавайте да не се зачервят, дано добре сте ги почистили. Реагират неочаквано понякога животинките.

За кусмунафт трениръм! Simple Smile

# 481
  • Куциндрел
Скрит текст:
Уплаши се много и много го боля. Ама му мина, преди малко отиде до Бамята да се сдобряват. Иначе поливахме раните с риванол, кислородна вода и с един АБ спрей. Преди малко пак имаше третиране на рани. Довечера пак

# 482
Скрит текст:
Уплаши се много и много го боля. Ама му мина, преди малко отиде до Бамята да се сдобряват. Иначе поливахме раните с риванол, кислородна вода и с един АБ спрей. Преди малко пак имаше третиране на рани. Довечера пак

Милата душица, да му минава бързо. Пък те ще се сдобрят, дечицата не са злопаметни. Бамята що така е реагирала не знам, може да се е изплашила. Нищо не отбирам от котки, тъмна индия са ми и имам някакъв непонятен респект към тях.

Дано не съм го писала, колежка, ама доста пълна, сутринта, по нощница още, отворила килера и насреща ѝ мишле. Като скочила и се разврещяла, баща ѝ излязъл да види какво става, тя казала, че си изкарала акъла, пък той и рекъл: " А представяш ли си това малко мишле как се е почувствало, като си скочила отгоре му със се 130-те си кила?" Simple Smile

# 483
  • Оптимист по принуда
Ох, Цецко, милото дете, дано му мине бързо Hug
Изкарали сте си акъла.Confused

# 484
  • Куциндрел
Либре, котките при голям уплах стават неадекватни. Явно наистина се е уплашила Бамята

Деме, добре е детето. Само дето ще си постои с раните още време.

Ето ви я лудата. Цял ден стои виновно.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 06:59 от Ceca

# 485
  • Оптимист по принуда
Dizzy Face Олии..Cry

# 486
  • Куциндрел
Всички викахме Олии и поливахме детето с риванол и кислородна вода. Бамя явно разбра, че е загазила, та цял ден гледа виновно.
Важното е, че мина и замина.

# 487
Няма нищо, юнак без рана не може. Ще му мине на момчето, стискаме палци да е по-бързо! Hug

# 488
  • тук, на мястото си
Миличкото то, драскотини ама болят.  Мажи с дипрогента, много бързо зараства.
Цеце, раните ще заздравеят, юнак е малкия, ще му мине. Ти да ги махнеш тези снимки от тук, нямат работа в интернета.

# 489
  • Куциндрел
Хилоу.

Устайхти ли ми закускъ?

Ас ша пуработя.

# 490
  • Countryside
Тц, изядухми сичкУ, кот ни мужахми артиса Joy

Цец, юнак е малкия ще се оправи. Котките като се стреснат стават неадекватни. Купи му един швепс нар Joy ас тъ четуф ф другътъ тема, ся де да го търся, найш как убичам нар...Joy

# 491
  • Куциндрел
Букетчи, вчера си разделихме с него един швепс нар. За хубаво успокоение и КФС поръчах за вечеря.
Мина му стреса и даже вечерта си стояха един до друг с Бамя пред ТВто. Тя па цял ден гледа кат насрана, явно усети, че работата е станала дебела.

# 492
  • Countryside
Ауу, швепс нар и КФС...пучти бих съ жертвълъ и ас...Joy пу пу да са управят дятиту, диви животни са котките, усобину тия дет са естествен пудбор. Иначи как ша уцилей.

Пу тивито рекъха да си пийм дизинфиктант и да легъми! Спокойной ночи! Joy

# 493
  • тук, на мястото си
А, бре, Букетче, оти мъ караш да са убръщам и да гледъм джама, ами видело е ощи, кък да лягъм. Майтап, бе! Лека нощ!
Швепс нар??? Тува чудо пък какво е, не съм го упитвъла.
Щи спазвъми правилата дету ги пиши у фейса, гинерало тъй речи

# 494
Тоя швепс нар......сега ше ме карате да съ маскирам и да тичам у магазину. Мноу убичам нар, а тая швепса ощи не съм я пробала. Кат сам нападнала руския квас Тарас, нарчето се гу забраям.
Сесе, минава ли съ детиту? То нема начин да ни му мини, кат на кученце ши му мини и ше забрай. Ама, дале, то и аз си обичам кученца, ама дет са ма хапали, повня си! Joy Ама па си ги обичам! Heart

Букетчи, айди лека да тйй нущтъ! Hug

Алфи, пу наштъ тв ни съ казвали да легами, мой си въртиш либоф колкот ти съ искъ! Joy Heart

Общи условия

Активация на акаунт