Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 64

• 28 322
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
По-скоро късна овулация и се съмнявам, че е дошъл цикъл тогава.

Лусисита, ако не си била забременяла, цикълът ти е щял да дойде 2 седмици закъснение

Вероятно е така. Същото ми каза и лекарят - късна овулация и вероятно цикълът е щял да се позабави, ако не беше станало така. Шанс - хубав късмет 😊

# 541
Ето виждате ли че е възможно.. Като си забременяла преди цикал не ти е дошло след 1 2 дни така ли

# 542
Не е възможно! След забременяване няма менструация!

# 543
Ето виждате ли че е възможно.. Като си забременяла преди цикал не ти е дошло след 1 2 дни така ли

Точно така!

# 544
  • София
Няма как да ѝ дойде. Има си физиологични процеси. Не си бягала от училище, ами вай изобщо не си и стъпвала там....

# 545
Защо сте тук да давате съвети или да се заяждате, влез из форумите и прочети колко такива случаи има

# 546
  • София
Защо сте тук да давате съвети или да се заяждате, влез из форумите и прочети колко такива случаи има
100 пъти ти се каза, че няма как да се случи това нещо, ти пак твойто си знаеш!
Няма как да си бременна след като ти е дошла менструацията!
Първо прочети какво е то менструален цикъл и как протича и какво се случва в различните му фази! После прочети какво се случва при забременяване и какви условия са нужни за да се случи!

# 547
Анджелина, има забременели ден-два преди очакваната дата на менструацията, но това е при нередовен цикъл. Има и вероятност да си била винаги с редовен, но точно този цикъл да се удължи, което означава, че овулацията ще се измести, а овулацията исмести ли се, то и следващия цикъл ше закъснее.
Горе ти каза жена, която е забременяла така, че и лекар ѝ е казал същото. Ако не настъпи бременност през този удължен цикъл, то той ще „закъснее”. На теб ти е дошло навреме. Овулацията ти е била по обичайното време и щом ти е дошло, то не си бременна и чакаш следваща овулация, която е 12-16 дни преди менструация.
Накратко:
При цикъл 21 дни, О е около 7ми ден.
При цикъл 28 дни, О е около 14ти ден.
При цикъл 45 дни, О е около 30ти ден.

# 548
Anjelina123 , въпросът ти е странен,не защото забременяване преди цикъл не е възможно / аз забременях 4-5 дни пред цикъл също/ , а защото питаш дали е възможно да се е случило скед като ти е дошло ?! Не е възможно да се ориентираш по следващия си цикъл.

# 549

Точно така!

Точно не е така! Не подвеждай жената!

# 550

Точно така!

Точно не е така! Не подвеждай жената!

Не подвеждам никой, извинете 🙂 Казвам, че не ми е дошло. Сега аз ли съм на прицел? 😀
И аз съм на мнението, че има ли цикъл - бременност няма. /то няма как да не съм съгласна с това .../

# 551
и Кога направи тогава теста? В деня в който очакваше цикъла ли? Simple Smile
За да може една жена да забременее се иска овулация, а след нея трябва да минат поне 12 дена, за да може през това време яйцеклетката да се оплоди и закрепи в маточната кухина.
Ако знаеш със сигурност кога точно на коя дата си забременяла, това означава че ако не беше забременяла щеше да ти дойде 12-14 дена по- късно, а не в деня в който си очаквала да ти дойде. Понякога има такива аномалии когато цикъла закъснява, заради късна овулация.

# 552
Абсолютно е така! Ясно ми е ... и ми е ясно това, че има доста изключения от нормалното /аномалии/ - кой преди, кой по време, кой веднага след МЦ.
По въпроса за теста - изчаках търпеливо около 20 дни и тогава взех нещата в ръце, че се притесних да не е нещо здравословно 🙂

# 553
Достатъчно се разводни темата, ясно е указано, че темата е за вече бременни и въпроси, свързани с бременността. Обясни се на съфорумката повече от 1 път как се случва процесът на забременяване. Ако има други притеснения, да посети гинеколог.

# 554
Здравейте! Към края на 4 г.с. съм, т.е в ранна бременност съм Simple Smile Кога според вас мога да отида на лекар около 7-8 седмица ли?

Общи условия

Активация на акаунт