Дистанционно обучение за учениците- Тема №2

• 34 941
  • 793
  •   1
Отговори
# 300
От известно време насам в школо може да се  прикачва снимка и от телефон. В началото не успявахме.

# 301
  • Бургас
От известно време насам в школо може да се  прикачва снимка и от телефон. В началото не успявахме.

Странно, ние винаги сме можели да прикачваме снимки. В началото основно така провихме докато проработим на Тиймс.

# 302
Има промяна, дошла от МОН.
Каква е промяната? За какво ?

# 303
Има заповед за ваканцията. Ще бъде само петък, сб, нед и понеделник, колкото са великденските празници. Вчера ни го пуснаха на сайта на училището.

# 304
Има заповед за ваканцията. Ще бъде само петък, сб, нед и понеделник, колкото са великденските празници. Вчера ни го пуснаха на сайта на училището.
Това е за вашето училище. Нашето ще е във ваканция от понеделник.

# 305
Ваканцията за всички е 17-20.
Всяко училище решава 13-16 кой, колко, как и дали ще учи.

# 306

Ами не, доколкото мога да чета. Както казах има заповед и аз я видях, затова сега я качвам да видите и вие. Никъде не пише училището да решава само. Пише да се уведомят директорите и да се следи за изпълнение.

# 307
Да, заповедта е за ваканция от 17-ти, но е възможно някои училища да не учат цяла седмица. Нашата класна ще е в отпуск. За другите в нашето училище, не знам.

# 308

Ами не, доколкото мога да чета. Както казах има заповед и аз я видях, затова сега я качвам да видите и вие. Никъде не пише училището да решава само. Пише да се уведомят директорите и да се следи за изпълнение.

Права си, не е формулирано като ваканция, но няма да се учи. При желание учениците може да се включат в спортен ден, ден на науките, ден на изкуствата...

# 309
дано да нямат часове по редовите предмети. От толкова много напрежение и натискане да учат, днес средното ми дете от стрес, и почна да повръща. Изкарахме натоварена седмица и му се отрази. Имаме и домашно по един предмет от вчера, със срок до днес преди обяд. Ами, няма как да стане, детето ми е по-важно от поредната домашна.

др.седмица 4 дена ще имаме занимания по интереси, не се знае дали ще е паралелно с другите предмети, но г-жата ужасно много бърза да приключи със заниманията си, нищо че от 40 - 45 деца едва 2-3 имаме време да погледнем какво изобщо е писала във фейса, а какво оства да изпълняват???

# 310
Моето дете другата седмица ще имат само рисуване, музика и технологии. Ще имат задачки по тези предмети, но не са с точно определен час за извършването им през деня. Когато искат. Доволна съм. Беше много натоварено през изминалите седмици и почивката беше нужна.

# 311
  • shumen
Моя госпожата е писала няма да имат Български,Математика и Околен свят,а разтоварващи предмети като Музика,Рисуване,Час на класа,Технологии.Домашни също няма да имат.Ваканция ще са от 17 до 20.04.

# 312
Нашите няма да имат само математика ( дала е домашно доста задачи ) . останалото всчко ще имат и даже два теста.

# 313
Моите няма да имат АБСОЛЮТНО НИЩО🤬
Направо преучиха

# 314
  • Бургас
Ние ще имаме по 3 часа на ден. Трабва да наваксваме. Имахме грипна ваканция, а и първите две седмици от дистанционното обучение бяхя загубени докато се ориентира госпожата в обстановката.

Общи условия

Активация на акаунт