Дистанционно обучение за учениците- Тема №2

• 34 947
  • 793
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Чух днес, че само домашни някакви ще им дават...да видим.

# 286
@didka
По върпосите ти :

Цитат
Нямате ли онлайн контакт с госпожата, не си ли изнася урока на живо? Как учите уроци само като ви се изпраща материали?
-  Нямаме онлайн уроци, дори диктовките, които изпраща не ги диктува тя, ами някакви готови качва в школо.
Цитат
Синът ви - 6-ти клас, нуждае ли се от вашата помощ при работа в Teams?
- сам си учи, няма проблем, те имат и google classroom, там също сам се оправя.
Цитат
Дъщеря ви - 4-ти клас, нуждае ли се от помощ при работа в Школо?
- постоянно се налага аз да се намесвам, дори за изпращането на домашните, защото самото приложение свалено на телефона й няма бутонче за прикачане на файл, ами трябва да се логнеш през browser за да се появи въпросния бутон за прикачване на файл. Госпожата им изпраща powerpoint презентации, които пък не се четат през таблет, и се налага да ги експортна в pdf и да и ги изпратя за да може да ги чете. За мен е страшно изморително, защото съм и Homeoffice и се предполага и че трябва да работя.

# 287
При нас ще се учи нормално, ще има даже два теста. Ние не сме към МОН а към МК.

# 288
  • Sofia
Има промяна, дошла от МОН.

# 289
  • Пловдив
Промяната За наличието на ваканция ли е?
Понеже нашта класна писала че са на училище на 21-ви Head Band

# 290
Другата седмица почти само физическо. Ще бъде....интересно Grinning

# 291
При нас биха пълен отбой току що.
Никакви занятия.

# 292
  • Пловдив
Е, как може...

# 293
  • Между гори и планини
Нашите другата седмица имат само математика и физическо/рисуване/ технологии и предприемачество. Между 2 и 3 часа дневно общо. В четвъртък цял ден само психологът ще е на линия. Има само домашни по математика и английски и да се подготви по химия за контролно след празниците и това е. Изчистил е всички други предмети, проекти и домашни.

# 294
  • Пловдив
Значи...меко казано съм разочарована аз Confused
Толкоз са зле и със знания и с материал..поне моят седмокласник, чв спокойно можеха тия госпожи по БЕ и Математика да обърнат внимание и доп.уроци и занимания...за къде тая почивка? От какво се умориха?
Да правят поне нещо като пробни изпити и матури..

# 295
При нас последно ще са с извънредно обучение само за НВО  7 клас, Така си бяха предвидили и самите учителки, далеч преди ИП, да ги събират ваканцията и да правят пробни всеки ден - сутрин Мат, след обяд БЕЛ ... сега ще ги правят, но онлайн

# 296
  • Между гори и планини
Аз съм много доволна от учителите в Елена, дойдохме от Варна от амбициозно и "елитно" училище, в началото ми се стори, че тук нищо не правят на фона на там. Обаче се оказва, че във Варна са ни побърквали от зубрене. И тук се учи, с учителите мога по всяко време да говоря по месинджъра, понеже сме приятели във фб, разбрани са, коректни и точни. Вече 3 седмици съм в клас тях и ми е много приятно. Децата участват активно и в преподаването, споделят се екрани... И в същото  време са приятели с децата.

# 297
  • Пловдив
При нас последно ще са с извънредно обучение само за НВО  7 клас, Така си бяха предвидили и самите учителки, далеч преди ИП, да ги събират ваканцията и да правят пробни всеки ден - сутрин Мат, след обяд БЕЛ ... сега ще ги правят, но онлайн
така, де...при нас не.

# 298
  • България
Извинете да попитам има ли тук родители на деца в предучилищна в училище. Моля ако може да споделите дали има ефективно обучение и доволни. Благодаря!

# 299
  • оттам, откъдето започва България
@didka
По върпосите ти :

Цитат
Нямате ли онлайн контакт с госпожата, не си ли изнася урока на живо? Как учите уроци само като ви се изпраща материали?
-  Нямаме онлайн уроци, дори диктовките, които изпраща не ги диктува тя, ами някакви готови качва в школо.
Цитат
Синът ви - 6-ти клас, нуждае ли се от вашата помощ при работа в Teams?
- сам си учи, няма проблем, те имат и google classroom, там също сам се оправя.
Цитат
Дъщеря ви - 4-ти клас, нуждае ли се от помощ при работа в Школо?
- постоянно се налага аз да се намесвам, дори за изпращането на домашните, защото самото приложение свалено на телефона й няма бутонче за прикачане на файл, ами трябва да се логнеш през browser за да се появи въпросния бутон за прикачване на файл. Госпожата им изпраща powerpoint презентации, които пък не се четат през таблет, и се налага да ги експортна в pdf и да и ги изпратя за да може да ги чете. За мен е страшно изморително, защото съм и Homeoffice и се предполага и че трябва да работя.

Благодаря ти за споделеното, беше ми полезно и важно! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт