Дистанционно обучение за учениците- Тема №2

• 34 404
  • 793
  •   1
Отговори
# 465
Едно време ревяхме как за всяка гимназия имаше отделен изпит. Аз лично държах 2 изпита по БЕЛ и математика за 2 училища. Тогава искахме като на запад да държим матура, която да важи за всичките училища. Щото ако трябваше да кандидатствам в 5 училища щях да държа 10 изпита а не като днес само 2.

# 466
  • Пловдив
Нямам такъв спомен аз...мисля беше прием само по диплома. Както и да е...за мен е по-важен университета. Сега е само стрес и момент за амбициозни родители.
Лично мнение.

# 467
  • София
Добре, че са амбициозните родители, иначе съвсем щеше да закъса образованието.

# 468
  • Пловдив
Сигурно...

# 469
  • София
Да, сигурно е! Резултатите на образованието на едно 70 процента се дължат на амбициозните родители, които пишат домашни, обясняват уроци и правят всичко, каквото трябва, за да имат децата им знания и висок успех.

# 470
  • Пловдив
Родителите да пишат домашни, та децата да имат шестици...? Вярно ли? Stuck Out Tongue Winking Eye
Не мисля, че това е идеята за която пишеш...
Както и да е...да не спамя повече.

# 471
Нещо за изпитите не ми стана ясно. Всички деца ли ще имат. Много неясно е написано.

# 472
  • София
Седми и дванайсти клас.

# 473
Кои изпити? 12. клас и 7. клас ще се явят присъствено съответно на ДЗИ и НВО. Точните дати ще бъдат оповестени през следващата седмица. Новини за НВО в 4. и 10. клас също ще има през следващата седмица.

# 474
Седми и дванайсти клас.
Благодаря се че детето ми не е 4, 7, 10 или 12 клас не знам какво ще правя на тяхно място . Много е сложна ситуацията. Съчувствам на родителите

# 475
  • София
Ще следиш новините, какво ще правиш. Wink

# 476
Кои изпити? 12. клас и 7. клас ще се явят присъствено съответно на ДЗИ и НВО. Точните дати ще бъдат оповестени през следващата седмица. Новини за НВО в 4. и 10. клас също ще има през следващата седмица.

Дидева
В статията с линк на предната стр всяка втора дума е изпитите. И аз затова се чудя кои са тези изпити и за кои класове
Примерно

# 477
Нямам такъв спомен аз...мисля беше прием само по диплома. Както и да е...за мен е по-важен университета. Сега е само стрес и момент за амбициозни родители.
Лично мнение.
Шегуваш се предполагам!
Ако до 7 клас детето няма достатъчно знания, не се е научило на труд и самостоятелност пиши го бегало образованието.
Ако в гимназията не е попаднало в добра среда,  не е запалило по някаква наука или дейност и не е добило увереност.
От университета може само хартиика да получи...нищо друго.

# 478
Лично мнение.
За  мг,езикови и хуманитарни гимназии си имаше отделни изпити и се влизаше след седми клас, всички останали по диплома след осми в техникум. Като облеклото примерно имаха и изпит по рисуване. Поне при мен беше така......през далечната 1990г Grinning

# 479
  • Ямбол

Дидева
В статията с линк на предната стр всяка втора дума е изпитите. И аз затова се чудя кои са тези изпити и за кои класове
Примерно

И точно под този текст има картинка за тези, за които се отнасят изпитите.

Общи условия

Активация на акаунт