Дистанционно обучение за учениците- Тема №2

• 34 939
  • 793
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Абе пак се повтарям, ама това е пълна пародия Confused За обучението при нас говоря...чета, че не навсякъде е така...обаче не очаквам моят седмокласник да е подготвен за каквито и да са.матури Head Band  И дори и са има такива и те ще са пародия. Сори!

# 316
  • София
4 клас: по 4 уч. ч. на ден математика за другата седмица (спуснато от ръководството на училището)
2 клас: още не знае

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 15:35 от зелено човече

# 317
  • Пловдив
И при нас така трябваше...да се наблегне на матем. И БЕ.
Имат проект за Великденско яйце и едни безумни тези по Вазов...да се чудиш как да ги измислиш.

# 318
За Вазов мога да помогна.

# 319
Абе пак се повтарям, ама това е пълна пародия Confused За обучението при нас говоря...чета, че не навсякъде е така...обаче не очаквам моят седмокласник да е подготвен за каквито и да са.матури Head Band  И дори и са има такива и те ще са пародия. Сори!
и аз съм доста притеснена за моя 7класник. Което учи самостоятелно ми се вижда твърде малко. Правиха една пробна матура - ма то голям зор беше. Не го броя за подготвен изобщо.

# 320
  • София
По основните предмети трябва да се направи преговор на материала, тъй като другата седмица ще имат контролни. Госпожата каза, че е на разположение за консултации. Пътьом написа, че който няма нужда от преговор и наваксване (хахахаха), да четат книги по списък. Аз лично смятам, че не е ефективно без онлайн обучение, обаче за момента нямаме избор. Опитвам се да помагам максимално, обаче....

# 321
Като се замисля да по-добре дисанционно обучение по време на карантина отколкото нищо.Но как един седмокласник или абитуриент ще държат писмен изпит като два месеца имат ДО по 30минути.Първата седмица се чувстваше добре,но сега  детето ми се чувства претоварено от безумни домашни по всички предмети,които имат за цел да създават илюзия .че се пеподава по всички предмети.

# 322
Е те домашните по всички предмети си ги има по принцип, не е заради ДО?

# 323
  • София
А може ли да кажете какво ще се случва със седмокласниците и зрелостниците? Има ли някаква яснота дали, как и кога ще са изпитите? На мен ми се струва странно, ако след епидемията изведнъж да ги съберат толкова много хора на едно място, хубаво да се смесят, да си обменят каквото е останало за обмяна. Да не говорим, че подготовката на седмокласниците е недостатъчна. Жал ми е за децата.

# 324
  • Пловдив
Нищо още не се знае...
Ама само на нас ни пука. За министъра е ваканция! Всички се умориха...

# 325
Оф, някъде гледах как в Китай правят матурите. На един стадион изнесли маси и столчета, единични чинове. И сигурно 300 или 500 насядали и пишат. Явно има как. Но аз притеснявам за знанията в главите им, дето хич май ги няма. Моят иска да кандидатства след 7 клас.

# 326
Моят иска да кандидатства след 7 клас.
Всички вече кандидатстват само след 7 клас. Основно образование се придобива след 7 клас.

# 327
  • Бургас

Това изречение изби рибата. 😁

# 328
Според мен няма да е много редно да оставят деца на поправка. Все пак не всеки се справя особено добре с онлайн обучението, а да не говорим за тези които нямат интернет/компютър...

# 329

Това изречение изби рибата. 😁

Мисля, че се подразбира между редовете, че не е като да иска да продължи в 8 клас в СУ, например.
Идете, купете си други рибки, и ви чакам обратно тук 😃

Общи условия

Активация на акаунт