Дистанционно обучение за учениците- Тема №2

• 33 877
  • 793
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за отговора.В понеделник ще питам за класните.

# 541
  • Ямбол
Има заповед на министъра относно оценките и класните.
Ето извадка от заповедта:

# 542
Широко отворено понятие е "наличието на технически възможности".
Всяко училище интерпретира това по различен начин.
Освен това, и при идеални условия, даден учител или цяло училище могат да решат и да не проведат класни.
Затова-пита се директно.

# 543
Мисля, че и без контролно и класно, учителите имат наблюдения. Ние правихме пробна матура, която май се оказа, че са писали оценка. Не знам другите оценки как ги пишат, аз нямам парола за ел.дневник, а сега и бележниците не се попълват 😃

# 544
  • София
Това с ел. дневник не го разбрах. Как нямаш парола? Кой ел. дневник ползвате?

# 545
Не знам какъв е дневникът. Щеше да се въвежда експериментално, и май нещо изпращаха до имейла, но аз така и не получих. Ни в понеделник ще звънна на нашата класна да питам.😃

# 546
  • Бургас
Има заповед на министъра относно оценките и класните.
Ето извадка от заповедта:

Лиляна, можеш ли да дадеш линк към заповедта, че имахме спор между колеги вчера. Много благодаря!

# 547
  • Ямбол
Тази заповед е изменение и допълнение на предходната. Ето последната: http://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2020/04/%D0%97%D0%B … %B5%D0%B4-725.pdf
Ето и първоначалната: http://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2020/04/%D0%A0%D0%9409-704.pdf

# 548
  • Пловдив
Имате ли достъп до ел.дневник?Уикенда правиха някаква профилактика,днес ми  поиска смяна на парола и в момента няма никакви данни ,ни име на ученик,ни нищо...

# 549
В школо си влизам нормално...

# 550
  • Пловдив
В школо си влизам нормално...
Хм,странно,защо така се получи при мен.До петък си влизах без проблем,в събота и неделя ми изписваше профилактика,днес при влизане  поиска да се смени паролата и сега нищо....Съвети?
Редактирам се,изведнъж всичко се появи,като преди това ми  изписа очаквайте новата версия.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 08:29 от Princess Leia

# 551
  • от Луната
Ние сме в Админ плюс и от вчера очакваме нова версия на сайта, като и на мен ми иска смяна на парола, но не ме допуска да я сменя.

# 552
  • Велико Търново
Ние сме в Админ плюс и от вчера очакваме нова версия на сайта, като и на мен ми иска смяна на парола, но не ме допуска да я сменя.
При натискане на Control+F5, ще ви излезе полето за попълване на новата парола. Не забравяйте, че трябва да включва главни и малки букви и мисля цифри.

# 553
Здравейте и хубав празник на всички.Показвам ви как ни обучават дистанционно и защо продължавам да смятам,че май месец е пълноценен месец за обучение каквото и да броите. Току -що ми показа синът ми (6 кл) в школо. Скрила съм данните.Два последователни урока са, от единия вече УТ -две стр формат А4 с задачи и едно проучване, иска ровене в нета и е доста инф, няма какда стане с три изречения . И Следващия урок плюс да направят план. Има и домашно по Лит днес преразказ за петък. Домързя да режа/забелвам за да ви го покажа . Казах на детето че няма да ги прави днес. Има достатъчно домашни и без това за четвъртък. Пак по История даде домашно в понеделник с изискване да се изпрати до сряда вечерта

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 10:22 от _re_ge

# 554
Класната ми каза, че и те ползваши школо за ел.дневник.
Кажете ми как се сдобихте с парола за там?
Тя се опита да ми каже, че се влиза със същите данни за вход както в Тиймс, обаче пробвах, не става.

Общи условия

Активация на акаунт