Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 30 629
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Както се казва всяко зло за добро. Ще гледаме Бурчин в нещо друго.  

Не знам на коя от дамите дължим този кадър, но Бурчин с права коса много ми харесва. Two Hearts Тук косата й е по-тъмна отколкото в сторито, което е споделила днес.

# 121
Добро утро, с пожелание за един хубав, ползотворен и слънчев ден Flowers Four Leaf Clover
Инче, снимката е от Сема.
Ще гледаме Бурчин в нещо друго. 
Дали, или.. От кога ли е снимката? И този неслучил се проект... Току виж вземеш да се окажеш права. Все по-упорито се коментира, че  Бурчин е бременна Open Mouth
Даже има фенове, които й честитят в профила й в инстаграм…
Скрит текст:
Цитат
@areabuv
Hamile misin?😳😳😳😍😍😍😍😍😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😳😳😳

Цитат
@burciinask
Tebrikler bebeğim♥️

Цитат
@ay.poryaz
😍 Tebrikler! hamilelik icin

Цитат
@betulcerenayna
Maşllahhhh🧿🧿❤️

Цитат
@layuinnh
yaaa çok mutlu oldum senin için😭😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Аз за сега съм 50/50, но ако е вярно, много се радвам за нея. 🧿

# 122
Радиии Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Добро утро, с пожелание за един хубав, ползотворен и слънчев ден Flowers Four Leaf Clover
Току виж вземеш да се окажеш права. Все по-упорито се коментира, че  Бурчин е бременна Open Mouth
Аз за сега съм 50/50, но ако е вярно, много се радвам за нея. 🧿
Казах ви!  Дано да е вярно. Бурчин заслужава това щастие. Както се казва където има дим, има и огън. Напълно логично е да си го мислим, при така стеклите се обстоятелства от март насам.
Още не смея да се радвам, но вътрешният ми глас казва, че е вярно. Амин! Hands Pray

# 123
Нова, новеничка снимка. Явно е била на някаква козметична процедура.  Виждам бузки, но ги е скрила зад маската Wink

Бих казала, че може да е заради пандемията, ама с нейния режим и гадже, което вае телата на всички, едва ли ще си позволи излишни килограми Thinking
Може пък всички дружно да търсим под вола теле Joy

# 124
Дано все по-често да я виждаме, ако може постоянно. Колкото до бузите и аз ги забелязах на снимката с момичетата, както и прегръдката на приятелката й. Simple Smile Всичко, (или по-точно малкото) което пускаше до момента явно са снимки от преди.
Бих казала, че може да е заради пандемията....
  Не си ли чувала вица за пандемията и изолацията - водят  до надебеляване, депресия, разводи или бременност Joy Joy Joy
Нови постери на Пазителя

И нещо около Учителя.
Öğretmen dizisi pandemi dönemi ve yasaklardan dolayı 4. bölümden sonra çekimlere ara verme kararı almıştı.Öğretmen dizisinin 5. bölümü 2. sezon başlangıcı olarak devam edecek. Yapılan açıklamalar sonucunda Eylül 2020‘ de başlaması bekleniyor

# 125

И нещо около Учителя.
Öğretmen dizisi pandemi dönemi ve yasaklardan dolayı 4. bölümden sonra çekimlere ara verme kararı almıştı.Öğretmen dizisinin 5. bölümü 2. sezon başlangıcı olarak devam edecek. Yapılan açıklamalar sonucunda Eylül 2020‘ de başlaması bekleniyor
Втори сезон ще започне с излъчването на пети епизод през септември.

Цитат
Сovid19 sebebiyle çekimlerine ara veren Öğretmen  dizisi bu hafta tekrar sete çıkıyor!@foxtv
Снимките на Учителят ще бъдат подновени тази седмица

Назад  публикувах слух за евентуални  преговори на Бурчин за "eдин от най-гледаните сериали" и предположих, че е Д-р чудо. Актрисата, която официално се присъединява към екипа им през новия сезон е Седа Бакан.

Освен новите постери, по повод финалният сезон на Пазителя Нетфликс пускат настолна игра с героите от сериала.

# 126
Привет Kissing Heart Kissing Heart
С нетърпение ще си чакам новите епизоди на Учителя
Четвърти сезон вече е достъпен за гледане.
Интересно какво са ни подготвили като за финал, защото въпреки някои слаби места в сценария, актьорите са супер. А Фунда  и Бурчин са ми слабост Heart

Бубето днес отново е пуснала стори и ни радва с нова стара снимка. Yellow Heart✨🌎💫 🔥🤗🧿

# 127
Още не съм гледала. Но четох доста добри отзиви.
За нов проект- каквото и да избере ще се радвам Smiley
Само да не е някой исторически Simple Smile
  Бурчин ме опроверга. След като изгледам сезона ще видя как се справя, но заради спойлерите в нета, мисля, че  и в исторически сериал би била страхотна. Събрах малко кадри на Джавидан Simple Smile

Съгласна съм, че имаше малки пропуски  в сценария в предишните сезони, но в кой сериал няма. А и актьорите компенсират, защото са супер. Надявам се на интересен завършек с  финалния  четвърти сезон.

# 128
Ради, аз гледах само първи епизод. Но през уикенда мисля да направя един The Protector маратон Joy
"Учителският колектив" се подготвя за работа Tada Party Time

Това сигурно е по повод на събитието, за  което писа назад

Скрит текст:

İlker Kaleli, 14 Temmuzda Madd Entertainment tarafından yapılacak olan sanal söyleşide yer alacak.

# 129
Инче, довела си "учителския колектив", а аз водя смъртни и безсмъртни Joy

Бурчин с поредно стори "Sunday Funday" Simple Smile

# 130
Инче, довела си "учителския колектив", а аз водя смъртни и безсмъртни Joy
И аз ги водя за да им се порадваме зад камера Stuck Out Tongue

The Making of The Protector: That’s A Wrap! | Netflix

Скрит текст:
Още не съм гледала. Не стига, че сезона е само от 7 епизода, ами нямам време, защото имам работа за целия китайски народ, а вкъщи започнахме ремонт, защото съседите ни наводниха и направо свят ми се вие. Утешавам се с факта, че докато ми се отвори пролука, вероятно ще гледам направо с български буквички.

П.П. Бурчин продължава с неактуалните снимки Rolling Eyes такава беше пускала преди от някакъв си филипински плаж, но хайде от мен да мине. Ще се правя на приятно разсеяна Laughing Илкер пък ни радва с никакви Joy Надявам се, че поне днес ще се появи и ще имаме информация за новия сезон на сериала.

# 131
Бурчин е получила предложение за два сериала от предишния сезон, към които да се включи като единия е Mucize Doktor, но е отказала.

# 132
Инче и аз не съм гледала още и не знам кога ще имам време, но мерси за клипчето. Много са готини, много.
За Илко - със сигурност днес ще излезе нещо. Началният час, който е обявен е осем. Така че ще сме в очакване.
За Бурчин, както и предполагах - успоредно с предложението за Доктор Фостър, което отказа, е получила предложение за участие и в новия сезон на Доктор чудо, а също така  и за нов исторически сериал.
Отказала е участие и в двата, демек и в трите. Причината не се знае. Grinning
Много ми се искаше да я гледам точно в Доктор чудо,  а явно не само на мен, съдейки по коментарите.  
Също така според слуховете, главната роля в Доктор Фостър е предложена на Каан Урганджиоглу.  Казвала съм ви как си мечтая да ги видя заедно на екран... ама на, не било писано.  Както казват в дизита "дано да е на късмет" и тепърва да ѝ предстои най-важната роля на живота ѝ . Flowers Four Leaf Clover

Емили, писали сме едновременно Blush 

Редактирам с първите снимки  - Афра, Джерен и Илкер

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 20:59 от _Radi

# 133
Емили, Ради благодаря ви за информацията и снимките. Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Мога само да се надявам, че Бурчин има основателна причина да откаже всички тези предложения и да се присъединя към хубавото пожелание на Ради. 🙏🧿
В професионален план се е доказала и не се съмнявам, че ще продължи да се доказва. Радвам се, че предложените й роли както обикновено ми допадат. Ще чакам. В подходящия за нея момент ще я видим на екран. След като отказва наред, вероятно си има нейни съображения. Аз чистосърдечно й желая много лично щастие и късмет в личен план. Всичко се случва с причина. Wink
Илкер както винаги е голям чаровник. Изглежда добре, защото по едно време направо имаше измъчен вид.

Едно кратко клипче тук https://twitter.com/dizilah/status/1283093666484105216 Владее прекрасно английски. Удоволствие е да го слушам.

# 134
  Владее прекрасно английски. Удоволствие е да го слушам.
Живял е и е учил в Лондон все пак Simple Smile Даже Джерен Морай каза: "Аз не говоря добре английски колкото Илкер".
По думите на продуцента не са направили дигитален, а тв сериал, защото целта им била да предложат сериал насочен към по-младата турска аудитория, гледаща телевизия. Споменава, че са планувани 36 епизода.

Общи условия

Активация на акаунт