Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 30 640
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, благодаря за всичко, което пишете.
За Бурчин вече почти не се съмнявам, че е 🤰. 😀
Имах предчувствие за раздялата им с Илко, а сега след снимката с маска и леко подпухнало личице....
Ха дано да познаем. 😀

Илкер и той вързал бузи, може и той да е хамиле. 😀 🤣 🤣 🤣

# 136
36 епизода ли? Че какво толкова ще се случи за да ги запълнят?
Пепелче 😘  и моите предчувствия рядко ме лъжат. 🍀 🍀 🍀 Като нищо журналистите проспали новината, а ние да се окажем по-бързи от тях.
За Бубето не знам дали се е върнала с някое филипинче, ама на Илко бузите 100% са от папкане 😄😉 Да го пратим при Умут за диета💪 😄 😄

# 137
Хаха, при Умут... 😀 🤣 🤣
Бая ще го изпоти. 😀

# 138
Еее, момичета направо го наредихте Илкер. Бузи, диети, при това с Умут Joy Ще има 5 сета по 30 повторения Joy
А пък Бубето често успява да избегне  журналистите и не се навира в полезрението им (всъщност май само, ако предстои нов сериал). И за раздялата с Илкер, и за връзката с Умут разбраха около година след това.
И все пак докато пишеха, че ще я гледаме през новия сезон заглавието вече е:

Бурчин Терзиоолу не  се съгласи с участие в обещаващи проекти! Ще се върне ли  на екран през новия сезон?
Известната актриса Бурчин Терзиоолу отдавна е далеч от дизи сектора. Дори има такива, които смятат, че тя има намерение да спре за известно време. Под публикации в социалните медии феновете на актрисата често задават въпроси относно нов проект.
Тези дни се тиражира новината, че  актрисата, участвала в успешни сериали като Езел, Милост, Пойраз Карайел, Хакан Пазителят,  е отклонила предложения за три проекта, два от които  започват през през  новия сезон.
Терзиоолу е отказала предложение за главната роля в продуцирания от MEDYAPIM "Доктор Фостър", както и предложение за участие в историческият сериал  Nizamı Alem , който ще се излъчва по TRT1.
Според твърденията третият сериал предложен на актрисата е  „Доктор Чудо“, една от най-успешните продукции  и лидер в рейтинга, завладял сърцата на зрителите.
По непотвърдена информация актрисата не се е договорила с продуцентите, тъй като предложените ѝ условия не я устройват.

Условията са проблем Confused Ни един сериал не става Joy

# 139
Здрасти, момичета.
А пък Бубето често успява да избегне  журналистите и не се навира в полезрението им (всъщност май само, ако предстои нов сериал). И за раздялата с Илкер, и за връзката с Умут разбраха около година след това.
Наистина се активизира преди нов проект. По тази логика вероятно написаното в статията е вярно и няма да я гледаме скоро, но ние го  очаквахме. Дали заради условия, дали заради друго...Както се казва колкото по-късно узнаем , толкова по-добре.
Журналистите сега вероятно си имат доста работа около актьори и известни личности, които съвсем "тайно" си почиват по плажове и яхти, отбелязвайки локацията си. Няма да  се разправят с тези, които не искат да им услужат любезно с информация от типа "според близки приятели". 🤣 🤣🤣 🤣

Нещо ново от страницата на Учителя

Още един международен успех за Пойраз Карайел. Закупили са го в Албания

# 140
Нови снимки от вчера.

Журналистите сега вероятно си имат доста работа около актьори и известни личности, които съвсем "тайно" си почиват по плажове и яхти, отбелязвайки локацията си. Няма да  се разправят с тези, които не искат да им услужат любезно с информация от типа "според близки приятели". 🤣 🤣🤣 🤣
Вярно е. Има доста примери, но както се казва няма лоша реклама.
Хубава вечер, момичета

# 141
Добро утро, момичета. Сервирам ви кафе Coffee Cookie и потвърдена новина от продуцентите Grinning

Илькер Калели, Джерен Морай,Афра Сарачоглу,Биран Дамла Йылмаз и Бурак Йорук на пресс-конференции для канала Фокс
Команда сериалa #Учитель с Илькером Калели, Джерен Морай и Афра Сарачоглу в главной роли,в скором времени возобновляет свою работу, чтобы вернуться на экраны с новым сезоном.
Съёмки стартуют 21 июля.
Продюсер сериала Фатих Аксой официально объявил о том,что сериал сделает финал на 36 серии. Изначально компания планировала только один сезон.

# 142
36 серии бива, ама ще трябва да преговарям за наесен.
Добре, че не е много. 😀

# 143
Инче   Пепел от рози
Официално в сериалите предложени на Бурчин за новия сезон ролите са поверени на актрисите: Джансу Дере, Седа Бакан и Хатидже Шендил.
Най ме  е яд за Доктор Фостър, защото мъжката главна роля е за Каан  Урганджъоулу. Вече е подписал с продуцентите. Такъв тандем щяха да са Nature Fire ...
Както писахме назад, ред е  на плануваната почивка. Дежурното селфи по време на път Simple Smile

36 серии бива, ама ще трябва да преговарям за наесен.
И на мен ще ми е нужно припомняне Joy Вече помня само основното.
Забравих да кажа, че започнах Пазителя и първи епизод от новия сезон нещо... не ми хареса. Ще продължа и ще видя как е нататък.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 14:46 от _Radi

# 144
Най ме  е яд за Доктор Фостър, защото мъжката главна роля е за Каан  Урганджъоулу. Вече е подписал с продуцентите. Такъв тандем щяха да са Nature Fire ...
е, нищо. Следващия път може и да се получи. Особено, ако някой продуцент се вслуша в желанията на феновете. Нагледно с клипче от youtube . Браво на автора. Hands Clap

Видяхме я и без маска💞💞💞  Честно ви казвам, момичета, че след толкова време наистина ми изглежда променена. Не е само косата, чертите на лицето, цвета на очите. Както и да е сигурно имам развинтено въображение. 😊 Дано да я виждаме по-често.
Част от колекцията от селфита в колата 😉

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 19:47 от Inna_Hristova

# 145
Инче, мерси за клипчето с Бурчин и Каан.
Ето ти материал да си развихриш въображението.
@umutduy Instagram stories На това прекрасно място ще почиват Бурчин и Умут.
Това пък специално за Пепел от рози

Хубава вечер, момичета.

# 146
Малее, така си ми мина животът без да мога да си позволя такава почивка.

Ради, благодаря за колажа с моя човек, но аз нещо не можах да го харесам този път в ДП, както и самия сериал.
Съжалявам, че го казвам, но въобще не може да ме заинтригува както Учителят или Вавилон, или даже Домът.

# 147
Страхотно място за пълноценна почивка с любимия човек. Продължават с изолацията далеч от хорските погледи.  А така се надявах някой папарак да издебне Бурчин 🤣
Гледката от басейна е просто уникална. 😍 Не бих излязла от него. Обаче Умут да не го прави, че и без това няма нужда от много тен 🤣 Има си достатъчно.
Пепелче, ще кажеш ли накратко каква е историята във Вавилон?  Драма ли е? Колко епизода са излъчени?
Енгин май съм го гледала само в Малък септемврийски проблем. Много хубав филм.

Нова фотосесия на Хазар

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 22:42 от Inna_Hristova

# 148
Инче, благодаря за Хазар.
Много я харесвам.

Вавилон е филм за
създаването на финансова пирамида, но както можеш да си представиш всичко това е свързано с човешки съдби и драми.
Халит Ергенч играе невероятно, също и Озан Гювен, ама той нали се изложи с побой над приятелката си и не се знае дали ще остане в сериала.
И въобще как ще се случват нещата, защото той е другата ключова фигура и беше страхотен в ролята си.
Много съм разочарована от него и вече не ми се иска и на мене да го гледам.
Не зная как ще излязат от тази ситуация, но това за жалост ще навреди на сериала.
Жените също са много добри.
Въобще заслужава си да се гледа, дано да продължи наесен.
Все пак горещо ти го препоръчвам, мисля че са около 10 серии засега и ги има на бг.

# 149
Пепел от рози не следя сериала, но и аз бях от тези, които много харесват Озан. Да, прекрасен актьор е, но вече не гледам на него със същите очи. Каквато и да е истината, реакцията му беше неадекватна. Чак се питам дали великолепно изиграната от него роля на Джан Манай не е, защото имат сходства.
Инче мерси за Хазар. Този сезон ще е част от актьорския екип на "Конкуренция", нов сериал от продуцентите на "Чукур"
Бурчин все едно надниква при нас. Споделила е гледката от басейна.

Инче сега можеш виртуално да не излизаш от него Wink
Скрит текст:
Допълвам с информация за местонахождението на Бурчин. Мерве (една от най-добрите приятелки на Бурчин) издаде локацията - Мармарис.

Така че, момичета, ако имате път към турските курорти, вече знаете къде имате шанс да засечете Бурчин и компания. Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 10:30 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт