Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 30 217
  • 737
  •   1
Отговори
# 600

Страхотна ! Отслабнала е, харесва ми и зад камера.
Ени, много стилна и делова адвокатка. Супер.

# 601
Hükümsüz  в момента по TV 8

https://www.tv8.com.tr/canli-yayin

# 602
Бурчин е прекрасна! Става все по-женствена и красива. Heart Eyes
Умут има подобна снимка пред същия прозорец. Само сърцето липсва Wink
Момичета Hug Hug Hug
Ради, мерси за линка.

# 603

Како, ти от къде дойде?
Търся едно място. Знаеш ли къде е №5?
Търсиш нашата къща. Да те заведа ли?
Може.
И аз искам да нося токчета, но не тук.  В “Кордон”.  Ти къде живееш?
В “Кордон”. 
Аааа, наистина ли?
Да ти издам ли една тайна?
Кажи, како.
Обувките на токчета са нещо ужасно. Освен това да ходиш на тях е много трудно.
Нищо. Въпреки това ще нося.

# 604
Како, ти от къде дойде?
Може.
В “Кордон”. 
Аааа, наистина ли?
Кажи, како.

Значи освен всичко друго има и хумор. Joy
Ради, кажи какви са отзивите в туитър. Гледам, че настана оживление. 

Цитат
Already stanning for this duo! Fearless female leads

# 605

Како, ти от къде дойде?
Може.
В “Кордон”. 
Аааа, наистина ли?
Кажи, како.

😂😂😂😂 Ми така я...

"Ако обувките ти харесват, няма никакво значение кой номер са!" - старо женско правило.

Привет, девойки  😍😍😍

Сакам да протестирам ефективно, ако конушмата по филма премине задкулисно хабери олсун😁🤪и още...че за Бурчинка, за борба със субтитри и за бой винаги съм готова да си знаете 😃😉

# 606
Галка,  “Дайте на едно момиче подходящите обувки и то ще покори света“ Мерелин Монро
Инче, коментарите са прекрасни. Варират от "Бих плащал само заради Hükümsüz!"  до " Само заради Hükümsüz ли да ви плащам?"
Определено е най-харесваният сериал от предложенията на ексен, а отзивите са като предходните. Масово зрителите харесват историята и замисъла на сериала. Бурчин пак е пленила сърца с играта си.

Много са, но все в този дух:

Великолепен сериал, посветен на  убийствата на жени, което за съжаление е един от най-страшните ни  проблеми  през последните години. Този сериал не трябва да се гледа само през очите на телевизионен зрител. Докато гледате се замислете за правосъдната система.

Младо момиче беше убито, защото отиде до магазина... Това наистина ме трогна и още повече ме разстройва, че е истински случай... Страхуваме се да отидем до магазина, защото няма гаранция, че ще се върнем, когато излезем.

Тъкмо загубих надежеда, че ще видя нещо хубаво и започна Hükümsüz. Всички, които имат пръст в това, да са живи и здрави.

Това беше добра серия за повишаване на осведомеността. Дори и да е само тема на сериала, ако нещо се промени ще е добре. Жените в тази страна не трябва да умират .

Само заради Hükümsüz вече съм склонен да ви плащам.

Казах си Бурчин участва – ще гледам. Нямам думи. Браво!

Много съм впечатлена.  Продължете да го излъчвате по TV 8.

Актьорите са страхотни, историята е впечатляваща. Заради този сериал май ще се абонирам за ексен.
Hükümsüz ми хареса. Загадъчна история, перфектна режисура, красотата на Измир и най-вече социално послание. Всяка предотвратима смърт е убийство! Не на убийствата на жени.

Какъв сериал! Мустафа Услу няма слаб проект. Осветли паметта на майка си по прекрасен начин.

Прекрасна работа. Не съм очаквал, че ще го направя, но и аз ще се абонирам заради Hükümsüz.

Огромна хармония между Бурчин Терзиоолу и Ханде Догандемир ... Защо тези двете не се събраха заедно в общ  проект в продължение на години

Най-добрият сериал на Ексен. За останалите ще замълча.

Hükümsüz и играта на Бурчин Терзиоолу са перфектни.

Кралицата се върна. Точка!

Поздравления за целия екип. Бурчин, плаках заедно с теб. Дори интрото ме уцели в сърцето.

# 607
Привет, девойки  😍😍😍

Сакам да протестирам ефективно, ако конушмата по филма премине задкулисно хабери олсун😁🤪и още...че за Бурчинка, за борба със субтитри и за бой винаги съм готова да си знаете 😃😉
Hug  от написаното само заканата за бой не се приема Joy
Изглежда, че идеята да излъчат сериала по телевизията е добра. Привлякоха още "спонсори" Joy а утре, ако рейтингът е 3  всички, които искат да го гледат по телевизията ще се радват, че не го излъчват по тв канал. Т.е накрая всички ще са доволни Joy
Ако оставя шегите, Бурчин наистина е избрала прекрасен сериал. Това е една четвърт от епизод на обикновено дизи, а получават толкова комплименти за реализация, идея, заснемане и какво ли не още. Hands Clap

Есма и Филиз малко ми напомнят Нарин и Дениз. Надявам се, че ще видим едно интересно приятелство между двете героини.

Голям талант Heart Eyes  Hands Clap

# 608
Изглежда, че идеята да излъчат сериала по телевизията е добра. Привлякоха още "спонсори" Joy а утре, ако рейтингът е 3  всички, които искат да го гледат по телевизията ще се радват, че не го излъчват по тв канал. Т.е накрая всички ще са доволни Joy
Ако оставя шегите, Бурчин наистина е избрала прекрасен сериал. Това е една четвърт от епизод на обикновено дизи, а получават толкова комплименти за реализация, идея, заснемане и какво ли не още. Hands Clap
Инче, да нямаш гадателски умения  
Новият ден започва с още прекрасни отзиви, масово одобрение и рейтинг около 3. За да сме точни 2 и нещо. Дори мюзикъла с Алейна Тилки е с малко по-висок рейтинг.

Скрит текст:
#DiziGecesi’nde yayınlanan #Exxen dizilerinin reytingleri;

Total
15 #İşteBuBenimMasalım 3,10
22 #SihirliAnnem 2,52
23 #Hükümsüz 2,41
34 #ÖğrenciEvi 1,70
45 #Gibi 1,35

AB
11 #İşteBuBenimMasalım 3,03
12 #SihirliAnnem 2,77
19 #Hükümsüz 2,35
26 #ÖğrenciEvi 1,64
31 #Gibi 1,42
Как се получава разминаването между мнението на хората и рейтинга хич не ми е ясно. Т.е. ясно ми е, но ето заради това, ще го излъчват в интернет. Нека са спокойни тези, на които създаването и излъчването на такива сериали им е неудобно.
Дано не съм права, но първо нетфликс, сега ексен... Не вярвам Бурчин да се върне в обикновен формат от 2 часа и половина  с хиляди неприемливи теми и сюжети.
Впрочем прочетох историята на Сезги и мога да ви кажа, че подробностите са ужасяващи.
Скрит текст:
Скрит текст:
15-годишното момиче е отвлечено докато отива до магазина.  Била е многократно изнасилвана, упоявана и накрая пребита до смърт от трима мъже. Отървали са се от тялото й като са го натъпкали в куфар.
Семейството й не го е преживяло, заради поруганата чест. Но сестра й Севги решава, че ще търси справедливост, защото всеки ден вижда тримата убийци да се разхождат свободно. Затова става адвокат и заедно със Сибел Йондер водят дела с години.
Голяма част от съдебните експертизи и доклади са подправени. От 4 тома с доказателства, "случайно" остава само един и изнасилването, наркотиците и т.н. остават извън обвиненията.

Зад кадър от еп. 1 Бурчин и режисьора

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 11:02 от _Radi

# 609
Инче, да нямаш гадателски умения 

Ради, нямам. Просто вкусовете ни с масовия турски зрител много се разминават. Доказа се във времето с редица сериали, които аз смятам за чудесни.
Как се получава разминаването между мнението на хората и рейтинга хич не ми е ясно. Т.е. ясно ми е, но ето заради това, ще го излъчват в интернет. Нека са спокойни тези, на които създаването и излъчването на такива сериали им е неудобно.
Дано не съм права, но първо нетфликс, сега ексен... Не вярвам Бурчин да се върне в обикновен формат от 2 часа и половина  с хиляди неприемливи теми и сюжети.
+ 1 Актьорите, които печелят наистина добре все повече ще подбират сериалите, ролите, а вече и условията, които им се предлагат.
По-кратката продължителност на епизодите, по-различните и разкрепостени сюжети, това, че не зависят от рейтинг са все плюсове в полза на дигиталните платформи и приложения.
Както се казва всеки си избира таргет група и проекти, в които да участва. Важното е да има разнообразие, а не неудобните теми да бъдат замитани под килима.
Назад предположих, че  Есма и Филиз ще станат приятелки, но като прочетох историята на Севги и сестра й, разбирам, че Есма и Филиз ще са много повече от приятелки.
Каква жестокост и за съжаление никой не е застрахован, че подобен ужас няма да се случи на него или на негов близък... То и в България правосъдието е на същия хал.
Дали ще има трейлър за втори епизод или направо ще го пуснат?

Искрен поглед, изпълнен с блясък, нежност и чар Hearts

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 15:41 от Inna_Hristova

# 610
Инче, съгласна съм с теб.
От днес вече Ексен е и мобилно приложение за съжаление отново само за територията на Турция.
Не мисля, че ще пускат трейлъри за всеки епизод.
Ново попълнение в актьорския екип.
Баръш Акън - ще изпълнява ролята на прокурор

От официалната страница на Hükümsüz в туитър

Цитат
Küçük kızın hayali sadece topuklu ayakkabı giymek değil, o ayakkabıların üzerinde güçlü durabilmekti… Heart
Мечтата на малкото момиченце е не само да носи обувки с високи токчета, а да стои здраво стъпила  върху тези обувки ... Heart

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 19:42 от _Radi

# 611
Жалко. Надявах се на трейлър.
Този актьор не съм го гледала никъде, но като го гледам ще е някой зъл  и сериозен.
Аз нямам търпение да видя, защо Сердар е толкова тайнствен.
Стилът на Есма в сериала  ще е работа на Башак Дизер Татлъту.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 22:56 от Inna_Hristova

# 612
Добро утро! Hug
Нося топъл, топъл руския превод на епизода. https://turkru.tv/pustota-1-seriya.html
Приятно гледане !

Забравих, да кажа, че и с български превод ще гледам, ако има такъв.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 08:00 от Inna_Hristova

# 613
Тъкмо навреме идва  трейлъра за еп. 2.
Скъса ми се сърцето Scream Да не дава Господ на нито една майка да изживее този ужас...

Репортера: И починалият Ви баща е същият.
Есма: Недей дори да споменаваш името на баща ми!
Тук прокурорът обяснява нещо относно трупа на намереното убито момиче., не чувам точно но на 1-ви октомври  до някое си село е намерен трупа на голо младо момиче...
Филиз: Не мога да  намеря сестра си.
Другата жена: Къде се изгуби?
Филиз: Излезе за да отиде до бакалията и повече не се върна
Майката на Филиз към нея: Ако вземеш онова тяло от там, ще подпишеш смъртната ми присъда. (на етикетчето в моргата пише: няма близки)
Майката на Филиз към Есма: От години в кошмарите си виждам чедото си. Краката й са голи..
Есма: Била е само на 15 … Убита е зверски..
"Жените са хора, мъжете са човечество" - Нешет Ерташ
Есма:... Ужасен живот! Днес за първи път се почувствах като адвокат!

От ексен уведомяват, че втори епизод ще бъде излъчен в сряда, засега ни предлагат трейлъра.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 19:16 от _Radi

# 614
Еее, дочаках превод. 😀
Инче, 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт