Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 30 188
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Момичета
Чудесно е, че има какво да коментираме,и още по -хубаво е, че си заслужава  това което следим.
Колко е хубаво, че отново коментираме и гледаме с интерес сериал, който събужда любопитството ни и ни кара да мислим и предполагаме, защото е непредсказуем

Инче, леля Хикмет, т.е. Шебнем Доруер е играла в Sevdam Alabora/Преобърната любов, Seref Meselesi/Въпрос на чест, Kavak Yelleri / Мечтатели и др.
Аз съм я гледала в последният. Играеше майката на Ефе.

Колата е любимото място на Бурчин за снимки Ако не шофира се снима

# 631
Ради, мерси за информацията, но  имената на филмите нищо не ми говорят. Нямам спомен. Може и да се припознавам с друга актриса.
Пуснаха снимки на четиримата герои от втори епизод

Yeni bölüm, yeni heyecan #Hükümsüz’ün 2.Bölümden fotoğraf kareleri sizlerle…

# 632
Имаме  бомба информация от една от актрисите с епизодични роли - Ханде не знам  коя. (Тази, която пита Филиз в трейлъра къде се е загубила сестра  ѝ)
Била е на живо в инстаграм и се е похвалила, че ще я видим във втори епизод, както и в осми или девети. След това имала сцени в един епизод на втори сезон.

От снимките само тази на Исмаил знаем от коя сцена е. Вероятно чака Есма.
Тази на Филиз е от ретроспекциите преди 5 години, а Есма и Сердар отново са загадка

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 21:28 от _Radi

# 633
Супееер!
Значи информацията, че първи сезон ще е 10 епизода, но ще има втори е вярна.

От двете стилистки  - Башак и Дениз

# 634
Hug Hug Hug
Супер ,чудесна е тази новина ,че сериала ще има и втори сезон Simple Smile
А затова ,че най-вероятно няма да има бг превод ,нищооооооо ние достатъчно разбираме руски така че няма да имаме проблем с гледането Simple Smile
Според мен Бурчинка не е чак толкова непопулярна при нас в България просто сигурно тематиката  не вдъхновява преводачите .
Адвокат Есма в действие,само музиката е малкооооооооо ....  Simple Smile абе вие ще чуете ,но адвокатката е супер и си заслужава гледането.

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1347942341236170755/pu/vid/ … anjCf6.mp4?tag=10

# 635

Eни

Инче

Днес имаме още една бомбастична новина.

Според журналиста Доан Саваш и предаването "Втора страница" Бурчин и Илкер са получили предложение да играят заедно в игрален филм. Ролите са на влюбена двойка. Илкер гледал топло на предложението, а Бурчин  е поискала време да помисли.

Не ми се вярва, но знам ли. Уж и двамата казват, че между тях няма лоши чувства след раздялата, а и са професионалисти. Ако  сценария си заслужава току виж се съгласят. Със сигурност доста техни фенове  ще са доволни.
Наскоро имаше класация коя двойка хората биха искали да се събере отново в живота. Познайте. Може някой продуцент да е решил да се възползва, като  ги събере на екран.

Редакция:
В статията си в Takvim  журналистът е написал, че  Бурчин не е склонна  да участва с Илкер.  Първата причината е, че не желае отново да има слухове за нея и Илкер.
А втората: красивата актриса е заявила, че не би искала да създава дискомфорт на сегашната си половинка - спортният треньор Умут Дуйгу.

Повече от логично. Всеки, който държи на партньора си не би постъпил по-различно в подобна ситуация.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 14:45 от _Radi

# 636

В статията си в Takvim  журналистът е написал, че  Бурчин не е склонна  да участва с Илкер.  Първата причината е, че не желае отново да има слухове за нея и Илкер.
А втората: красивата актриса е заявила, че не би искала да създава дискомфорт на сегашната си половинка - спортният треньор Умут Дуйгу.

Повече от логично. Всеки, който държи на партньора си не би постъпил по-различно в подобна ситуация.

Ради още като четях написаното , преди редакцията ти си помислих, че тя няма да се съгласи. Защо да си го причинява.
Илкер е съгласен, ами да .....естествено. Човек оценява това което е имал след като го е загубил.

Хубава двойка бяха, жалко

# 637
Привет!
Тъкмо влизам да ви питам какво се случва в туитър, защото видях, че доста споделят тази снимка на Бурчин и Илкер.
Сега разбирам и напълно мисля като вас, момичета.

Ради още като четях написаното , преди редакцията ти си помислих, че тя няма да се съгласи. Защо да си го причинява.
Илкер е съгласен, ами да .....естествено. Човек оценява това което е имал след като го е загубил.
Хубава двойка бяха, жалко
Hands Plus1  Може би, ако Илкер имаше нова връзка след Бурчин също нямаше да гледа толкова "топло" на предложението. А ако я е оценил чак сега, неговото е след дъжд, качулка.
За  Бурчин мога да кажа, че  продължава да печели уважението ми. В техните среди не всеки би се съобразявал с чувствата на партньора си. Т.е. много известни личности гледат първо хонорара и целят реклама, която им гарантира да са на гребена на вълната.
Това само потвърждава, че Бурчин е приключила с Илкер окончателно и държи на връзката си с Умут.
Сега остава само феновете на двойката Бурчин-Илкер най-после да го приемат.  Или ако не го приемат поне да проявят уважение към избора и личния живот на Бурчин.

От руския форум

По информации издания Takvim режиссер сериал Пойраз Караель готовит новый фильм, в котором она хотела бы видеть Бурчин Терзиоглу и Илькера Калели. Илькеру сценарий понравился и он дал свое предварительное согласие, однако Бурчин взяла время на раздумье.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 17:17 от Inna_Hristova

# 638
Хубава двойка бяха, жалко[/i]
Така е.
Това само потвърждава, че Бурчин е приключила с Илкер окончателно и държи на връзката си с Умут.
Сега остава само феновете на двойката Бурчин-Илкер най-после да го приемат.  Или ако не го приемат поне да проявят уважение към избора и личния живот на Бурчин.
Още от брака ѝ с Мурат, Бурчин има горчив опит с това. Имам чувството, че някои хора като зациклят във фантазиите си от сериалите,  не правят разлика с реалния живот. Изводът е, че на известните и половинките им никак не им е лесно.

От официалната страница на "Пустота"

"Нека слънцето бъде надежда, която ще озари тъмнината ... "

Докато гледах си помислих, че цветовете в някои кадри не са случайни. Изглежда режисьорът е много добър.
Може би Сердар също има своя лична драма и заедно с Есма ще лекуват раните си взаимно.

# 639
От официалната страница на "Пустота"
"Нека слънцето бъде надежда, която ще озари тъмнината ... "
Докато гледах си помислих, че цветовете в някои кадри не са случайни. Изглежда режисьорът е много добър.
Може би Сердар също има своя лична драма и заедно с Есма ще лекуват раните си взаимно.
Да. Ще опознаваме Сердар заедно с Есма. Виж,  той сигурно я познава от преди. Ако е бил близък с баща й е логично задочно да познава Есма. Много интересно я наблюдаваше, когато с Филиз отидоха в сградата където живее.

от Ханде, една тъжна Филиз

от Умут - Есма и Сердар. Или яко е зарибен по сериала, или не пропуска да подкрепя Бурчин, а най-вероятно и двете Hands Clap

Фунда от сериалът, който започна наскоро, а вече чета, че е пред финал Worried Дори няма смисъл да го започвам

В другата тема май видях, че Пепелчето го е гледала. Но тя скоро не се е появявала.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 20:16 от Inna_Hristova

# 640
Фунда е талантлива актриса, но не знам как е сценарият. За 2-3 епизода (май започнаха скоро), вероятно и сценаристите не знаят. Докато започнат, хоп - кой от къде е .
Фокс имат навика да приключват сериали по бързата процедура, ако рейтингът не е според очакванията им
Да идва следващият.

# 641
Фунда е талантлива артистка, но не и върви с ТВ сериалите с тези бързи финали.  Де да беше само Фокс.
Работи  и  в театъра.
Няма да се изненадам  и ако тя предпочете интернет платформите.

# 642
Ради  Hug Ели Hug
Не знам дали Фунда няма късмет или просто и тя като Бурчин не избира  "правилните" сериали. Вървежното и харесваното при съседите си върви в един коловоз и това е. С цел да не засегна  някой, няма да споменавам имена, но няои актриси играят едно и също от години - ревове, сълзи, сополи и после старата песен на нов глас. Не излизат от конкретен образ и без значение колко глупав  и без развитие е даден сценарий или образ тях не ги бърка, пълнеж да има.
В един момент ще се окаже, че актьорите, които търсят предизвикателство и разнообразие в кариерата си,  са изправени пред избора да играят в някакви посредствени сериали или да се ориентират към интернет платформите, които поне предлагат някакъв завършен формат.
Театърът винаги си остава като опция, но театралните постановки достигат само до турската публика.

Стилистите рекламират марките, които обличат Есма, но ни показват снимки зад кадър на Бурчин

# 643

Инче, като те прочетох няколко имена ми изникнаха в съзнанието, но сигурно всяка прилика с реални лица и събития е случайна
Mного сладка Бурчинка/Есма Two Hearts

Първа  общa снимка от "Бандата"

# 644

Сладки са всички, много хубави снимки зад камера, много

Общи условия

Активация на акаунт