Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 30 170
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Hug Hug
Инче, като те прочетох няколко имена ми изникнаха в съзнанието, но сигурно всяка прилика с реални лица и събития е случайна
Дано, ама едва ли Joy
Дали пък няма и нашето сериалче да си има превод?
Вижте какво намерих https://tvseriali.bg/tvseries/hukumsuz

# 646
Добро утро.
Инче, нямам регистрация за този сайт. Не съм виждала Hükümsüz  да е сред сериалите, които се превеждат.
Видях, че има започнат превод на Мениджърите, но не са стигнали до епизода с Бурчин.
Ели, имаме още една снимка зад кадър, защото и Мави, не пропускат да се рекламират. Шлиферът на Есма е техен.

Забележете дамите зад Бурчин. С какъв интерес гледат. Направо са на първа линия в снимачния процес

# 647
Ради, мерси. Аз не съм чак толкова навита да гледам целия сериал, но 100% ще гледам осми епизод, когато има превод.
Момичета, спомняте ли си кога излезе руския превод на първи епизод на Hükümsüz?
Утре ще излъчат втори епизод и мисля, че към края на седмицата можем да очакваме превод. Thinking

# 648
Прочетох ви с удоволствие, 
 Много хубаво ако има бг превод

Завиждам на ,,статистите,, зад камера, макар че може и да пречат на  снимките. Обичам да гледам кадри зад камера. И аз ако съм наблизо бих погледала, честно
Има ли вече излъчен втори епизод

# 649
Ели, още когато пуснаха трейлъра, Ради писа, че ще го излъчат в сряда т.е. утре. Simple Smile
За български превод -няма. Аз се подведох, защото погледнах, че има преведени сериали, но те са излъчвани в България.
Нашият сериал си остава само с руски превод.

# 650
Здравейте, момичета.
Инче, 1-ви епизод излезе на 1.01, а ти си пуснала руския превод на 7-ми (проверих назад в темата.)
Ели, от Ексен в петък писаха, че  утре ще пуснат втори епизод.

От официалната страница
Eсма е силна жена, която преодолява всяка трудност...

# 651
Ради, Инче, ,,спала,, съм и съм чела  
Хайде да пускат втори епизод, че нямам търпение да ни разкрият още нещичко.

# 652

В Турция втори епизод е достъпен.
Вече можем да дебнем кога ще бъде наличен и за нас за да разберем пред какво ще са изправени Есма и Филиз Wink

# 653
Привет, момичета.
От ремонти вкъщи, планирани и не, чак днес рано сутринта изгледах 1 еп.
Добре, че са кратички, че мога бързо да ги гледам преди да ми е започнал деня. 😀
Обаче имам една забележка.
Зная, че ще ви издразня, но няма да скрия, че малко ми е мудно действието, както съм забелязала и на други нет сериали (например Алеф) .
Като че ли за 40 мин. може малко по- динамично да бъде.
Не съм спец., но малко изнервящо ми беше да чакам всяка следваща сцена.
Това не ми пречи да чакам с нетърпение превода на новия епизод. 😀
Чудя се обаче дали и аз да не потърпя да се съберат всички серии, макар че вероятно няма да е скоро.

Иначе да кажа, че предвиждам дуетът адвокатки да ми допадне много. 😀

# 654
Пепелче Hug защо да ни издразниш. Ти така си го усетила. Аз отчитам факта, че беше първи епизод и още не сме навлязли в историята.  Но като знам как вървят двучасовите им дизита, които  се гледат с мишката, направо  40 минутки не ми стигнаха.

Иначе да кажа, че предвиждам дуетът адвокатки да ми допадне много. 😀
И аз предвиждам същото. В туитър вече се разпространяват снимки от втори епизод.

Скрит текст:

Видях няколко коментара на английски и отново са похвални.
За Ради и другите гледащи на турски.  https://turkvideos.tv/309-pustota.html Аз също, ако не се стърпя ще го изгледам преди руския превод.
Вече го изгледах.  
Скрит текст:
Има някаква врътка с Адем, ама като нищо не разбирам....Изглежда разследва и един полицай му помага, а той помага на Есма без тя да знае.  Във втори еп. има доста сцени с Фатма. Едната  беше свързана с мъжа й. Стана ми жал, натъжих се, ядосах се. Не знам каква беше причината за проявеното насилие, но каквато и да е  - няма оправдание.
И още една сцена ми заседна в гърлото без да знам защо. Беше между Есма и майка й. Във трейлъра е сцената, в която каза, че за първи път се е почувствала като адвокат.
Тонът на Бурчинка, мимиката й .. Трогна ме, а майка й ридаеше.
Предполагам, че с превод ще се изяснят доста въпросителни.
П.П  Разследването за Инджи от трейлъра е на Есма и Филиз. Есма освен като адвокат се изявява и като детектив
Може и аз да изгледам целият сезон още веднъж, когато пуснат всички епизоди. Така цялостната ми представа ще е по-добра. Сега гледаме на части. Въпреки това, втори епизод за мен е  още по-интересен от първи. Дано преводът не се забави много.
Режисурата отново е топ качество.

Зад къдър  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 21:30 от Inna_Hristova

# 655
Hug Hug Hug
Нашата адвоката в различни пози и състояния Simple Smile

# 656

Втори епизод е страхотен! Жалко, че Ексен не пуска всички епизоди наведнъж както правят Нетфликс.
Мисля, че сериалът губи от това, защото е невероятно умно направено крими и всеки детайл води до нещо ново.
Ей така за удоволствието, ще изгледам всичко накуп когато целият сезон излезе. Защото така добре направени сериали в жанра липсват. Изглежда като западен детективски сериал.
Нищо не е такова каквото изглежда, а главната четворка не спира да ме изненадва. И четиримата са твърде умни и целеустремени да разберат истината, така че според мен изненадите тепърва предстоят.
Есма и Филиз вече са ми любимки. Тези двете са взривоопасна комбинация. Никой и нищо не може да им се опре. Направо слагат Хорейшио Кейн в малкия си джоб.

От официалната страница:
Можете ли да намерите смелост да се изправите пред фактите, когато те излязат наяве?

Жени, които са достатъчно силни да се изправят сами от мястото, където са паднали, и достатъчно смели, за да не се поклонят пред несправедливостта ...
Добре, че ги има!

От Ханде и Бурчин.  Това приятелство ще се запази и извън професионалните ангажименти.

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 10:34 от _Radi

# 657
Ени Hug благодаря ти за Есма Heart  Според мен Бурчин се е сляла с ролята. Много ми харесва.

Не малка заслуга имат и стилистите. Но Бубето си ми е слабост във всякакви роли и състояния. Тук на моменти е обрана, статична, в други е типичната бойна и чувствена Бурчин. Но като цяло Есма е много различна и от Азад, и от Дениз, и от Айшегюл, и от Рюя, и от Нисан... Браво на Бурчин.

Есма и Филиз вече са ми любимки. Тези двете са взривоопасна комбинация. Никой и нищо не може да им се опре. Направо слагат Хорейшио Кейн в малкия си джоб.
Ради Hug абсолютно.
Допълват се и си личи, че и на тях им е приятно и комфортно в общите им  сцени.

Не мисля, че  комбинацията Йозгю или Бергюзар с Ханде щеше да е толкова сполучлива. Не защото не са талантливи, а защото са твърде несъвместими. (според мен)

Искам повече Есма и Сердар. Вече втори епизод е "ангел пазител" в сянка. Подозирам, че точно Филиз ще насочи вниманието на Есма към него.

И като стана дума за сенки, първа споделена снимка от Умут с Бурчинка.

# 658
Инче от сторито на Бубето в цвят.

# 659
Прекрасни кадри, благодарение на Умут.

Дано да са много щастливи и все така да се допълват. Като две половинки на едно цяло са. Едва ли е само, защото са родени в един и същи ден, но са много сходни във всяко отношение. Heart Eyes

Втори епизод на Пустота с превод   https://turkru.tv/pustota-2-seriya.html

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 18:23 от Inna_Hristova

Общи условия

Активация на акаунт