Отговори
# 150
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте и от нас,
ние се завърнахме тази нощ от морето.Изкарахме си супер 10 дни,времето беше страхотно.Мариелка се опита първите 2 дни да изяде пясъка,но на 3-тия вече се научи,че не се яде hahaha.Ходихме до Синеморец,Царево и Китен,общо взето пообиколихме южното черноморие.В Китен се видяхме с мама Jes и сладката Жанетка.Мели си намери много приятелчета по плажа,само дето много тичаше по чуждите хавлии и се опитваше отвреме-навреме да докопа някоя чужда топка Embarassed  Joy.
Ето малко снимки от морето  http://snimka.bg/album.php?album_id=57751

Честито на всички рожденници,проходили,прояли и кръстени деца!   bouquet   bouquet   bouquet

Лек и слънчев ден от нас!

# 151
 newsm59 София, Виктория, Ема, Самуил, Влади, Боян  newsm59

# 152
Честит Рожден Ден!

София,Виктория,Ема!

Самуил,Влади,Боян!

baloni  bdbaloni  baloni  bdbaloni  baloni  bdbaloni   baloni

radost,много хубави снимки,Mели е голяма сладуранка   love001

# 153
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН

bdbaloni newsm59 hbday newsm59 bdbaloni

НА

baloni newsm38 newsm18СОФИЯ newsm18 newsm38 baloni

baloni newsm38 newsm18ВИКТОРИЯ newsm18 newsm38 baloni

baloni newsm38 newsm18ЕМА newsm18 newsm38 baloni

baloni newsm38 newsm18САМУИЛ newsm18 newsm38 baloni

baloni newsm38 newsm18ВЛАДИ newsm18 newsm38 baloni

baloni newsm38 newsm18БОЯН newsm18 newsm38 baloni

ДА СА ЗДРАВИ babydust7, ЩАСТЛИВИ ukliam1 И ОБИЧАНИ ДЕЦА newsm76!

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА    ura  bigdance2  costumed034И МНОООГО ПОДАРЪЦИ ЗА МЪНИЦИТЕ Gift Gift Gift!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА  МАМА JENIFER, MAMA OOOLIA, MAMA аННи, MAMA ROSSIE, MAMA STANSI, MAMA КРЕМ ! newsm24

# 154
Цитат
kikа ти пак ни изненада с тази работа!  Кой гледа Ивана докато работиш?

Ивана е при  гледачка.

# 155
  • Чикаго / София
Сега да си кажа и другото! Laughing

radost24 много са хубави снимките от морето и Мели е голяма скица! Много сладичка! Прилича ми малко на Лъчи!
Как беше плажа на Ахтопол, че все чета, че е мръсен а ние може  до там да стигнем?

klaris за прощапулника правиш питка. Може и да я купиш де, но на мен това ми беше първата питка която омесих за прощапулника на Дени, като й отбелязах крачето в тестото преди да я сложа във фурната . Аз наредих на две табуретки различните предмети и отпред постлах бял чаршаф по който търкулнах питката и след нея пуснах детето. То стигна до предметите ровейки си избра която хареса и дойде при мен! Това е. Бяхме поканили дядовците и бабите и племенника ми с още едно детенце. После се чупи от питката и се дава по едно парче на децата да обоколят къщата като внимават да не се спънат. Гостите почерпихме с по нещо сладичко и парче от питката. Май това беше.Ето и питката как изглеждаше

А ето няколко снимки от рождения ден на Лъчи и от хижата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57766

# 156
ирка-плажът беше чист в Ахтопол,естествено като има силен вятър изкарва малко водорасли,но само на едно място имаше.Иначе е спокойно,няма много неща за разглеждане,но става за семейна  почивка с деца.Лично аз предпочитам очарованието на съчетанието между стар и нов град  като Несебър или Созопол,но тази година мъжът ми уреди почивката от работата,доста изгодно си беше и затова бяхме толкова на юг.

Много са ти сладки и Дени и Лъчи  love001.Много хубави снимките от Р.Д и хижата.И ние едно време имахме същия хамак на леля на вилата и редовно се карахме с братовчед ми за него. Mr. Green

# 157
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН
[/color]

bdbaloni newsm59 nbirthday newsm59 bdbaloni

НА

baloni newsm38 newsm18СТЕФАН newsm18 newsm38 baloni

ДА Е ЗДРАВ babydust7, ЩАСТЛИВ #Milti И МНОООГО ОБИЧАН Two Hearts!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА  Kaastel ! newsm24

# 158
 newsm59 Стефан  newsm59

bdbaloni Мама Маги! Здраве, късмет и любов!  newsm51

# 159
Привет от нас! Simple Smile  Hug
Ето, че и ние се завърнахме от едномесечния ни престой на село!

newsm59 newsm59 newsm59
Първо да честитя първият рожден ден на всички пораснали дечица!
Да растат здрави, умни и послушни!
 newsm59 newsm59 newsm59

Чета и гледам снимки, всички сте чудесни newsm10 , особено морските!
Честито и на всички проходили, кръстени и празнували !

Алесия, радвам се че всичко е минало при вас и вече сте си удома. Представям си какво ти е било, нали и при нас за малко да се окаже херния преди време, но се разминахме.

Ние изкарахме приятно и забавно! newsm81
Стефанаки опозна всички възможни животни, но най-любимо си му остава кончето smile3540. Даже от време на време както си играе или ходи го чувам как „щрака” с език (имитирайки го). Последния ден когато излязохме да видим кончето и пуйките (едни всеки ден минаваха покрай нас) му казах да им помаха bye за довиждане, че си тръгваме и той милия толкова тъжно гледаше, че като се отдалечиха вече въздъхна тежко, тежко и се прибра в двора.
Иначе с Марти (на Hipo) се забавляваха чудесно, обикалят двора един след друг, гонят се, като малки котета са. Имаха си детски център 1swing, мини басейни, пък и даже голям басейн smile3549, ама като кача снимки ще видите. Нашия за малко да го удавим help в големия басейн-сложихме го на дюшек и в момента в който протегна да го гушкам се обърна и цопна във водата. Изплаше се милото, напълни се с вода, ама сле минути пак цамбуркаше без страх и притеснения.
А в Пазарджик както Петя е писала наистина се запознахме, по-точно Петя ме видя. За съжаление не можах да й се обадя 2-ри път (Петенце, извинявай за което, просто слязохме още 2- 3 пъти, но все не бяхме сами и не беше удобно).

Резултатите от консултацията са ни 9900, 78см., 124 хемоглобин, солжиха ни и ваксината - съдра се от рев наш калпазаки и обще взето това.

Прощъпулник още не сме правили, сега проучвам как се прави пита, че никога през живота си не съм месила, освен тесто за пица. Много ми е мерак аз да направя питката.

Хайде че стана дълго, ще се радвам скоро някоя срещичка да организираме  Simple Smile

# 160
Честит рожден ден на Стефан! newsm59   bigdance2 newsm38

Честит рожден ден на Мама Маги!
Много здраве,любов и разбирателство в семейството!

Аз пак да се оплача-сега пък свекърът си нарязал крака на един вентилатор на работата и сега е с шина и превързан.Има засегнати сухожилия и пирон в коста. Sad.Общо взето на двамата дядовци не им върви тази година.Стискайте палци да се оправят по-бързо и дано никой вече не се разболява.

Алеся-радвам се,че всичко е минало бързо и леко за детенцето.Ти си знаеш колко притеснения си имала.
Дано повече никой не пише за болести  Praynig

# 161
  newsm59 Валентин, Габриел, Симон и Вероника  newsm59

# 162
 newsm59 на Валентин  newsm38

newsm59 на Габриел   newsm38

newsm59 на Симон  newsm38

newsm59 на Вероника  newsm38

Нека растат здрави,умни,красиви и щастливи дечица!

bdbaloni на мама Stansi!
Много здраве,късмет,любов и щастие!

# 163
Добро утро и от нас   Simple Smile

Честито на всички празнували през миналата седмица  bouquet
Честито и на проходилите, и на покръстените  bouquet

Ние избягахме от жегите в Пловдив в Хисар и си прекарахме чудно. Бяхме все на разходки, прибирахме се само за хранене (нещо сме станали злояди и само номера правим Sad).

bdbaloniЧестит Рожден Ден на Вероника, Валентин, Габриел и Симон bdbaloni

# 164
  • Smolyan
Привет сладурани  Hug, нещо напоследък не ми се пише. Оправям един зъб дето доста ме болеше и се оказа, че е много зле, добре, че отидох навреме та да могат да го оправят. Засегнати са и другите два около него и е можело да стане много лошо нещо, ако не бях отишла навреме  ooooh!. Затова ако ви боли зъб изобщо не отлагайте, ходете на зъболекар, защото изобщо не е шега работа  Naughty

Честит рожден ден на всички съкровища, които са станали на годинка, проходили и всякакви празници   bouquet и специално на днешните
Вероника, Валентин, Габриел и Симон
   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт