Спам тема (Спам под карантина - чудна картина!) - от 01.04. до 30.04.20

• 48 491
  • 4 109
  •   1
Отговори
# 210
  • Euskal Herria
А, сетих се! Ама и там скоро не съм я засичала. Е, може и да си е сменила ника. Simple Smile

# 211
Теб защо да те шамаросвам, Норо, ти си стабиуяга!
По-зле съм от Арчето, само не ми личи.

И аз помня, четях ви тогава само. Искрена беше тази дето така гадно я изгони - доказателство, че по начало не аз правя така, а ти Grinning

# 212
Кика е много зла! Норо, такава ще стане и ти! Ако вярвахте в зодии щях да ви кажа, че е от въздушната природа, всички сме зли 🤣 Допивам си нещото като Йегермайстер, много е благо, удрям го като шотове, давя мъката наречена 13.05 😿

# 213
  • София
Арче, не че искам да си сипеш пак, ма няма да е до 13.05. Повече ще е.

# 214
  • Euskal Herria
Че приеха ли го предложението за 13.05.?

# 215
Дайсче, с риск да ме биете ама от сега си признавам, че най-вероятно ще престъпя забраните. Няма да издържа. Казах ви, чакам човек от чужбината... няма как да не го видя.

# 216
  • Euskal Herria
Арче, няма ли да го карантинират тоя човек? И дали сега, при това положение, ще си дойде?

# 217
ARIA* поне си хубава

# 218
Най-убавата 😹 Не знам дали ще си дойде, ще го карантинират то е ясно, ама Ариа ако е решила да го види нищо няма да я спре 🤣 нито карантина, нито чичко полицай. Надявам се да не удължават периода де.

# 219
  • Euskal Herria
По-важно е да почне да затихва заразата.
И все пак, радвай се, че сега е възможна ежеминутна комуникация - ако иска човек. И аз се надявам да не се удължава. Да се видя с децата и близките на живо, не през камерите. Че както сме пръснати в различни държави...

# 220
Така е, Янче. Ще поживеем и ще видим какво ще става. Има един месец да се успокои тоя коронавирус да не идва Арчето да го строява 😆

# 221
  • Euskal Herria
Тв боксът забива нещо, баш сега - когато повтарят любимия ми сериал. Simple Smile
Кучето плътно се е лепнало до стола ми, седи и чака заедно с мен да се опекат кифлите. Grinning

# 222
  • На Марс
Кой работеше в аптека Wink

И добрютру Simple Smile

# 223
  • София
Добро утро!

И аз искам един безчестяващ спирт.

# 224
здържайте се животни тъкива. стига мръсотии. с дота си нема да измислите антидота

Общи условия

Активация на акаунт