Спам тема (Спам под карантина - чудна картина!) - от 01.04. до 30.04.20

• 48 489
  • 4 109
  •   1
Отговори
# 3 780
Аз нещА така да съм Норе!

# 3 781
Защото днеска съм се разлигавил и говоря големи глупости.
Вече се поизложих се на един бизнес мийтинг с неуместен майтап, но спама ще го пожаля Simple Smile

# 3 782
Има и такива дни. Пък аз верно си помислих, че се стресна.

# 3 783
Бях на магазина 🙄 Дребната ме изнуди за пица, аз лесно ще я направя, ама как ще се сдържа да не е я ям.

# 3 784
  • Euskal Herria
Их, ква съм пъргава днес - напазарувах, сега отивам да включвам чушкопека Wink. И после ще готвя, днес е мой ред да съм дежурна по кухня.
Много шантаво време - вали, грее слънце, вали, грее... Кучето днес ще е в ИП - няма да има разходка, всичко е мокро, а треволяците не съм ги виждала никога досега толкова големи. Откак сме затворени, само от Чистота минават всеки ден, градинарите не са косили вече втори месец.

# 3 785
Отбелязваме се с една беззъба усмивка, хехе
No Mouth
Кой видел, видел

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 17:08 от Анонимен

# 3 786
  • София
Наздраве не съм ви казала. Ма бях по харч, готвих - пилешка манджичка, свинско с картофи и дробчета по селски. Тъмън докато си напиша по английски и математика!
Повредила съм се, хора, нямам сили да крещя... Как да ги възпитавам тия деца?! Те, като не им викаш, не те регистрират.
Имаме съсед под карантина. Познайте дали я спазва. Ако ни лепне вируса, ще го метна през прозореца. Дано не е болен, де, ама такава безотговорност. 🙄

# 3 787
Дайс, не ги ли проверява полиция? Позната разказваше, че на два часа са я проверявали. Махай през призореца, имаш ли нужда от нещо 😂 Да, от още пиене.

# 3 788
  • Далече, далече
Повредила съм се, хора, нямам сили да крещя... Как да ги възпитавам тия деца?! Те, като не им викаш, не те регистрират.

Пусни в действие шамарената фабрика.

# 3 789
  • София
На последно предупреждение са, че ще ги сполети пердах.

Арче, така разбрахме, полицията ги търсеше днес. Нашия си митка навън. Коментираме си със съседките на етажа кой какво, що. Тоя си идва. Живее над мен.
Припкам аз, викам Вие ли сте под карантина? Тоя Не! Викам А за кого идва полицията? Той Ми за мене. Ааамаха!
Ма е на съседката гаджето. Даже не знам що й се натресе да живее у тях.

# 3 790
Моите не са ошамарвани.
Дайс, като се прибере, намажи му вратата с пяна....  Хубавичко.

# 3 791
Е luna, виж каква си добричка. Blush Знаех си, че само лаеш.

Недейте ги би тия мили дечица. Neutral Face

# 3 792
Аз съм застъпник за родителите. Децата само тормозят родителите си и им скъсяват живота! Joy

# 3 793
  • На Марс
Отдавна съм спрял пляскането (само по дупиту шамари не е имало), че ме затапиха квалитетно - имахме следния случай в кварталното магазинче, вдигам ръка да си извадя портофела и онуй голямото се навежда и вика "не ме бии не ме бии" ... потънах вдън земя. И цялата опашка като се разшушука Simple Smile

# 3 794
За дете сърцето ме боли, ама само за дете. Пък и явно моите ми свирят на тънката струна и ставам на желе.

Общи условия

Активация на акаунт