Спам тема (Спам под карантина - чудна картина!) - от 01.04. до 30.04.20

• 48 464
  • 4 109
  •   1
Отговори
# 3 615
  • Далече, далече
Добро утро, драги! Сълза....

Пак ли кошмари? Не си сама. Hug

Тази сутрин гледах ужасен епизод на "Престъпни намерения". Ще ми държи няколко дена поне.

# 3 616
Почнах да влизам в някакъв работен ритъм. Пак скочих в шест.
Шантав ден да имате! Няма само аз я.

# 3 617
Дайс, зарязвай това учение. В Южния ще ни научат как да се движим в колонка и да не преминаваме загражденията. А също и на дисциплина, ако на детето му се доседи на пейка НЕ МОЖЕ да сяда. Това ако не е обучение... здраве му кажи.

# 3 618
Добро утро!

# 3 619
# 3 620
Хайде и от мене поздрав. Наместете си китките.

# 3 621
# 3 622
# 3 623
Лелий, щом от песента на Братан ми се доходи на диско начи ... дет имаше 1 виц сега: Като отворят дискотеките ще отида с преспиване. Е, аз нема да спя, ама шъ съ прибера сутринта. Трезва. И гладна. Joy И Рея ше замъкна, че ми се види унила нещо.
А, ДД! Ни моа ви дочета, поработих, сега обядвам с ябълка. Посли яйце и малко соленка. Толко съм си донесла. Аа, и храна за котки имам, ама викам да се въздържа. Joy
Мъ как ги пуснахти новити без въпроси. И без снимки. Ужас начи! Мое ли таквоз нещо! Ааа!

# 3 624
Инче, песента е от специална селекция за добро събуждане. Много ми хареса намерението ти, показва боен дух Grinning

А за новите и аз предупредих, че има пропуск в сигурността. Но все пак по-добре кибертерористи, отколкото Джулая.Grin

Новите.
Наблюдавам ви.Sunglasses

# 3 625
Да се страхуваме ли?

хоум офис.... кхъ Astonished

# 3 626
Инче, ще дода на диско, ама няма да си тръгна от там трезва и гладна, а само гладна хъхъхъ и уморена от танци - манци! Благодаря, че мислиш за мен!

Братане, кефиш ме!

# 3 627
Страхувайте сееее!
И аз ви Наблюдавам Simple Smile 😎
Още малко и някой от вас ще изчезне да ми мие апартамента.... Че се задуших от изгоряло.... 🤪

# 3 628
Ех, тия пуканки, голяма смрад е било явно Grinning

# 3 629
Вики, щом е за чистене виднага ши дода. Много убичам кат свърша да чистя. Тогаз си се кефя сама и се награждавам с кафе/сладко - зависи от часа. Начи, град, години, сем. пол., деца, ф-та също искат тука, снимки даваш и земаш разрешение от генерала и ... идвам. Joy

Обичай бойния дух и нивгаш не го убивам. Grinning
Скрит текст:
Само за Джу не съм съгласна. И тя имаше дух. Grinning

Рея, винаги готова! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт