Спам тема (Спам под карантина - чудна картина!) - от 01.04. до 30.04.20

• 47 982
  • 4 109
  •   1
Отговори
# 3 855
  • Агент под прикритие
Добро утро!
Тук пече силно слънце, няма изгледи да вали.

Добро утро!
На мен ми е понеделник днес.
Олее, сънувах ужасно странни неща...

Верно ли ще вали чааак до понеделник??
...мокри? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 856
  • София
Имаше и мокро🤣от напишкано по естествен паркет.

# 3 857
Добро утро!
Събудих се с тежък махмурлук, 20 минути се проклинах как съм могла в делничен ден така да се подредя преди да се сетя, че вчера съм пила само една бира след работа Grinning
Ииии добрата новина, че успях да вляза в едни дънки, които никога до сега не бях успявала да закопчая и даже мога да дишам вътре Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 3 858
Браус, Норе. Сега вечи съвсем изобщо нема ти обръщам фнимание на мрънканиците, че ставаш дебела. Мхм!
И ДУ! Обаче тая седмица пак не моа се наспя. Късно лягане, ранно ставане ... па неска как успях да стана в 5,30 ... ужас. Събудих се от жега. И некви сънища с път, със странни хотели - тип туристически спални /само кат си помисля и ми става лошо; искам си личното пространство; по-добре в гората да нощувам Grinning/ Па то кат се събудиш, ми ади до банята. Там пък чувам женски гласове, викам си некой идиот радио ли е пуснал, или нещо се карат. Ади на терасата - колко се чува, откъде, да затварям ли на дитето прозореца. И кво - от завода до нас, дет почти не работи, от там. Ку можех да прескоча оградата лично щях да ходя да ги бия. И посли - в 7 без 15 - познайте кой заспиваше. Аз! Чесно, почти съм сигурна, че съм преродения Емил от Льонеберя. А, и за бонус имам лека мускулна, щот правя напади с тежести. Които пък добре, че почти се измирисаха, че кат додоха преди 2 седмици не се траеха.

# 3 859
  • Агент под прикритие
Малко пиеш май, Нори.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама само една бира... Срамота! Joy

# 3 860
Ииии добрата новина, че успях да вляза в едни дънки, които никога до сега не бях успявала да закопчая и даже мога да дишам вътре Simple Smile Simple Smile Simple Smile

дишаш в дънки. знаех че има извратени хора тука ама тва е НЕЧУВАНО

# 3 861
Няма как да знаеш какво е чувството да си така пристегнат, че да не смееш да обядваш Grinning

# 3 862
да се магипортираме във времето в което пиех по десет бири. дали не знам. ходил съм с отворено горе копче

# 3 863
Ахаа, разбраф - коремът пораства чак до ризата и ... откопчаваш и горното копче. Joy

# 3 864
не. кат женичка трупкам на дупце и тумбак

# 3 865
Добър ден!

# 3 866
Зачи аз съм късметлийка. Трупам от носа до петите. Равномерно. Барем пропорциите се запазват. С нетърпение чакам роклено време, че копчетата на панталоните ограничават растежа.
ДУ

# 3 867
Гледам не сте ме дирили снощи 😂 100 тей? Ми ако съм пукясала?! Трети ден съм на чай и ябълки, ако не умра тия дни е па на... не искам да умра дебелаааа 😭😭😭

# 3 868
3-ти ден? Ти не си човек!

# 3 869
Радвайте се, че сте победили анорексията.

Общи условия

Активация на акаунт