💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 614
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
  • Велико Търново
Аз не схванах какво е станало. Не могат да си говорят ли? Ето така се получава като не се съобщават правилата ясно на зрителите - седим и се чудим какво става.
Точно това си помислих и аз.
И аз се присъединявам към гадаещите. Не пиша "неразбралите", защото то така беше обяснено, че няма как да бъде разбрано. Само си предполагаме тук разни неща, именно защото правилата не са известни и няма как да стане ясно какво точно е нарушено.

# 406
Добре,аз не разбрах,имат право да обсъждат номинираните двойки,но в точно определен момент,преди това -не?

# 407
  • София
Юхуу, оцеляха Искра и Данчо. Много съм щастлив и приятно изненадан. Simple Smile Писал съм няколко пъти, че отидат ли на номинация са аут, а такава беше сякаш и масовата нагласа тук, но ето, че се дава втори шанс на всеки и така е редно донякъде, защото ще е тъпо някак си толкова силна двойка да си отиде веднага след толкова много победи и първото залитане. Макар че както се казва, ами да не ли залитал. Но явно в това предаването не е като Сървайвър или Игри на волята. По съвсем различен начин се гледа на нещата и сякаш искат най-силните да останат за финал. Аз до тук не съм и видял дори една истинска коалиция, което също си е уникално.
Ето едно много по-различно предаване. Наистина съм приятно изненадан. Simple Smile
Иначе странно наказание, в смисъл аз не разбрах какво точно е станало. Поне Чолаков да го бе обяснил като хората. Значи Емо е отишъл да се опитва да наговаря Пламен или да му каже какви са нагласите? Ако е последното, явно е знаел, че Марти/Анси и Божи/Деян са щели да гласуват за Данчо и Искра, поне аз се опитвам да мисля логически. Т.е. неговия глас и гласът на Пламен/Ели са били без значение, защото при 2-2 се гледа двойката с повече пари в сметката.

# 408
Все си мисля, че и при други елиминации са ги давали   как обсъждат кой за кой е.
Тук нещо смотолевиха. И съм склонна да мисля, че не иде реч за обикновено наговаряме за кой да се гласува.
Но това ще си остане догадка.
Защото явно не е за показване, ако го има заснето изобщо.

# 409
  • София
Искра и Данчо щяха да си ходят, ако бяха продължили да печелят, но при 4 тотални загуби вече не са мишена.

# 410
  • Испания
Добре,аз не разбрах,имат право да обсъждат номинираните двойки,но в точно определен момент,преди това -не?

Да. Емо Чолаков каза: "като след това можеше да го направите свободно".

# 411
И на мен ми е чудно как са разбрали след като уж не е заснето.А ако е заснето защо не го излъчиха?Нещо се замита.Емо явно директно е казал на Цезар и затова е наказанието.Могат да обсъждат,но явно не и да се наговарят знам ли.

# 412
Предaвaнето рязко зaгуби чaрa cи. Зaпочвa дa cтaвa бозa. Рaдвaм cе, че оcтaнaхa Иcкрa и Дaнчо. Те ca отборни игрaчи.
Божидaрa ми е кaто Cимонa, caмо че много по умнa. Точно тaкъв тип жени не могa дa понacям. Деян е готин, но го е зaгaзил зaвaлиятa. Явно любовтa е cляпa.

# 413
  • Велико Търново
Според мен нарушеното правило е, че не трябва да има обсъждания преди официалното обявяване на номинациите. Защото след това са си вече напълно легални.

Сега видях, че и renidimova е изказала такова предположение.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 22:35 от DamaPika

# 414
Аз също не можах да разбера за какво беше това наказание, видя ми се доста тъпо и с цел да се създаде лека интрига.
Но останах изключително приятно изненада, че подкрепиха Искра и Йордан, наистина така беше честно, да се даде втори шанс. Всички се аргументираха много добре, евала за което.
За мен предаването си остава много позитивно, двойките се напаснаха много добре, разбират се, няма интриги и клюкарене, браво!

# 415
  • София
Между другото не е баш така както съм го написал. Дава се втори шанс, но не на всеки... Явно това което не малко хора писаха тук е факт и там и другите двойки го виждат. Данчо и Искра са много единни, много спокойни и много се обичат. Много уравновесена двойка, явно усещат някаква стабилност и опора в тях.
И всичко това дори идва на фона на изцепката на Данчо миналата седмица на масата, когато им каза на всеослушание, ама вие без стратегия ли играете и Пламен малко се газира тогава... Даже ние тук си мислехме, че Данчо си вкарва автогол. Явно обаче е надделяло другото. Че се обичат, че са сплотени, спокойни, премерени, а явно и симпатични. Аз си мислех, че Емо даже има зъб на Данчо още от самото начало, ама дали защото е знаел какви са нагласите или нещо друго, но си го подкрепи. Явно не знаем не малко неща, там по друг начин си се усещат нещата. Единствено бяхме категорични, че Момчил и Веселка (и то заради Момчил) и Доротея и Митко няма да получат втори шанс и така и стана. Ама и при двете двойки си имаше защо, в смисъл очевидни фактори.

# 416
Аз изобщо не разбрах кой какво е казал и кое беше толкова лошото, че да наложи санкция. Помня ги в началото на първите елиминации, когато Емо им каза, че номинираните могат да агитират другите да гласуват за тях и всички се бяха събрали заедно да обсъждат на диваните дали ще гласуват със стратегия, съдейки по резултата или по симпатии. Сега изведнъж не може нищо да говориш. 😕 В ББ също са санкционирали за конспирации, но там е ясно, че няма как да се наговорят, че дори и коментират, а номинацията се прави предварително и не може да променяш спрямо другите като тук. Въобще доста недоизпипани са им нещата.

# 417
И на мен ми е чудно как са разбрали след като уж не е заснето.А ако е заснето защо не го излъчиха?Нещо се замита.

Не е заснето, но не пречи да е чуто от някого от екипа. Те се мотат оператори там по цял ден, даже много често влизат и в кадър, в огледалата и стъклата се виждат, или чат пат се появява микрофон отгоре, тип "жираф". (Това също е мърлящиня, че не трябва да се вижда в кадър).
Та докато си настройват камерите и си опъват кабелите по различните стаи и коридори, няма никакъв проблем някой от операторите да е чул и това да не е записано ,просто защото в момента не е снимано нищо. Реално не се снима 24 часа като в брадъра и на нас да ни дават събрано в едно предаване. А отива оператор в стаята където някой ще си опакова куфара да си ходи, примерно.... и за пред камерата, се опакова куфар и се коментира. Стая до стая са, едва ли са малък екип, чул е някой от екипа и е предал където трябва, хаха.

# 418
Мен ми стана гадно че си тръгнаха муцунитата евала на велю железни нерви има. Ако беше моя на тая торта щеше да ме е напсувал 20 пъти че се лигавя. Искрени си бяха, готини, излъчваха хубава слънчева енергия.айде емо и калина да се махат вече че тоя Емо ми толкова гаден че няма накъде..

# 419
  • Испания
Скрит текст:
Аз изобщо не разбрах кой какво е казал и кое беше толкова лошото, че да наложи санкция.
Помня ги в началото на първите елиминации, когато Емо им каза, че номинираните могат да агитират другите да гласуват за тях и всички се бяха събрали заедно да обсъждат на диваните дали ще гласуват със стратегия, съдейки по резултата или по симпатии.
Скрит текст:
Сега изведнъж не може нищо да говориш. 😕 В ББ също са санкционирали за конспирации, но там е ясно, че няма как да се наговорят, че дори и коментират, а номинацията се прави предварително и не може да променяш спрямо другите като тук. Въобще доста недоизпипани са им нещата.

Точно така. Но, явно, нямат право да го правят, преди обявеното за това време, т.е. когато официално водещият е обявил кои са двамата номинирани и вече могат да обсъждат.

Общи условия

Активация на акаунт