💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 619
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
  • Испания
Велислав: "Аз трябва да стана малко по-романтичен... Ти да не си Хитлер".

# 391
Аз не разбрах какво е станало? Че седяха и обсъждаха кого да номинират или нещо, което не са ни показали всъщност? (бе... явно аз съм тъпата)

# 392
Нищо не разбрах. Пламен така го обясни, че не схванах....

# 393
Емо се наигра със стратегия.И наговаряне.Цезар хубаво се е опитал да го спре ама..

# 394
  • Sunshine state
Аз не схванах какво е станало. Не могат да си говорят ли? Ето така се получава като не се съобщават правилата ясно на зрителите - седим и се чудим какво става.

# 395
  • Wonderland
Наговаряли са се кой да напусне, така ли излиза? Ама Емо как се опита да излъже! Абе, човек, камерите са те заснели, а твоето оправдание - судено било...климатика...имали ли са нужда от нещо Joy

# 396
Емо е казал на Цезар -"Май Симона си отиват".Явно  не са снимали тогава не знам.В смисъл давайте да гласуваме еднакво.
Много глупаво наказание.Пак са заедно да си говорят.

# 397
Аз разбрах , че Емо влезнал при Пламен и му казал , че най-вероятно си тръгват Симона и Велислав и Пламен махнал с ръка за съгласие

# 398
  • Испания
Буря в чаша вода! Толкова измислено нарушение, за да има наказание!

# 399
Мисля че, другия път ще е забавно с тези игри

# 400
Тези двойки от самото начало на играта-всички двойки без изключение, ме накараха да се гордея, че съм българка. Толкова мили, толерантни, възпитани. Нямаше я злобата, интригите, простотията, която се демонстрираше в ББ. Нямаше я ганьовщината. Много съм доволна, че в България живеят и такива хора.

# 401
  • Испания
Пак ще е забавно другата седмица.

# 402
Аз пак съм изпуснала нещо,а уж чета темата от-до.Та,защо му викате Цезар?

# 403
Ех, ама как невинно го представиха, тарикати...
Емо се обяснява нещо за климатика, но с други думи никакъв климатик не е имало, влезнал е да си каже, че ще гласуват срещу Симона и да се наговорят с Елена и Пламен.
Пламен пък махнал с ръка, щото му се спяло и то било ясно и без това, че така ще стане Joy
Или с други думи съвсем не небрежно са се наговорили за кого да гласуват. Ако това е нарушение според правилата, според мен не трябваше да зачитат елиминацията на Симона и Велислав. Или правилата са само колкото за да се спретне интрига в края на епизода. Много тъпо и то от страна на предаването.

# 404
В предаването другитр участници му казваха така но не знам по каква причина
Аз пак съм изпуснала нещо,а уж чета темата от-до.Та,защо му викате Цезар?

Общи условия

Активация на акаунт