💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 627
  • 781
  •   1
Отговори
# 375
Хм, колко удобно,сега ще изберат Симона и сие и ще го оправдаят с това,че ги харесват.За да отстранят Искра и Данчо,а може пък наистина да изберат Симона , защото я харесват.Абе,2 в 1 ще стане,слаба и харесвана двойка,идеално.

# 376
  • Велико Търново
*bear, тогава защо ще плаче Елена, като тя няма нищо общо с местенето? Данчо и Искра бяха инициаторите и дори си мисля, че конкретно Данчо е бил.

# 377
А може да има служебно изгонени.

# 378
е, Това си е нарушение на правилата. Все пак всеки трябва да си спи на отреденото място...
Сега ще разберем. Само предполагам. Simple Smile

# 379
Е, това е било шега. Неприятно ако за това ги махнат.

# 380
Ами... тъпи са Анселита и Мартин...
А, още едни такива!
Трети!!!
Да не би пък аз нещо да съм тъпа?!

# 381
Много съм доволна.Радвам се че не останаха муцуните,реално отдавна трябваше да си заминат.

# 382
# 383
Божидара гласуваха стратегически като видяха накъде духа вятъра.Чакам да видя с какво са сгрешили Калина и Елена.

# 384
На Чолаков му е най-мъчно, че Симона си отива!😁😁😁

# 385
  • Испания
И правилно. СимонКА да ходи да истерясва вкъщи.

# 386
  • София
Не очаквах.

# 387
Не очаквах Изи и Данчо да останат. Личи си, че на Симона и Вели им стана тъпо, че никой не гласува за тях. Обаче сега като не очаквах тях да изгонят ми стана малко тъпо...

# 388
  • Wonderland
Ох, мислех, че чисто стратегически ще оставят Симона и Велислав.  Радвам се, че остават Искра и Йордан Heart
Да видим какво ще стане обаче с нарушените правила...

П. П. Какво каза Симона преди да гласуват Божидара и мъж (така и не му запомних името)

# 389
"Време е последната бюлетина да бъде пусната"

Общи условия

Активация на акаунт