💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 578
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
За приемането на отговора и аз малко се зачудих. Не съм чула Ернестина Шинова да е представяна някъде за Ернестина Слабакова. Факт е, че мъжът й е Слабаков, но може Ернестина никога да не си е сменяла фамилията и да си е останала с бащината и по документи.
Според мен затова решиха да зачетат отговора, защото все пак са женени и е вероятно по документи да е Слабакова, знае ли се 😀

Верен си беше отговорът на Калина и много бързо се сети. Ернестина Шинова-Слабакова е записана в Уикипедия, с двойна фамилия, но си ползва бащината. Учудих се, че питат участниците дали да зачетат отговора на Калина. Нали си имат екип от предаването, който измисля игрите. Гала и Стефан защо не ги назоваха с фамилиите им Гала Будева и Стефан Николов? Дони и Нети, Катя и Здравко, Миро и Галя, всички си имат фамилии. Не бяха равностойно подбрани въпросите.
Аз много се дразня, че в игрите за време не показват таймера постоянно, а само по веднъж или два пъти. Много съм подозрителна, че може да манипулират времето и резултатите така, ако са решили кой да е победителя.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 04:46 от @NoName

# 511
Калина не се сети, а това й се стори логично (щом са женени и тя е Слабакова)в бързината и го каза.
За Божидара- пълничките хора са добродушни и не бихме дръзнали да обиждаме, но когато някой е нагъл, зъл и с тази ехидна усмивчица се прави на повече от другите и съска наляво надясно-не мога да я харесам.
Вярно, че имат бебче, може това да е причина за промяната в тялото й.Характера й е ужасен, а както някой по-горе каза -в момента ни показва хубавата си страна Joy

# 512
  • Варна
Калина дали се е сетила, дали й се е сторило логично или го е прочела в облаците, все тая, факт е, че отговори на въпроса. Има си продукция и те казват кое може и кое - не.
Симона да не би да каза Катя Михайлова и Здравко Желязков? Дует Ритон бе достатъчен отговор. Ай стига сте се заяждали.

# 513
  • София
Е, дует "Ритон" беше достатъчно, защото така са известни, както и Гала и Стефан, но Андрей и Ернестина винаги си вървят с фамилиите, където и да ги представят.

# 514
Чета и се чудя едно и също ли предаване гледаме. 🙄 Къде сте видяли зъл чак човек, в истинския смисъл на думата - такъв който да желае самото лошото на останалите - ум не ми побира. Божидара е най-нахъсана за победа и една от малкото жени, за която мога да кажа, че е интелигентна и бързомислеща. Да - говори повече от мъжа си, но по много по-различен начин от унизяващия на Симона към Вели. От това съответно става зла и чудовище чак. За мен няма абсолютно нищо сбъркано нито нея, нито в отношенията ѝ с Деян, видно е че се обичат, подкрепят и се справят заедно в играта. И като приятел мисля, че би била добра и интересна компания, а и подкрепа, в по-трудни моменти.

# 515
  • Варна
Не знам, не знам... И според мен въпрпосите бяха с различа трудност, но всеки сам си тегли листче и такива са правилата на играта. Радвам се, че зачетоха отговора.

# 516
Щом мъжът се е съгласил да участва, значи не е така както си го мислиш. постоянно се налага.

Напротив, тя самата го каза. Още в първия епизод, ако сте го гледали по-внимателно. Че все тя взима решенията вкъщи и че често налага мнение, а той слуша

Чета и се чудя едно и също ли предаване гледаме.

Да, едно и също предаване, гледайте пак първата серия. Това е властно поведение, господарката на къщата. Това, че се лигави в последните няколко епизода, не значи, че вълкът козината си мени. И тоя глас тип "Джуджи" така ми пили мозъка, че просто едва я издържам по телевизора, пък какво остава вкъщи да го слушам този глас постоянно и то на високи децибели. Ад!

# 517
Значи тези, които сме с аватар - мъж значи сме мъже Joyшегичка.
Няма смисъл да си правим забележки кой кого харесва и защо не харесва друг. Така изместваме темата към пишещите, целта е да коментираме участниците. И на мен не ми харесват квалификациите на тези които харесвам, но подминавам, то си говори за човека какви изрази използва.

# 518
Значи тези, които сме с аватар - мъж значи сме мъже Joyшегичка.

Ами... според мен, не е много нормално, ако сте жена да си слагате аватар на мъж. Или пък аз да си слагам аватар на жена. Поне аз така си мисля, но... това си е Ваше решение. Кой какъвто иска аватар да си слага.

И Smile, аз квалификации като "зла" и "злобна" не съм употребявал. Само... уточнявам (казах, че гласчето й тип Джуджи ми пили мозъка и трудно ще я изтърпя в реалния живот. И че самата ТЯ се окачестви като властна и командващата вкъщи, още в първия епизод) . Сега пак може някоя добра душа да алармира модератор и за този мой коментар да бъде изтрит. Нищо ново под слънцето

# 519
  • Варна
Абе, човек, ако наистина си мъж и много държиш да не те те бъркаме с жена, посочи си пола в профила. Не е трудно. Една снимка или аватар нищо не означава. Аз даже не ги гледам, а просто чета какво е написано. При положение че 99% от потребителите в този форум са жени, какво мрънкаш?

# 520

Внимавайте с квалификациите. Уточнение, не означава мрънкане. На профила ми ясно се вижда имейла ми, на който буквално си пише името ми. Оттук нататък, кой каквото иска да си мисли.  И да, в тази тема със сигурност има няколко мъже, и освен мен това са Diavolo и Святослав. Останалите пишещи хората конкретно в тази тема  са доста под 50. Така че тези 99% жени са доста ... преувеличена цифра.

Ако искате може и да се махнем, да остане кокошарникът без петли... нямате грижи

# 521
  • UK
Аз не мога да разбера някои хора тук с какво си мислят, че са по-добри от Божидара? Злобна, нагла била, не знам си каква, ама я се вижте вие как пишете, какви определения и обиди използвате? И какво, ако Божидара командва парада вкъщи? Ако беше някой мъж, никой нищо нямаше да каже, ама нали е жена, голям проблем станало! Има мъже, на които не им се занимава да са движещата сила в една връзка. Деян е адвокат, професията му е доста изискваща, изобщо не се учудвам, че е оставил по-голямата част от контрола в ръцете на Божидара.

За протокола, тяхното семейство не са ми фаворит, просто изключително грозни думи пишат някои потребители тук, как с такава лекота обиждате и квалифицирате някой, когото не познавате?

# 522
  • Варна

Внимавайте с квалификациите. Уточнение, не означава мрънкане. На профила ми ясно се вижда имейла ми, на който буквално си пише името ми. Оттук нататък, кой каквото иска да си мисли.  И да, в тази тема със сигурност има няколко мъже, и освен мен това са Diavolo и Святослав. Останалите пишещи хората конкретно в тази тема  са доста под 50. Така че тези 99% жени са доста ... преувеличена цифра.

Ако искате може и да се махнем, да остане кокошарникът без петли... нямате грижи

Ти не си добре. Joy Сериозно ли мислиш, че някой ще ти разцъква профила и ще те проверява, преди да реши как да се обърне към теб??
 Точно мрънкане е - виж колко поста ни занимаваш с пола си.
99% са жени в целия форум, не в тая тема в частност. Не е преувеличено.

# 523
Та нали за това сме се събрали да си ги обсъдим.Аз също съм на мнение, че всеки тук във форума е равен и има право да си харесва, коментира и хейти колкото иска.В това му е чара.Иначе е скука.Плюс, че е предаване, в които изпъкват качества, точно това се коментира кой както ги вижда.Във всяка игра има блеснали, изложили се и ние си ги коментираме.Какво е това оправдаване и защитаване не разбирам.Когато се плюеше по Пламен и жена му а те са ми супер симпатични просто прескачам.Ще има и такива коментали и впечатления.
Това с аватарите не е ли излишен спам?

# 524
  • София
Толкова коментирате тялото на Божидара все едно е някакъв сумист. Жена като жена, егати вече промитите мозъци дето имаме.
Не знаех, че трябва да си 50кг за да те приемат нормално.

Общи условия

Активация на акаунт