💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 586
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Хахахха, не знам дали се чувате с определенията за Божидара. Grinning Не знам едно и също предаване ли гледаме, какво ли...

# 496
И на мен Божидара не ми е любимка, но то пък не е и нужно де. Определено е властна натура, с труден характер и ми прилича на човек, който по-трудно прави компромиси със себе си. Но има много такива хора, това не е нещо нечувано и невиждано. Важното е, че с Деян са се напаснали, естествено, че ако и неговия характер беше като нейния, нямаше да се получат нещата. В една връзка винаги единия отстъпва повече, затова се получава и баланса. Явно на Деян не му пречи тя да е водещата в техните отношения.
Божидара не знам дали е подмолна, но определено е умна и пробивна.
Същото е с Пламен и Елена, с тази разлика, че там Елена е по-отстъпчивата.
Външния вид на участниците не мога да коментирам, защото всеки си има мнение и вкус. За мен всички са симпатични по своему.

# 497
  • София
Божидара ми хареса именно защото е умна, пресмята си хода преди да го направи и не говори излишно. Симпатична ми е и с чувство за хумор. А колко е властна и т.н. ни най-малко не ме интересува, защото не съм ѝ в къщата. Харесвам и оценявам това, което виждам на екрана.

# 498
  • ENGLAND
И на мен Божидара ми харесва, и аз виждам това,което Smile е написала. Такива хора са родени за лидери, ясно и точно казва какво мисли, не мънка като останалите.
Мое мнение е, сега да не почнете с обидите като не сте съгласни с мен.

# 499
Е да мачка мъжа си е много яко качество, нали? Иначе за пред камерите естествено, че пробва да изкара най-хубавите си черти, то е ясно.  "Мецанче" това, "мецанче" онова... Егати дзвера, това да не ти е в къщата просто

# 500
  • София
Щом мъжът се е съгласил да участва, значи не е така както си го мислиш. Това, че тя говори повече, не значи, че постоянно се налага.

# 501
  • Варна
Ами той Дидо си е такъв. Ако не е Божидара, някоя друга ще се държи по същия начин с него. Така му е удобно. Така си е избрал. Такъв мъж не си го представям с някоя като него, защото просто нищо няма да се получи. Все някой трябва да върти колелото.

# 502
какво точно работи Пламен? Пише 'в рекламна агенция' ?

# 503
  • София
Не разбирам защо всички имат Деян за мъж под чехъл? Дали са ни твърде малко и избрани кадри, за да се твърди това. Допускате ли, че може би просто е по-мълчалив, не иска да се набива на очи и понеже Божидара е пълната му противоположност - ааайде, вече взехте решение от 10 епизода. Grinning

# 504
Ама ако трянва да сме честни, Божидара е права да не иска да приеме Ернестината на Кики. По тая логика тряваше да приеме Нети иноня с носа на Симона, тя баш това имаше предвид, ако на един приемем, нека на всички....

# 505
  • Варна
Ми не. Симона не им каза дори първите имена.

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 22:25 от Didi168

# 506
Аз пък не знам, защо Божидарището вика на мъжа си мецанче, като мецаната е само тя. По-скоро са Мечо и Клечо...

# 507
За приемането на отговора и аз малко се зачудих. Не съм чула Ернестина Шинова да е представяна някъде за Ернестина Слабакова. Факт е, че мъжът й е Слабаков, но може Ернестина никога да не си е сменяла фамилията и да си е останала с бащината и по документи.
Според мен затова решиха да зачетат отговора, защото все пак са женени и е вероятно по документи да е Слабакова, знае ли се 😀

# 508
За приемането на отговора и аз малко се зачудих. Не съм чула Ернестина Шинова да е представяна някъде за Ернестина Слабакова. Факт е, че мъжът й е Слабаков, но може Ернестина никога да не си е сменяла фамилията и да си е останала с бащината и по документи.
Според мен затова решиха да зачетат отговора, защото все пак са женени и е вероятно по документи да е Слабакова, знае ли се 😀

Да, а Божидарището веднага реагира, че щом можело за едни, трябвало да може и за други. Сякаш нея с огромното устище, някой би дръзнал да я ощети.....

# 509
Сега Божидара ли е на прицел, след като я няма Симонка?
Чак пък и Божидарище?
Някой пък замисля ли се как е в неговото семейство?
Дали пък и при тях не е така както при някоя от двете по пищни дами?

Общи условия

Активация на акаунт