💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 560
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
Ами то и Биг брадър не звучи като любимеца на българите, ама винаги когато някой спечели, го наричат точно така, защото печелел , едва ли не, еталонът на българите......всъщност тук те се номинират, така, че слава Богу българинът после няма да е коментиран, че си е избрал любимо семейство....да,  не се замислих, че ние не изпращаме смс-и....Пък в ББ ние си ги избираме...

# 541
Оф и на мен много ми липсват Ива и Святко. Аз бях казала, че няма да гледам повече състезанието ,те като отпаднаха, ама пак гледам от тук-от там.....Те ще си останат моите победители. От тук-нататък , който и да победи-ми е все едно......е, естествено ще ми е адски неприятно Божидарите, или Анселитите, да се закичат с "любимо семейство на България"...
alinnna, те ще си останат твоите победители, но в действителност ще бъдат други и тях ще ги споменават.
Който и да спечели ще му се радвам.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 19:22 от vasq_5

# 542
Чак пък такива пристрастия - това е някаква игра, все пак. Нито познаваме тези хора в живота, нито сме общували с тях - виждаме ги за някакви минутки на екрана, както са решили да ни ги покажат. Не бих се ангажирала със пристрастия, бих се радвала за всеки, който победи.

# 543
Аз имам леки пристрастия ама това е, защото познавам един от участниците 😀

# 544
Имa и 80 кг жени, които ca женcтвени. Aз не хaреcвaм Божидaрa не зaрaди килогрaмите й. Caмото й излъчвaне не ми хaреcвa, a и тя е c мъжкa cтруктурa, тоеcт грубa. Пиcкливият  й глac въобще не го коментирaм. Cтрaшно ми нaпомня нa еднa моя cъученичкa, която ни комaндореше нaред, иcкaше дa cе върти вcичко около нея и cе имaше зa нaй умнa. Cъщaтa зодия беше и тя. Човекът cи личи по очите. Зa мен , тя не е добър човек, не е нужно дa я познaвaм. Не бих тръгнaлa дa обиждaм никогa женa зa кг, aз caмaтa не cъм фидaнкa. A и кг cе cвaлят, родилa е, ще отcлaбне. Aмa тоя неин хaрaктер, кaк дa го приемa. В темaтa повечето не я хaреcвaме. Но комплекcно, кaто типaж женa.
Емил и Кaлинa ще cи ходят и cпоред мен.
Коя зодия е Божидара? И изобщо написани ли са някъде из нета зодиите на участниците?

# 545
Везничка 😁

# 546
# 547
Имa и 80 кг жени, които ca женcтвени. Aз не хaреcвaм Божидaрa не зaрaди килогрaмите й. Caмото й излъчвaне не ми хaреcвa, a и тя е c мъжкa cтруктурa, тоеcт грубa. Пиcкливият  й глac въобще не го коментирaм. Cтрaшно ми нaпомня нa еднa моя cъученичкa, която ни комaндореше нaред, иcкaше дa cе върти вcичко около нея и cе имaше зa нaй умнa. Cъщaтa зодия беше и тя. Човекът cи личи по очите. Зa мен , тя не е добър човек, не е нужно дa я познaвaм. Не бих тръгнaлa дa обиждaм никогa женa зa кг, aз caмaтa не cъм фидaнкa. A и кг cе cвaлят, родилa е, ще отcлaбне. Aмa тоя неин хaрaктер, кaк дa го приемa. В темaтa повечето не я хaреcвaме. Но комплекcно, кaто типaж женa.
Емил и Кaлинa ще cи ходят и cпоред мен.
Коя зодия е Божидара? И изобщо написани ли са някъде из нета зодиите на участниците?
По нaзaд в темaтa някой уcлужливо беше дaл линкове нa фб профилите нa учacтниците. Оттaм cе виждaт  зодиите, но не нa вcички, caмо тези, които ca отбелязaли дaтaтa cи нa рaждaне.
Днеc зa кой ще cтиcкaме пaлци дa не отпaдне?

# 548
Божидара е  типична везна, съгласна съм. А Симона коя зодия е - дали не е Стрелец? Хем е емоционална, понякога позитивна, но е много груб речник, когато е ядосана. Но пък стрелците не са такива главнокомандващи.

# 549
# 550
На Симона не пишеше датата, и на мен ми беше любопитно, но каквато беше драма куин, ми прилича на Рак на мен. Но може и огнена да е , наистина. По скоро Лъв.

# 551
# 552
Чак пък да мразиш някого, когото не познаваш, камо ли на база зодия...🤐По-лежерно гледайте, това е само едно реалити, представено ни през погледа на сценаристи, режисьори и монтажисти.

Днес ще е смешно с тези слушалки. 😁

# 553
Кики поне си призна за корекциите в устните Simple Smile

# 554

Общи условия

Активация на акаунт