💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 565
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
Как 50, 50 ако си 1,80, инак максимум 42:kissing_smiling_eyes:

# 526
Аз пък харесвам Божидара, в реалния живот бих общувала с нея и Елена. Една от тези двойки искам да спечели, евентуално Искра и Данчо.  Кики ми е по-глуповата и от Анселита.

# 527
Не мога да повярвам, че сте се хванали за отговора на Калина Joy
Дали е казала Ернестина Слабакова или не-все тая. На всички им е ясно за кого става въпрос, обаче много хора тук са се хванали за това, че не е казала Шинова, а Слабакова. Каква дребнавост.... Joy
А за Божидара пак нямам думи какво се коментира-явно ви създава много голям проблем, че е по-пълна и е факт, че блести с ум и интелигентност пред почти всички жени.

# 528
Според вас коя ще е следващата отпаднала двойка? Според анкетата би трябвало да са Кики и Емил Simple Smile

# 529
Аз се надявам да отпаднат Анселита и Мартин, обидно е толкова простовати хора да стигат надалече, камо ли до финал. Имат физическа подготовка и до сега това ги дърпаше напред, но занапред не виждам какво повече ще покажат. Относно кой колко е умен и знае, общо взето всички са на едно дередже освен БиД и ЕиП, на другите им липсва общата култура определено. Искра и Данчо са по-прикрити, хитри и стратегически играчи, не говорят много, но последните няколко игри си пролича акълът им. Не помня с какво точно се занимават, но на мен приличат на типични гастарбайтери, живеещи си в бг общност, не особено интегрирани. За АиМ вече казах, тя си мисля, че е имала определени любими предмети в у-ще, в които е била добра, но оттам насетне липсва всякаква логическа мисъл и култура, и съответно го кара по първичен инстинкт. КиЕ са по-спокойни и обрани, бих казала имат емоционална интелигентност, но и те не блестят особено със знания, доста на късмет им се получават някои неща.

# 530
Аз бих се радвала, ако Емил и Калина отпаднат тази седмица, най-вече заради Емил, който ми е неприятен и като външност, и като поведение. Какво хленчене беше след водното изпитание. Пламен почти припадна в тази игра, но как се държа той, как се държа Емил.

... обидно е толкова простовати хора да стигат надалече, камо ли до финал. ...

Именно заради това се радвам, че Симона и Велислав отпаднаха.

# 531
  • София
Логично е да отпаднат Емо и Калина, защото са най-слаби в игрите от останалите във формата двойки. Т.е. почти сигурно за мен ще са на номинация.

# 532
Имa и 80 кг жени, които ca женcтвени. Aз не хaреcвaм Божидaрa не зaрaди килогрaмите й. Caмото й излъчвaне не ми хaреcвa, a и тя е c мъжкa cтруктурa, тоеcт грубa. Пиcкливият  й глac въобще не го коментирaм. Cтрaшно ми нaпомня нa еднa моя cъученичкa, която ни комaндореше нaред, иcкaше дa cе върти вcичко около нея и cе имaше зa нaй умнa. Cъщaтa зодия беше и тя. Човекът cи личи по очите. Зa мен , тя не е добър човек, не е нужно дa я познaвaм. Не бих тръгнaлa дa обиждaм никогa женa зa кг, aз caмaтa не cъм фидaнкa. A и кг cе cвaлят, родилa е, ще отcлaбне. Aмa тоя неин хaрaктер, кaк дa го приемa. В темaтa повечето не я хaреcвaме. Но комплекcно, кaто типaж женa.
Емил и Кaлинa ще cи ходят и cпоред мен.

# 533
Здравейте и от мен, реших да се включа с мнение-две, пък може и да се задържа в темата Simple Smile
Как да не е женствен Божидара, има хубави гърди и е закръглена на точните места Simple Smile
Ние с моя мъж много харесваме визуално Емо и Калина, ама много. Намирам ги за доста хубави и двамата, а моят мъж каза  "Тия да не се занимават с глучости, а да отиват да правят красиви деца" Grinning Grinning
Нашата любима двойка отпадна рано за съжаление, говоря за Ивелина и Святослав. Лично на мен, освен че те ми бяха фаворити, Святослав ми беше в на първо място в класацията на мъжете там! Още ме е яд, че си заминаха.

# 534
Няколко пъти бе споменато в темата за разликата в лицата на Емил и Калина. Никой не е виновен за физиката си, в частност формата на лицето, но когато ги дадат в близост се вижда разликата. От първия ден и на мен това ми се наби в ума, даже повече от килограмите на двете дами.
В анонса за следващите епизоди май не ги видях или аз не съм гледала внимателно, или пък умишлено са дали така? Един вид като подсказка, че те ще си ходят?

# 535
# 536
  • Варна
.......
В анонса за следващите епизоди май не ги видях или аз не съм гледала внимателно, или пък умишлено са дали така? Един вид като подсказка, че те ще си ходят?
Как бе, Калина я показват как тича у мола и косите й се веят. Grinning

# 537
...
а моят мъж каза  "Тия да не се занимават с глучости, а да отиват да правят красиви деца" Grinning Grinning
...

Уважавам мнението на твоя мъж, но според мен всички деца са красиви Grinning

Прочетох коментарите под тази публикация и се замислих колко премерени и възпитани сме тук Joy Joy Joy

# 538
Оф и на мен много ми липсват Ива и Святко. Аз бях казала, че няма да гледам повече състезанието ,те като отпаднаха, ама пак гледам от тук-от там.....Те ще си останат моите победители. От тук-нататък , който и да победи-ми е все едно......е, естествено ще ми е адски неприятно Божидарите, или Анселитите, да се закичат с "любимо семейство на България"...

# 539
Ама никой не се закичва като "любимо семейство на България". Предаването е "Един за друг" Smile

Общи условия

Активация на акаунт