💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 210
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
Тук обаче и друго има значение - ако мъжът и жената не се мъкнат заедно по молове и не могат да си уцелят кой какво  ще хареса, нормално да не помислят за другия. Казвам го от личен опит - това, което аз ще харесам на приятеля ми, той или ще хареса цвета, но не кройката, или нищо няма да хареса. А като знае, че може да я смени в 30-дневен срок, но не му се струва наложително, защото мрази магазини, просто я носи от няма и къде. Затова започнах да избягвам да му правя такъв тип подаръци. Книги пък обожава сам да си избира, подарените ги слага по-назад, на изчакване. Та и мен да ме бяха пуснали да си харча парите, най-много парфюм и нещо дребно да му бях взела. На себе си - от каквото имам нужда.
Едно към едно с мен, но мъжът ми няма да го върне, няма и да го носи. Това как ще се похарчат парите, много зависи от установените вече навици в семейството. Моят мъж винаги ме води и заедно избираме за него. Каквото самосиндикално съм му купила, никога не го е носил. Ето сега за Коледа реших, че все пак ще го изненадам с един пуловер, облякъл го е ... 0 пъти Sad Аз в тая игра щях да купя дрехи за сина ми, за мен - книги и евентуално парфюм, а, да, на мъжа ми парфюми купувам, за тях пак мрънка, ама поне ги ползва Simple Smile Та, ако участвах, щях да съм пълен провал Simple Smile Дидо също каза, че заедно пазаруват за него.
А иначе определено за мен най-дразнещия е персонаж е Анселита. Абе, тя като говори нямате ли чувство, че чете от аутокю? Или си е наизустила предварително какво ще каже и го декламира. Като отношение към Мартин много ми напомня за една бивша колежка, която, слава богу, беше интелигентна, но същата заслепеност към половинката ѝ - той беше не идеален, не перфектен, ами направо Бог неземен в нейните очи. Е, сега вече са разведени, то няма как да се оправдаят такива идеалистични представи, колкото и да се стараеш. Поне не го ревнуваше чак като Анселита, та да ходи с него в тоалетната по заведения Simple Smile или след играта с колелото, дето го накара да се покриел да не го гледали мацките Simple Smile
Много ми харесва Елена - с удоволствие бих ѝ била приятелка, от моята кръвна група е. За Пламен съм на кантар имам такъв близък приятел (пак двойка) той е с подобен хумор и към жена си, и въобще, но определено си обича половинката, та според мен и при Пламен е подобно май.
Хич не ми хареса това за следващия епизод! Ама хич! Това е единственото позитивно предаване в ефира или поне това, което аз знам. Не гледам и не искам да гледам нито едно от другите реалитита, точно заради нарочно търсените интриги, ако и тук почне така, ще ме загубят като зрител. Аз открих предаването началото на април, случайно хванах една събота, после гледах и в неделя и следващата седмица пак. След това реших да видя първите участници, та изгледах всички епизоди Simple Smile

# 661
  • София
  за България и ЧУЖБИНА 

за мобилни
_____

Епизод: 17
Един за друг (18.04.2020)

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 662
Интересен епизод. Ансето ми се струва, че ще страда много в тази връзка. Лошо е жената да обича повече и не води до нищо добро.
Емо и Кики си остават мои фаворити и не давам да си ходят. Кики има корекция в бюста, според мен, но аз съм за корекциите, стига да изглежда красиво.
Елена ми е много готина като характер, забавна е. За Пламен съм на кантар-ту ми харесва, ту ме дразни.
Божидара не мога да я харесам и това е. И не заради кг, просто е кофти характер. Да е умна, колкото си ще, другите да не би да да прости? Иначе Деян е печен.
Много съм срамежлива и игрите в мола едвам щях да ги мина, да прося храна по масите ми се струва кошмар. С парите щях да взема едни маратонки на мъжа, то аз все това му купувам.

# 663
  • До морето
Аз честно си признавам, че бих се провалила в тази игра. За толкова години с мъжа ми, дали съм му купила 2 парцала в негово отсътвие, не знам. Много е претенциозен, по 10 пъти мери, все някой ръб или шев не му е на място, абсурд. Отделно той самият харчи много пари за дрехи за себе си, тъй че не 600, ами 6000 лв.да ми дадат,няма да ми хрумне да му избирам дрехи и маратонки. И няма да ми хрумне, че го ощетявам. За децата пазарувам като луд с картечница картечница, някакви неща за вкъщи също, но дрехи за мъжа ми -абсурд да купя без него.

Божидара да не беше купувала тия списания, можеше да мине с номера, че е разбрала, че трябва да ги похарчи САМО за себе си, ама сега не става.
Искра и Данчо са ми фаворити на мен. Вчера много ми хареса, че първа съобрази да помоли някой да си купи чорапи, както и репликата й " Ще споделите ли част от храната си с мен?", а не като Анселита " Айде някой да ми купи парче пица или пържени картофи!!!"

# 664
И aз cе поcтaвих нa тяхно мяcто.
Нямaше дa ме е cрaм нито дa търcя Георги, нито дa моля зa хрaнa, нито дa търcя човек c червени чорaпи,  зaщото cъм нaхaлнa.
A и cнимaчният екип кaто е c теб, хорaтa виждaт, че е игрa, по cкоро някои не иcкaхa дa зacтaнaт пред кaмерa.
C пaзaрa бих cе провaлилa, щях дa хaрчa прaктично, тъй кaто 600 лв. ми е зaплaтaтa и никогa не cъм хaрчилa токовa пaри зa покупки нaведнъж.
Зaмиcлих cе, че този откъc може и нищо дa не ознaчaвa, нещо подобно нa нaкaзaнието нa Емо и Плaмен, зaщото те умишлено иcкaт дa предизвикaт зрителcки интереc.
A дaно мецaнковците cи ходят днеc. Animal Bear

# 665
Аз не знам за мъжете, но за хората, които им помогнаха в игрите да не помислят, за мен е по-голям егоизъм. На Кики едно момиче два пъти й помогна, можеше да й купи нещо, дори символично.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 09:58 от sourit

# 666
  • Испания
Мисля, че може да е имало условие да не купуват за децата. Нали не ни показват всичко! Ако бяха купували и за тях, нямаше как да се изпълни условието да похарчат поне 30% за мъжете /това, което жените не знаеха/.

На тази мисъл ме навежда фактът, че не ни беше показано, че са ги предупредили, че не трябва да казват "обичам те" или думи с този корен, за да накарат мъжете си да им отговорят със същото. Това се разбра от коментарите след първата игра.

# 667
  • София
Е точно заради това в тази игра не може да се каже "ама тя защо не мисли за него". Защото мисленето не се изразява в покупки.

# 668
Христос Воскресе!Здраве и благоденствие за всички.
Когато Божидара избираше спортните екипи за себе си,имаше нещо в лилаво и тя им каза да потърсят същата ,но мъжка.Каза,че той обича лилаво,не е като да не се е сетила съвсем.Не че я защитавам ,но фактите са си факти.Пък и никой не е само черен или бял.
Много ми харесаха игрите в мола,само това с храната не ми беше точно ок.
Анселита понеже не успя да намери мъж и извъртя нещата -как тя си имала и бла бла.Глупаво ѝ беше оправданието.Макар,че аз смятам че се обичат наистина с Мартин.
Пламен затвърждава мнението ми за него.
Вече нямам фаворити,който и да победи ми е все тая.Харесвам концепцията на предаването.

# 669
  • София
Анселита явно не разбира, че това е игра. Сакън да не се докосне до друг мъж, че и като такъв да го представи пред зрителите. Смешни бяха "мисиите", но това с харченето беше доста изилшно накрая - за толкова изпълнени задачи, накрая едно условие с уловка да те вкара в загуба.

# 670
Точно това и аз имах предвид, като казах, че условието не е доизмислено и е леко “тъпо”.
Ами да, след толкова много неща, които ги накараха да направят, накраят нещо такова, като пазаруване и начин на харчене на определена сума да ги провали, не ми е много реално и добре измислено.

# 671
  • Варна
Много си е добре условието. Нормално към края игрите да стават по-трудни и с уловки.

# 672
  • Варна
Христос воскресе! Живи и здарви да сте вие и семействата ви!

Защо смятате, че Калина има корекции в бюста? На мен ми изглежда естествен!

Снощи докато коментирахме мецаните с приятеля ми, се сетих, че Божидара ми прилича на директорката от филма Матилда с Дани де Вито. Даже и двете имат бенки от една и съща страна.

# 673
Е нали предаването било снимано отдавна и следователно не е било излъчвано тогава.Как хората ще знаят че са от това предаване?Ако наистина е снимано отдавна значи е 100% нагласено и ако е така съм много разочарована

# 674
  • Варна
Не е отдавна! Може като са снимали в мола, вече да е имало излъчени епизоди! Даже точно така е станало според мен! Много хора ги познаха.

Общи условия

Активация на акаунт