💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 639
  • 781
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ами много жалко тогава.
Партньорство без взаимни компромиси е невъзможно. И на мен не ми харесват сапунки, но не бих задължавал жена ми да не гледа.

# 316
Изводът какъв е? Гледай и ти сапунки. Дори и аз гледам един италиански сериал с Джани Моранди по БТВ лейди, хаха. Той си е почти сапунка. „Един за друг” не е ли...? И тука целувки, умалителни, лиготийки и чат пат семейни скандали

# 317
Най-накрая и на мен ми харесаха Данчо и Искра, чак когато започнаха да губят хаха. Шегувам се. Харесват ми отношенията им, те се разбират с много малко думи. Дори да губят няма крясъци, няма напрежение, бързо си прощават.
Симона искам да си тръгне, елементарността ѝ ми идва в повече. Такива по свити мъже, когато го хокаш и обиждаш ефекта е обратен, още повече се свива. Виж когато го похвали и той цъфва целият в усмивки. Малко ми е жал за него.
Бяха ми интересни игрите, но тези пълнежите-коментари, разсъждения за залози, дивани и прочее са ми досадни.

# 318
  • София
На мен Симона тази вечер тотално ми падна очите. Обидите, тъпото поведение - ок, но тази вечер на фона на останалите загрижени за мъжете си жени, тя как го насмиташе пак просто не е истина.

Анселита и Мартин са ми много противни, особено тя. Изненадах се че имат фенове. Анти двойка според моите разбирания по всички параграфи.

# 319
Всеки път като я гледам тая Симона си мисля " а какъв ли е бил първият ѝ мъж?". Честно, не вярвам, че има мъж, който може да си я причини. и моя мъж не понася да я гледа. не твърдя, че се радва и мен д аме гледа на моменти, но то е направо грозно нейното поведение

# 320
Струва ми се, че и от продукцията я подкокоросват да се държи така, за да става интересно и сеирджийско. Чак ми се вижда нереално да говори така на мъжа си, а той да я търпи, даже и да се чуди как да й се извинява.

# 321
Винаги съм се чудела с какво такива жени задържат мъже до себе си. Че и с две деца багаж от преди това-няма лошо, на всеки може да се случи да не провърви първия път, но при нея май не е случайно. Обаче чак  толкова да не уважаваш човека до себе си е грозно и елементарно. А момчето не изглежда да е чак толкова отчаян, но явно си я обича.

# 322
  • Sofia
Мда, любовта е сляпа, а Симона трудно търпима. Горкият човечец, но лошо няма, щом си я обича. Simple Smile

# 323
Децата на Симона не са от Вели?
Рядко противна е. Все тя е права, някой друг крив.  Горкия ѝ мъж. Знае Златки, млатки, ама Кайро тц.👌

Цезар взе да ми става симпатичен. Невероятно! А се чудех на  жена му как не я е срам да се показва с него по ТВ.

Утре ще е интересно. Ще я видим Симонка как грациозно ще се озове върху тортата. 😄

# 324
Децата на Симона не са от Вели?

Утре ще е интересно. Ще я видим Симонка как грациозно ще се озове върху тортата. 😄

И пак ще вика "не могаа, страх меее eee" Grinning
Децата са от предишния й мъж (не знам дали има брак). Ама с това й поведение...горкият човек не я е издържал дълго

Тоя пък Емо като каже "Симонка", все едно е порцеланова кукличка, а тя... хахахаха - бронтозавър!

точноооо Grinning Heart

# 325
Първите 2 деца на Симона са от първия й мъж, третото е от Велислав.

# 326
  • Sunshine state
Симона е инфантилна, обаче аз не съжалявам мъжа й - на него ако не му е изгодно, нямаше да седи с нея. Явно си е такъв и се носи по течението. И такива хора не са лесни - все да ги буташ и тикаш. Божидара и Деян ми харесаха тази вечер. Мартин много глупаво "обясняваше" дестинациите. Направо си чакаше Анселита да развие телепатични способности. 🙄

# 327
Макар и всичко да е непридвидимо в този формат, след епизода мога да кажа, че на финал виждам Пламен /Елена и Божидара / Деян.
Все пак много зависи какви ще са игрите. Но тези двойки се открояват като финалисти.
Какво го съжалявате Велислав. Той си е избрал това. А и може би така му е удобно.
За миг си я представих Симонка без камери. (Зелен)
Както има жени, които търпят деспотични мъже, така се намират и мъже да търпят обиди само да не са сами или за да има кой да им казва какво и как да правят. Страстта ше отмине и този тих човечец ще се отърси и запита "защо да търпя?", предполагам.

# 328
Аз смятам, че ѝ е свикнал вече и малко му е все едно или ще му стане.
Харесват ми как играят Деян и Божидара само тя е доста шумна, но имат синхрон. Докато това липсва при Пламен и Елена, тя е толкова фина,а той.. Смятам, че бяха случайност тези  2  победи. Но ще видим как ще продължат нещата.
А Емо колкото и да го харесвам, има една флегматичност в него и никакъв състазеталвн дух, не е за това предаване.

# 329
И аз мисля, че на финал ще са Елена и Пламен и Божидара и Деян.

Отпадналите ги виждам в поредност:
- Симона и Велислав
- Калина и Емо
- Искра и Йордан
- Анселита и Мартин

На последното предизвикателство много му съчувствах на Пламен, личеше си, че му е лошо, още докато се въртеше колелото. Като цяло беше кофти игра, повечето жени и те бяха затихнали отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт