💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 610
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
И аз не разбрах каква е драмата с Емо и Павел - нали имат право да си коментират, дори да агитират. И не разбрах докато са снимали камерите ли е станало или след това.
Аз останах с впечатление, че Павел е изпортил Емо на предаването, че един вид е коментирал в разрез с правилата.
Ако е така, това е страшно подла постъпка, ама какво може да се очаква от този мазен льольо Павел.

Кой е Павел?

# 436
Някакъв си мазен льольо, който bonbonka6 познава. 😆

# 437
  • София
Пламен е мазен льольо, който не знаеш дали е направил това, което казваш, ама иначе си има квалификация?

# 438
Мисля си, че Данчо стои в основата на всичко. А после Емил и Пламен или жените им са раздули нещата, тъй че да се разчуе.
Не че харесвам муцуните, но без никаква логиката всички единодушно гласуваха против тях. Дори и Божидарови.
Логичното е да оставят по- слабите.
И Чолаков не напразно им  напомни, че могат да приложат стратегия.

# 439
Време им беше на муцунитата. Според мен, не ги търпят вече и за това ги натириха

# 440
Те не са се събрали там за да се търпят, а за спечелване на формата.
Или аз живея в заблуждение.

# 441
Те не са се събрали там за да се търпят, а за спечелване на формата.
Или аз живея в заблуждение.
Така е. Може би са имали своя стратегия не знам. Но имаха шанс да махнат силни играчи

# 442
Е на Анселита това й е първата любов, тя си го каза. Нормално е да го обожава все още Wink

Нормално, нормално, колко да е нормално? Grinning Едва ли всеки е изпитвал такова обожание към първата си любов особено след като първоначалната страст поизстине, едва ли всеки толкова се е натискал чак толкова да се жени. На моменти Анси ми изглежда леко обсебваща и задушаваща, но понеже има сладък глас и проявява ревността си по галещ мъжкото его начин, не е толкова дразнеща и неприятна. Много мъже обаче не биха изтърпели подобно поведение въпреки неопитността ѝ.

# 443
  • София
Понеже сега гледам епизода от снощи - не съм сигурна дали Мартин не знае дали иска сватба изобщо или дали иска сватба с Анси. Това "ако" го разчитам по 2 начина.

Колкото до гласуването - след официално обявените номинирани, именно те имат право да агитират другите двойки, но другите двойки нямат право да коментират помежду си как ще гласуват. Това е, което аз разбрах и е напълно честно да е така.

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 11:19 от « Ѕmile »

# 444
Аз не виждам нищо странно във вчерашния разговор между Анси и Мартин относно сватбата.
Това е много често срещано явление-жената да иска сватба, мъжът - не. Това не означава, че не я обича или не иска да са заедно, просто доста мъже смятат подписа за “подробност”, особено в днешно време и не им се занимава със сватби, подписвания и т.н.
Пламен и Деян казаха същото, че за тях подписа е маловажен и са си повече от щастливи без брак.

# 445
Е, докога ще се смятат Искра и Данчо за силни играчи? Видно не са. Да, имаха начални победи, но играта е направена, че всяка двойка да има шанс. И умните, и посредствените, и чувствителните, физически подготвените...

Божидара и Деян снощи отново доказаха, че не физиката, а тактиката са също толкова важни, катерейки тортата.

Премълчавах, но Калина и Емо са ми изключително визуално несъвместими, особено като са един до друг. Неговата продълговата глава заема почти целия екран, а нейното личице тип топлийка ми е наполовина на неговото и на тв.Smiley Но важно е, че те си се харесват и обичат.

И Пламен с това вечно мутиращо гласче ми пили ушите, дано  гали тези на Ели.Wink

На СимонКа и Вели всичко най-прекрасно в живота!

# 446
Е да де, ама нали Анселита и Мартин са сгодени? Нали разказаха, че той й е предложил брак на една пейка? Значи не би трябвало да е против брака.

# 447
Е да де, ама нали Анселита и Мартин са сгодени? Нали разказаха, че той й е предложил брак на една пейка? Значи не би трябвало да е против брака.

За някои мъже точно годежа е по-голямата стъпка, не самия брак, под формата на подпис и церемония.

# 448
Ансето ако му е намилала постоянно за тая сватба, много ясно, че ще й предложи. Малко да й замаже очите и да млъкне.

# 449
  • тук, на мястото си
Анселита и Мартин трябва да изгладят доста неща без значение дали преди сватба или след нея. Тя се е хванала за него като удавник за сламка, а той малко се дърпа, може би има нужда от време.
Аз съм поредната не разбрала  що за скандал беше това вчера след като в началото казаха, че всяка номинирана двойка може да агитира в своя полза. Просто нещо като интрига да се оформи за качване на рейтинга.

Общи условия

Активация на акаунт