💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 610
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
Алфея, никой не разбра.
Важното е, че суетната Калина ше спи на диван двойка.
И останалите ще прескачат куфарите и дрехите на две от семействата.
И най - важното ние ще гледаме сеир.

# 451
  • София
Ми много хора си остават просто сгодени. Да не е като без нищо, ама да няма шум и дандания. Един пръстен да краси ръката и да е знак, че са заедно, вместо една хартийка. Не знам дали ми допада, в тези времена хората виждат нещата по много различни начини. Важното е да са добре.

# 452
Много хора вече виждат брака като отживелица и няма нищо лошо в това.
Подписа не създава отношенията, нито ги подобрява.
Аз също бях една от тези, които на всяка цена искаше брак, сега мисля по-различно.

# 453
Не им се впрягайте толкова на думите - "като", "ако". Изтъпанили са ги пред камерата и се чудят какво да кажат, да се правят на интересни. Мартин се и шегуваше с Анселита.

# 454
Дали пък не са се уговаряли всички да номинират Искра и Данчо, но след като са нарушили правилата с това, после са сменили вота и всички след това номинират Симона и Вели? Явно нещо е ставало, за мен е много странно това гласуване.

# 455
Анселита и Мартин трябва да изгладят доста неща без значение дали преди сватба или след нея.

Като например Анселита да спре да го нарича "момченце", не е баба му все пак. Joy

Cafelate, Анселита се впрегна да му поправя "ако"-то на "като", ние тук си чешем езиците (клавиатурите), без да се впрягаме Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 16:01 от Telesilla

# 456
  • Варна
Сигурно е коментирано преди, но се сещам как след една игра (не помня вече коя) Анселита зацвили "Искам детее" на Мартин. Доста нелепо беше това хленцане. Той Мартин ако иска, ще й направи и без това, ако я обича и иска да става баща, а не защото тя е спечелила някаква "страшна" игра. Намирам го за грозно да се подхвърлят такива изречения, и то пред камера!

# 457
  • София
И защо да е грозно? Вие с мъжа ти не сте ли коментирали, че ти/той искате дете, или ти го чакаш сам да се сети да ти направи?

# 458
Дете не се прави, защото единия иска дете и ще го сподели с другия. Това не е баница!

# 459
И аз не разбрах какво е станало, та ги наказаха, а Калина беше "Ефектирана". Предния път Емил, Калина и още една двойка коментираха кой ще номинират. Така че, явно е разрешено.

# 460
  • Варна
И защо да е грозно? Вие с мъжа ти не сте ли коментирали, че ти/той искате дете, или ти го чакаш сам да се сети да ти направи?

С мъжа ми си коментираме лични неща само насаме. Ще си направим дете когато и двамата поискаме, а не когато аз му кажа. А когато човек е готов за такова нещо, то се усеща и без думи. Аз ако съм на мястото на Мартин и пред камера ми се заяви такова нещо, и то с такъв тон, ще ми стане МНОГО неудобно.
Да не коментирам уникалната логика на Анселита - спечелих една игра, искам за награда да ми направиш дете... Joy Бих си помислила, че го е казала на шега, но съдейки по останалите ми наблюдения върху нея, едва ли...

# 461
Не ме вълнува особено дали Марти и Анси ще се оженят или не. Това е лично решение на всяка двойка, едва ли само подписа може да ги направи щастливи.
Явно за Анси това е от голямо значение.

# 462

И Пламен с това вечно мутиращо гласче ми пили ушите, дано  гали тези на Ели.Wink

Тоя фалцет не дразни само мен, значи. А за идиотския смях, да не говорим. Окей, случва се, но може да прекрати до няколко секунди, а не цяла минута да хълца/смее. И да ни е смешно в началото, 5-6 секунди е предостатъчно, не е нужно по 1000 пъти.

И аз не разбрах какво е станало, та ги наказаха, а Калина беше "Ефектирана".

Забелязах я, че не прави разлика между "афектирана" и "ефектирана". Ама нека не забравяме, че умственият багаж  на някои от най-младите участници е плашещо оскъден.

# 463
  • София

С мъжа ми си коментираме лични неща само насаме. Ще си направим дете когато и двамата поискаме, а не когато аз му кажа. А когато човек е готов за такова нещо, то се усеща и без думи. Аз ако съм на мястото на Мартин и пред камера ми се заяви такова нещо, и то с такъв тон, ще ми стане МНОГО неудобно.
Да не коментирам уникалната логика на Анселита - спечелих една игра, искам за награда да ми направиш дете... Joy Бих си помислила, че го е казала на шега, но съдейки по останалите ми наблюдения върху нея, едва ли...

Не си спомням коя е играта, но много хора след повече емоции и пр. изстрелват такива - "искам дете, куче" и пр. неща, защото им е харесала ролята около тези неща, които искат. Така че не мисля, че трябва думите ѝ да се вземат толкова насериозно. Явно и Мартин го знае щом не му е направило впечатление както на теб.

# 464
Катеренето по стената беше играта

Общи условия

Активация на акаунт