Звездни компромати - Април'20

• 214 541
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 1 875
Майтапи са.

# 1 876
Така си мислех. Не може човек до ги натворява чак толкова такива Joy

# 1 877
  • София
Днес Ал Пачино празнува 80 годишен юбилей Blue Heart

Скрит текст:

# 1 878
Страхотен е !

# 1 879
  • София
Жив и здрав да е! Любимец ми е.

# 1 880
Джиджито ми е много непривлекателна в домашна обстановка, изобщо извън прожекторите е много безлична. Не знам защо не се старае малко да изглежда по-добре, ако е някоя тукашна ще е гримирана и наконтена постоянно.
Мира добре го е написала за обсебващите родители, явно е чела нещо някъде и го споделя. Малко й се развалила физиономията, заприлича ми на Беновска.

# 1 881
  • Варна
Лиланчето е арестувана за източване на евросредства.

# 1 882
Виолета Сиракова е споделила в Инстаграм, че всеки момент чакат "втората си принцеса". Значи бебето ще е момиченце...
Срам ме е да си призная, но в началото реших, че смяташ, че ще е момиче, защото ще се роди тези дни. 😜 😂
Чак на второ четене видях принцесата. 😬

# 1 883
Лиланчето е арестувана за източване на евросредства.
Четох, че е задържана при спецакция и се предполага, че е във връзка с делото срещу Божков. Брат й май също е задържан.

# 1 884
Господин (упс, госпожа) Сидерова показва спортна форма
https://www.instagram.com/p/B_ZgNGTgd_W/?igshid=vwhy3yqqac9g

# 1 885
Тя обаче как изхвърча от предаването на Гала.

# 1 886
Оф, тая без това е като травестит, сега ще стане по-зле.

# 1 887
На мен Банда ми е изключително симпатична. Мисля, че прекалихте с грубите нападки.

И на мен Андреа ми харесва. Свежа е, има бърза мисъл, самоиронизира се винаги успешно. Сега почнаха да я обличат по-добре. В началото с черното панталонче, провиснало  на дупето ми приличаше на овчарче /от картинките в букварчетата/ и се дразнех , че я представят така, но те го правят  ,за да изпъкне Гала. Всъщност на Андреа не и прощавам голямата грешка със  Сидни Поатие и глупавото оправдание за женско име, но друго звучи Синди Крофорд все пак. Не можа да го замаже. Заедно с Ева прибавят младост в предаването.

# 1 888
  • Sofia
На Банда дрехите са от личния гардероб.Доста често е облечена като повлекана,с провиснали плетива с ламе или прозрачни странни одежди върху тениски...пълна безвкусица
Патрашкова също е със свои,в повечето случаи ми допадат,добре са съчетани.Има и нелепи,но по-рядко.
Ева рекламира някаква бг марка.И тя понякога е зле.
Илиан и Юлиан също са със свои .

# 1 889
Лили Иванова е изпратила цветята, подарени за рождения ѝ ден, на медиците от Александровска.
Скрит текст:
Скрит текст:
Също и 100 торбички с музикални дискове и рекламни материали.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 23:35 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт