Звездни компромати - Април'20

• 214 509
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 1 860
Яворчо Бахаров и той там...Аз на тоя на мястото ще ме е срам да се покажа физиономията пред хората. Ще има и занапред да им сърбаме попарата на тия наркомани гадни!

# 1 861

На Джиджи Хадид майка ѝ дали и е дала да хапва от тортата, или само я е гледала? 😀🙈🙈

# 1 862
И братята Бахарови с половинките. Били са някъде за Великден. не е екипът на Откраднат живот.

# 1 863
Яна Маринова домати с киви ли яде?

Миричка не разбирала обсебващите родители, защото синът й играел на плейдтейшъна и на компютъра.  Аз нея не разбирам, но не е важно. 🤔

# 1 864
И братята Бахарови с половинките. Били са някъде за Великден. не е екипът на Откраднат живот.
По написаното от Марта Вачкова ми се струва, че това е стара снимка.
Пуснала я е на Великден с надпис "Скоро пак, приятели". Чета го като "След като мине вируса пак ще се съберем така."

# 1 865
  • софия
Жената стана на 50 г. и направИ баница за първи път в този живот.

Не е екипът на ОЖ. Приятелско събиране. Слушах интервю с Владо Пенев, че планирали с част от приятелската компания да бъдат в Португалия за Великден и дошла короната.

# 1 866
Да, снимката е от Коледа.

# 1 867
Джиджи и с коронка Sparkling Heart
Сигурно ще чака мама да заспи преди да опита торта.

# 1 868
# 1 869
Рени тези измислени локуми колко е била известна в Сърбия си ги разтяга 20 години, суперзвезда била там...отишла да полапа на халтура сръбска скаричка в някоя дупка и решила, че е втора Цеца, моля ти се. Фино избягва въпроса как я изрита мъжа й от Израел, а докато беше там се скъсваше да се хвали колко добре и сигурна се чувства там, аха и там да стане суперзвезда. Не може да се изтъргува правилно апетитната къдрокоска, тва е извода от цялото интервю с Божковата. Sad

# 1 870
Jaime King
Скрит текст:

# 1 871
  • София
Виолета Сиракова е споделила в Инстаграм, че всеки момент чакат "втората си принцеса". Значи бебето ще е момиченце...

# 1 872
  • Пловдив
Един от бисерите на Императора Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 873
Умирам от смях с тези велики мисли,на Божинката. Но искам да попитам - наистина ли са негови думи или го бъзикат?

# 1 874
Според мен го бъзикат

Общи условия

Активация на акаунт