Звездни компромати - Април'20

• 214 467
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 2 085
Галка (в момента гледам Капките) ми заприлича на Мадлен Алгафари.

# 2 086

Юлия Кулиш е поне на 40. Дидо е на 36, а беше споменал как забил по-голяма кака.

Изглежда поне на 40, ама може и да е по-млада, ако е написала вярна година тук: https://www.instagram.com/p/B_UXdZ8D3b0/?hl=bg

# 2 087
Много харесах прическата на Моника.

# 2 088
  • София
Много харесах прическата на Моника.
И аз! Снимките от кога са?

# 2 089
Снимките са от 4 дни. Поне от толкова са в инста, за някакво списание - Madame Figaro Paris.Има и една в нейният профил.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 21:45 от *Амбър*

# 2 090
  • София
Благодаря! Веднага ще си ги сваля. Фризьорката ми обича да и показвам на снимки как да ми кръцне косата 🙃

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 22:09 от Lana

# 2 091
Моника 💓. Съжалявам, но новата изгора на Венсан е красива, но не притежава нейната класа.
Скрит текст:
,
Моника е фантастична на тези снимки, макар и да са доста обработени.🌺
Аз Тина я намирам за много гореща, а относно класата - все пак ги делят 32 години с Белучи, малката има време да се научи, на нейните години и Моника не беше еталон за стил.

# 2 092
Малката никога няма да стигне Моника.

# 2 093
Тес, смятам че класата е в излъчването и няма общо с годините, или се раждаш с това или - не. Виж стил се модулира, придобива и т. н.
Малката е секси, но не и класна мадама.
Това според мен де Simple Smile

# 2 094
Някой гледа ли шоуто на Цитиридис в момента, с Васко Василев?
Изглежда ми леко неадекватен, пиян ли е.. леко ми е неудобно да го гледам чак.
Щеше да готви, в следващият момент се острига в кухнята (понеже уж се уговориха да дарят пари). Дори и на Цитиридис ми се стори, че му стана леко неудобно и се попритесни.
От други негови интервюта със съвсем различни впечатления съм останала за Васко.

# 2 095
  • Варна
О, то пък Моноика една класна.... Кой знае каква е мърла в реалния живот. Всеки път като видя нейна снимка, се сещам за една такава от някакво събитие, на която беше с чернилка под ноктите.
Толкова много я харесвах.....
 Така че външността, както знаем от опита си, много често лъже и създава фалшиви внушения.
Прическата и отива много, но не е нищо особено. Просто тя е красива всякак.

# 2 096
Сигурно се подготвя психически за утрешното си онлайн участие при Гола .

# 2 097
  • София
За мен определението "класна" е много идиотско и никога, по някакъв начин не бих го използвала. Нито е мерило за ум, нито за красота, интелект, доброта и т.н. Една напълно лишена от смисъл дума, в някакъв странен контекст на използване.

# 2 098
Моника не мога да си я представя като мърла, но Джиджи Хадидка заслужава това определение.

# 2 099
Никол Станкулова пак ли е бременна?

Общи условия

Активация на акаунт