Звездни компромати - Април'20

• 212 446
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 75
Вероятно. Има 2ма сина - близнаци (но не си приличат) .

# 76
# 77
Много готина снимка на Вергов и Стефания, сетих се за сериалчето им Тя и той, много забавно беше.

# 78
Май за Николета карантината не важи, прилича ми да е имало парти.

# 79
  • София
Мисля я Николета, как оцелява в тая карантина, няма Мавриций, Доминикана, ще й падне боята, дрехите й ще станат демоде, снимки от детството не може да покаже, щото не може да се познае... Накъде отива тоя свят, ей!

# 80
Тези анорексичните близначки с какво са интересни освен, че едната е жена на единия опусум Thinking

а другата пък на Каролев
де що има продукция, Каролев е поканен
вече ми досади тяхната шуробаджанащина

# 81
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тези анорексичните близначки с какво са интересни освен, че едната е жена на единия опусум Thinking

а другата пък на Каролев
де що има продукция, Каролев е поканен
вече ми досади тяхната шуробаджанащина
Не знаех, че Каролев е sugar daddy, близначката е на около 33-4?

# 82
Каролев досадника ли?

# 83
Имаше преди време някаква история с жената на Андрей, че са потулили някакво пътно нарушение, има ли нещо вярно в това?

# 84
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имаше преди време някаква история с жената на Андрей, че са потулили някакво пътно нарушение, има ли нещо вярно в това?
И аз четох за лека катастрофа на прясната майка, но след това не съм срещнала нищо никъде. Не бих се учудила да е "заметено".

# 85
Направо беше бутнала човек. Имаше разказ на очевидец във ФБ.

А Каролев не е глобен, защото е нарушил нац. карантина, а той конкретно е бил поставен под такава, заради прибиране от чужбина и въобще не си го е сложил на сърце.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 23:54 от mi6оni

# 86
Да, вярно е. В една софийска група беше написано и аз успях да го копна преди да се изтрие.

# 87
  • Viena
Лице назаем. 😂

# 88
Липсата на умствен капаците поражда уродливи физически изменения, които се смятат за секси от някои животински видове в човешки облик.

# 89
Благодаря за темата,  много интересна информация,  отдавна не съм се интересувала за първия път на известните, или неизвестните. Има ли нещо и за бг звездите  Simple Smile
Генералът за малко да помисля,  че е на другия бряг с това говорене и цупене на устенца, но се консултирах с приятелка и каза, че според нея не е, имал близнаци и жена психиатър Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт