Звездни компромати - Април'20

• 214 447
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 2 040
Никаква супер форма не видях от жената на Дидо. За сметка на това натуриите от снимката са потресващи.

# 2 041
Никаква супер форма не видях от жената на Дидо. За сметка на това натуриите от снимката са потресващи.

Това е снимка от болницата, леглото е болнично. Иначе за формата съм съгласна.

За Хиларията наистина супер странно. Няма ли някакви медицински противопоказания да забременява толкова скоро след помятане? Тя май не беше в много ранна бременност предишния път, когато загуби детето. И въобще не се учудвам, че не издържа организмът толкова много бременности една след друга. Не всичко може да се оправи с пари.

# 2 042
Това е болничното легло, къде да си дене завивките?

# 2 043
Ами аз се впечатлих от секцията.....някаква празна. Мислех си че е обзаведането от дома им.

# 2 044
Нямам деца, мечтая да имам и може би затова смятам, че раждането на дете е нещо свято и лично и някак си такива демонстрации на кореми, на слаби крака и прочие ми се виждат безкрайно безвкусни. Както иска да каже авторът със снимки от този сорт?! Вижте ме, вижте ми краката...защото..?! Или корема.. ?! Или като почнат да ми се пускат с хаштагове #еди колко си седмици postpartum.. Mи хубаво де Simple Smile

# 2 045
Голямата работа,че не напълняла в краката.Що не си покаже корема или лицето като е толкова ларж?Тази жена е пълна простакеса без извинение,още от едно интервю дето се хвалеше,че го е откраднала тоя смотльо ми стана противна.

# 2 046
Крака на млада жена след раждане. Точно на тая снимка не знам какво им е секси-то. Като се снима от друг ракурс, може и секси да е, ма кво разбирам, аз, като жена я гледам и почти като Захир разсъждавам, нищо, че вече имам големи деца. Simple Smile

# 2 047
В болнична стая саксия с треволяк? По никой начин. Това си е у тях вероятно. При всяко положение е домашна стая, а не болнична.

# 2 048
# 2 049
В болнична стая саксия с треволяк? По никой начин. Това си е у тях вероятно. При всяко положение е домашна стая, а не болнична.

Не е у тях, ВИП стая в болница Щерев било:

https://www.instagram.com/p/B_cnak6Dpl_/?hl=bg

Как ще има у тях болнично легло и такова пластмасово "панерче", където слагат бебето?

# 2 050
  • Варна
Това легло не ми прилича на домашно. Баш на болнично изглежда таблата Confused
п.п. аха, ясно.

# 2 051
В продължение на бебешката тематика, която сте отворили една забавна снимка на Гордън Рамзи с детенцето му. Малкият е голям сладур, изглежда с благ характер като баща си. JoyJoyJoy
Скрит текст:

# 2 052
Ох, направо му е одрал кожата 😂

# 2 053
Добре де, кому са нужни подобни демонстрации? Neutral Face

Разгледах профила на въпросната.. еми аз лично не видях “топ” форма, а едно нормално тяло, нищо УаУ. Някои жени си плачат за внимание явно..

П.С. Бебето на Гордън Рамзи е един сладък сърдитко! 😍😁

# 2 054
Из нета се базикат, че бебето на Рамзи вече питало къде е сосът за агнешкото или защо млякото е сурово. Или предполагат, че ще има характера на една от каките му. Баща ѝ, Гордън Рамзи, я пита „Какво е да си дъщеря на най-добрия готвач на света?”. Момичето отговаря „Аз не съм дъщеря на Джейми Оливър...” 😂😂😂 savage
В продължение на бебешката тематика, която сте отворили една забавна снимка на Гордън Рамзи с детенцето му. Малкият е голям сладур, изглежда с благ характер като баща си. JoyJoyJoy
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 15:50 от mi6ka.p

Общи условия

Активация на акаунт