Звездни компромати - Април'20

• 214 450
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 2 070
Тая Тита освен цомби няма ли какво друго да покаже?

# 2 071
Моника 💓. Съжалявам, но новата изгора на Венсан е красива, но не притежава нейната класа.
Скрит текст:
,

# 2 072
Аз пък така и не разбрах ненките истински ли са или на др.Е 😁

Попадна ми пост във ФБ на Андрей Едрев, рядко тъпо парче. Още се дърлят с жена му чрез социалните мрежи за децата. Толкова ли не може като възрастни хора да се разберат. Чак не вярвам, че ще го напиша, но евала на НЛО и Божинката, че запазиха добрия тон при раздялата и не ни направиха свидетели на безкрайни драми.

# 2 073
  • До морето
Запазиха добрият тон, защото до Валери тогава нямаше някоя нова Николета, която да размахва средни пръсти на бившата и детето му. Валери е с мозък на калинка, води се по хората около него.

# 2 074
Може Николета да го е изритала, да не са й го "откраднали". Затова нямаше драми.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 21:45 от ~Carolina~

# 2 075

.....

Според мен са нейни + повдигане и уголемяване от Доктор Е! .

# 2 076
Нa Титa ненките никой не може дa ме убеди, че ca еcтеcтвени

# 2 077

+ повдигащ сЮтЮен Smile

# 2 078

.....

😀 ...е, тогава колко да са нейни !

# 2 079
Тази Тита не знам каква е, но е като абонирана в дир.бг, през ден има статия как разгорещила страстите с новите си снимки по бельо. Отчаяна работа.

# 2 080
Търси си спонсор. Не е лесно да правиш "музикална" кариера в Бг.

# 2 081
А спонсор не е ли баща й? Скандалния шеф на НОИ Силистра.

Нали го хванаха в измама с фалшиви пенсии миналата година .

# 2 082
  • Mediterraneo
Жената на Дидо на мен ми е правила винаги впечатление на интелигентна жена и двамата излъчват хармония и искрено щастие един от друг, въпреки че тя до Дидо изглежда малко като по-голямата сестра. Дидо е интелигентен мъж също, но си го представям с по-хипарлива жена някак. Юлия е с излъчване на корпоративна кариеристка, нищо, че е модел.

Ау, едно и също гледаме, различно виждаме! Тая нито има интелигентно излъчване, нито Е такава. Мнението ми е от няколко интервюта, които съм гледала. Липсва връзка с кораба- майка.

# 2 083
  • София
На мен последните снимки на Тита  по бельо ми идват доста обработени.

# 2 084
Рамзи-младши не е сърдит, ами сериозен. Имам една такава у дома, почти тинейджърка. С баща си се конкурират кой е по-голям Мракобес сутрин рано.

Юлия Кулиш е поне на 40. Дидо е на 36, а беше споменал как забил по-голяма кака.

Имаше стари слухове, че Юлия е биля любовница на Коко Динев и Емилия редовно я причаквала за да го оттърве от лапите й.
Баща й е треньор по футбол.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 20:54 от Dress as Princess

Общи условия

Активация на акаунт