Звездни компромати - Април'20

• 214 422
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 2 160
За да емигрират двама души, поне единият трябва да може да работи здраво. От тези двамата кой може да работи здраво? Попова е талантлива певица, но дори в България трудно пробива. А онзи заспалия й мъж е човек, който едвам е завършил средното си образование и после е оцелявал покрай връзките си с разни отракани дамички, както сега прави и с Попова.

# 2 161
Само един шублер й трябва. Леля в стол разлива в купи супа топчета.
Шублер е  инструмент, измерващ широчини, височини, дълбочини и т.н. Може бе искаш да кажеш шубур ,рафт или плот за сервиране .

# 2 162
  • Sofia
Шубер се нарича Blush

# 2 163
Ох, Мариана Попова все търси начин да рекламира проектчетата си, за които им пука само на мъжа й под чехъл и софийският лигльо Орлин Горанов... Плачков и Мариана са ми като катунари - изръшкаха България, не си намериха място да щастливеят. Помните ли колко големи приказки ръсеха за онова място из Казанлък, ама ги изгониха нещо оттам и сега  живеят в някаква съборетина в провинцията с онзи Плачков, който работи мъж трофей на жена си. Той и за други е бачкал същото. Та това е много умната и успяла Мариана Попова.

Какво място в Казанлък, аз съм от там, любопитно ми е..

# 2 164
  • софия
Ако не бъркам имена, собственикът на розопреработвателно предприятие им беше предоставил имот, много красив, за живеене. Нещо свързано с роза дамасцена беше.

# 2 165
Покрай филма Дамасцена бяха купили къща в Тъжа.После я продадоха.

# 2 166
Някой от двамата беше получил бъбречна криза,и тогава разбрали че да живееш далеч от София е много опасно.Казаха го в едно интервю.Затова се прибрали в София.

# 2 167
Какво място в Казанлък, аз съм от там, любопитно ми е..

Етнографският комплекс "Дамасцена". Собственикът Стоянов беше им дал да стопанисваt мястото и да са мениджъри и да рекламират комплекса. И те живееха там, детето беше записано в училище в Казанлък. След участието на Плачков във Вип Брадър, босът на комплекса ги натири, защото явно е преценил, че тези хора няма как да правят добра реклама на мястото. А те преди това големи планове на приказки имаха - нали са еманация на самия талант, щяха да превърнат комплекса в огромно културно средище Grinning
За къщата в Тъжа не знам, но няма как Плачков да е купувал къща, защото човекът откакто се помни няма 2 лева в джоба си за кифла да си купи, все някой му я купува.

# 2 168
За къщата съм сигурна.Имам колежка в Тъжа.Някаква къща за гости беше.После се продаваше.Може Стоян да им я предоставил.Даже ги видях в църквата там на Великден.

# 2 169
"Мамини душички златни...", некааа, нека бъде лято-о! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 170
Може пък Стоянов да им я е продал изгодно къщичката като приветствие в региона. Но те по телевизията се правеха и твърдяха май, че живеят в комплекса и че всяка сутрин Мариана се буди и й мирише на рози и как от тази красота никога няма да се раздели и да се върне в София.

# 2 171
Стрина изяде ли тия запаси в ресторанта и почисти ли го тоя хладилник, та тръгна НА мол за да пазарува?

# 2 172
Къщата в Тъжа беше само капарирана, но се отказаха и изгоряха с капарото.

# 2 173
# 2 174
точно тази дума търсех!

Общи условия

Активация на акаунт