Любители на кучета - 103

• 24 636
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Донси, честит рожден ден! Жива, здрава и много щастлива!

Аз съм: Денис
Порода: модерна - амстаф и гонче!
Години: 3,5 г.
Опиши се с три думи: обичлив, инатлив и умен
Опиши стопанина си с 3 думи: не дава ядене
Клюкар ли си: аз? Клюкар?! Моля ви се, бабите пред блоковете са ми ученички, у-че-нич-ки! Питайте ме дали съм куче още малко!
Какво не обичаш да правиш: да мия лапи, да се къпя и да чистя уши
От какво те е страх: от багери
Кой е девизът ти: "Дай ми от твоето!"
Обичаш ли купони: Това е когато вкъщи влязат едни приятели на тати и след като се опитам да ги изям, ми дават да ям ли? Много обичам, да! Моля ви, отдавна не е имало у нас и гладувам! Кажете на мама и тати, скарайте им се!
Имаш ли прякор: Пръдльо, Лигльо, Глезльо, Мамино момченце, Бебчо...
Коя е най-ценната ти играчка: едно торнадо и едно пингвинче
Угаждат ли ти у дома: по-малко, отколкото искам
Ти манипулатор ли си: мнье. Няма такова нещо.
Лесно ли се примиряваш: зависи
От какво се дразниш най-много: да не ми дават да изям ония нахални улични кучета
Кое е любимото ти място, на което са те водили: на полянката, където гоня топка
Какво/кой обичаш най-много на света: мама, тати и да ям кашкавалче.

# 121

Аз съм: Арес
Порода:  любов
Години: 2
Опиши се с три думи: лигав, любопитен, игрив
Опиши стопанина си с 3 думи: щедър, обичащ, усмихнат
Клюкар ли си: много голям, къде без мен 😊
Какво не обичаш да правиш:  не знам
От какво те е страх: пиратки, гърмежи
Кой е девизът ти: дай да видя
Обичаш ли купони: ако е папане и само на мен да ми обръщат внимание - да
Имаш ли прякор: Ари, Аренце, лигльо, мушмул, слънчице, ангелче, коза, диване, бебче и др
Коя е най-ценната ти играчка: нямам определена, всички
Угаждат ли ти у дома: много, много
Ти манипулатор ли си:  съвършеният манипулатор
Лесно ли се примиряваш: не, само в краен случай
От какво се дразниш най-много: да съм сам, но най мразя котки
Кое е любимото ти място, на което са те водили: вилата, парка, поляни
Какво/кой обичаш най-много на света: кака, мами, батко, дядо, дядо, баба

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 16:01 от bubeto_73

# 122
Хей, двукраки и четирикраки приятелчета, нали не сте ме забравили? За който не си ме спомня да се представя отново - Аз съм Кари от Пловдив!
Моята мама известно време се занимаваше с други неща и мен малко ме остави встрани и не ме показваше... Но тя вас ви гледаше и ви се е радваше, въпреки, че беше малко тъжна, защото изгубихме едно старо другарче Sad Но аз усетих и се опитах да я гушкам повече и да не е тъжна вече, дано се е получило! Но няма да издавам повече, да не каже, че съм клюкарка..

И сега да Ви покажа как се излежавам напоследък, много ми е удобно ей така на дивана.

# 123
  • под тепетата
Под дъгата го чакат Рекс, Макс...Няма да е самотен! Прегръдки и за теб, и за Кари!
Да вземете едно фотьойлче само за нея, че да си намества дупарата на широко Simple Smile
  Приятели

Чакалката, как е твоят лакомник ?

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 21:38 от bilqna_69

# 124
  • тук-там
Много се радвам, че открих темата! Всички сте много позитивни и си имате верни прекрасни приятели вкъщи!

# 125
Тя Кари има едно легло от тези, който са като хралупка, къщичка.. нещо подобно. И от известно време не иска да влиза вътре, а ляга отгоре на покрива, и то си е станало баш като кресло. Ще я снимам като легне върху него.

Търся и сега някакво пухено легълце, подобно на пуф. Зная, че някъде съм виждала, но не мога да се сетя къде...

# 126
Едно срамежливо момче Simple Smile

# 127
  • под тепетата
Ние се опитахме (т.е. мъжа ми ) преди време да поръчаме да му ушият такава хралупка на Ози. Но дядо му е с толкова претенции, че накрая шивачката тактично го отсвири като каза, че заминава за нам къде си Smile

# 128
На Кари го взехме от зоомагазина, където купувам храна. Но тя нали е фъстък и влиза във всяко легло, а на Ози май само поръчка си му трябва.
Много го обича, само това легло не е разкъсала вече повече от година. Иначе е малка унищожителка на легла.

# 129
Лакомникът, който вчера изяде чилито:

# 130
  • UK
Такава печална физиономия е направил, да го съжали човек, че така решил да се почерпи Smile

# 131
Апатичен е. Карантина... 😂

# 132
  • Перник
Здравейте, приемате ли нови попълнения в глутницата?
От вторник си имаме нов член в семейството, малка мадама на 43 дни, порода Джак ръсел. Казва се Ара:

Изчетох последната тема и се нарадвах на прекрасни снимки и много мили коментари. Радвам се, че всичко е много положително тук.

# 133
Ама разбира се, че приемаме! И да не забравяте да си плащате данъците под формата на снимки!

# 134
  • Bарна, морето, сините вълни
Добре дошла на малката бубка Ара! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт