Любители на кучета - 103

• 24 640
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Добре дошла на Ара! Чудесна е! И е джакче, оха.Kiss

Лакомникът с чилито е очарователен. Как да му се разсърди човек.Smile

# 136
Добре дошла на Ара Heart
Да е много здрава, поне малко послушна и все така чаровна Kissing Heart

# 137
  • sofia
Добре дошла Ара, от батко и Леон!

# 138
  • под тепетата
Чакалката, аз нали таковата, като баба 50+ не помня друго, освен че е на 4г. Дай малко инфо за лакомника, моля! Ако му нахардахучкам ушите, дъл ще почне да грухти от кеф Simple Smile
На Ози няма да е хралупка, тя ще е цяла пещера, но важното е муцуната ( Джукич му е другия прякор) да е на топло! Задните подробности не са толкова важни. Как диша tова диване под юргана?!

Тука нещо се заформя стабилна група на джакчетата Wink
 Добре дошла на Ара!
Despi,много ми се ще да те видя догодина в Мастършеф!

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 10:40 от bilqna_69

# 139
  • тук-там
Добре дошла на Ара! Много е сладка и мъничка! Как се справят с гледането?

# 140
  • Перник
Точно защото е още бебенце засега предимно яде и спи. Играе малко и се уморява. Свиква с обстановката, защото имам и две момчета на 6г и 2г и от малкия си трябва доста пазене, че само иска да я гушка. Първите две вечери спа при нас на леглото, че много треперене и ми беше жал, сега посвикна и спи на един огромен плюшен мечок, който и пази топло. Хигиенни навици няма никакви, но предполагам е защото е много малка.

В четвъртък сложихме първата ваксина, а сутринта дадох за вътрешно обезпаразитяване.
Толкова малко куче имаме за първи път, досега все по големи сме имали.

И да ви покажа едното и петно като легне се офермя на сърчице Simple Smile :

# 141
Чакалката, аз нали таковата, като баба 50+ не помня друго, освен че е на 4г. Дай малко инфо за лакомника, моля! Ако му нахардахучкам ушите, дъл ще почне да грухти от кеф Simple Smile

Да, на 4г., чистокръвен, породист, любвеобилен. Няма злоба в това куче, имайки предвид как го тормози малкия, а го търпи. Умира и за други хора и кучета. Игрив и комуникативен е. 😋

# 142
  • гр.Варна
Добре дошла Ара. Нямам ищах днес нещо, сигурно е от липсата на слънце вече. Бъдете здрави и се пазете Heart

# 143
  • София
Ужас... едва на 10та страница успях да се включа. Пишман станах... от това извънредно положение, а и работа имаме. Но да не се оплаквам - да си "платя" данъка:
Мамооо, ти защо стана? М? Идвай веднага!!!

# 144
  • о`майна лунна нощ е
Три пъти подушИ, един път откраднИ, че после ... Много боли. Из размислите на Швепс, който си открадна листо от коприва ...

# 145
Нора - живота е дрямка!

Чопър - живота е гризане, дъвкане и пакости!

# 146
  • тук-там
Поздрав от Мокка, която вече си мечтае за хубаво време:

# 147
  • под тепетата
Никога не е скучно с Швепса!
Реа, Чопър има човешки очи! Норчето може да заповяда у нас на гости. Предлагам същото одеяло Simple Smile
Мокка Sparkling Heart

# 148

Приятелка от квартала Sunglasses

# 149
  • Bарна, морето, сините вълни
О, Реа, радвам се, че се появи. Мислех ви. Радвам се, че сте добре. Чопър много е пораснал.

Общи условия

Активация на акаунт