Любители на кучета - 103

• 24 665
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Sliven
Ехааа, колко снимки на прекрасници, колко рожденици, колко нови бебета, а аз чак сега влизам в новата тема. Ама то с тези ученици, които са окупирали компютрите из къщи, и аз на работа, но не ми остава време да пиша, само ви чета.
Честит рожден ден на Швепсчето! Много е як с тези ушаци, да ги развява радостен и щастлив още дъъъълги години Heart EyesBirthdayGift
Честит Рони, много е сладък и браво за решението ви да осиновите бездомниче!
А тая сладост Мокка каква порода е? Прекрасна е и с уникални очи!
Айде и аз да си дам данъка в тази тема с една ученичка и едни спящи кУчаци
И все пак не спим само, а ходим и по разходки чат-пат

esstela само котката липсва и ще заформим вашата картинка на леглото Hug

# 211
  • о`майна лунна нощ е

Аз съм вече в магазина, а МП  излиза от банята и се приготвя и той за работа. Влизайки в спалнята заварва тази картинка. 😂😂

Мисля, че е редно да видим и твоето/вашето легло. Вече ни показа това на кучетата и котката. Добра широчина и дължина, имат място и да спят, и да се гонят.

# 212
Рони, според мен, е половин каракачанка. Кажи ни след като се консултираш с ветеринара. Да ти е жив и здрав малчо и много да се обичате Simple Smile

# 213
  • Варна

Аз съм вече в магазина, а МП  излиза от банята и се приготвя и той за работа. Влизайки в спалнята заварва тази картинка. 😂😂

Мисля, че е редно да видим и твоето/вашето легло. Вече ни показа това на кучетата и котката. Добра широчина и дължина, имат място и да спят, и да се гонят.

Хахахахаха, викаш ние на надуваемия дюшек. 😂😂

Диде, там е Мис Лили, на първа линия е 😂😂

# 214
  • Sliven

Аз съм вече в магазина, а МП  излиза от банята и се приготвя и той за работа. Влизайки в спалнята заварва тази картинка.

Диде, там е Мис Лили, на първа линия е 😂😂

Ооо, виждам я тази мадама, Мис Лили, страшна е Heart EyesKissing HeartHeart, имам в предвид, че и ние с нашите два Джака сме все така на леглото като в царство и само Мис Лили ни липсва Heart Exl

# 215
  • тук-там
Ехааа, колко снимки на прекрасници, колко рожденици, колко нови бебета, а аз чак сега влизам в новата тема. Ама то с тези ученици, които са окупирали компютрите из къщи, и аз на работа, но не ми остава време да пиша, само ви чета.
Честит рожден ден на Швепсчето! Много е як с тези ушаци, да ги развява радостен и щастлив още дъъъълги години Heart EyesBirthdayGift
Честит Рони, много е сладък и браво за решението ви да осиновите бездомниче!
А тая сладост Мокка каква порода е? Прекрасна е и с уникални очи!
Айде и аз да си дам данъка в тази тема с една ученичка и едни спящи кУчаци
И все пак не спим само, а ходим и по разходки чат-пат

esstela само котката липсва и ще заформим вашата картинка на леглото Hug
Благодаря за Мокка! Тя е австралийкса овчарка. И вашите сладури са прекрасни!

# 216
  • sofia
Честит Рожден Ден на Швепса! Да е много здрав, все така ящен и закачлив! Simple Smile

# 217
Леле, викам си тези хора защо не пишат, а то вече 15 нови страници има.
Честит рожден ден на рождениците със закъснение, да са ви живи и здрави, и много да ви радват. Hug
Няма по хубав сезон от пролетта за мен, ето и няколко снимки от днес, ест Карина не изпусна прахоляка, а после и банята Grinning както винаги не успях и да я снимам добре, защото мирна не седи

Скрит текст:

Пп, редактирам се, Благодаря за колажа и темата Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 12:18 от -Karina-

# 218
  • Перник
ЧРД на Швепс Custard

Идвам с един въпрос -  колко често къпете вашите кучета?

И за да не е само въпроса:
Ара играе със Зайо (или по скоро го тормози) :

И любима поза за спане:

# 219
И Ара и Зайо са разкошни!

Относно къпането - ветеринарят ни посъветва да е по-рядко, особено зимно време. Арчи го изкъпахме за първи път миналия месец. Налагаше се, беше станал черен. Миналата седмица също имаше баня. С тази бяла козина е трудно...
Вашето кученце обаче е много малко и ако не е належащо, не бързайте.

# 220
Аз пък съм на принципа, че всяка животинка, която влиза през вратата първо минава през банята. И Тара, като и всякакви бездомни (котки) които съм приютявала, първата ми работа е била да го изкъпя без значение от възрастта. В топло време всеки ден само с вода, а с шампоан веднъж в месеца. Зимата по-рядко, сега не помня последно кога е къпана, май миналия месец имаше топъл ден и много се нажаби в язовира и се наложи.

# 221
На припек:

# 222
  • тук-там
Хаха, Ара е колкото зайо. Многи са сладки! И аз се интересувам за къпането. Мокка е на 9 седмици, излиза само в градината и до сега съм я почиствала само с мокри кърпи.

# 223
  • София
Лелел,изпуснала съм поне две теми,но ще наваксам вероятно някой ден.  Мойте маймунки много ми липсват,че от няколко седмици не съм при тях,но поне често получавам снимки,били много тъжни,само спят на нашетго легло или до вратата и чакат. Станаха и каки преди няколко дни,нямам търпение да се принерем и да ги запознаем с малката.
Скрит текст:

# 224
  • Sliven
Лелел,изпуснала съм поне две теми,но ще наваксам вероятно някой ден.  Мойте маймунки много ми липсват,че от няколко седмици не съм при тях,но поне често получавам снимки,били много тъжни,само спят на нашетго легло или до вратата и чакат. Станаха и каки преди няколко дни,нямам търпение да се принерем и да ги запознаем с малката.
Скрит текст:
Оле какъв разкош!!!! HeartpulseHeartpulse
Слънчогледка, честита радост, да сте живи и здрави всички и по-бързо да мине периода на адаптация. Само щастие ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт