Любители на кучета - 103

• 24 676
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • sofia
Честита дъщеричка, Слънчогледка!

Моите момчета Simple Smile

# 226
Слънчогледка, честига ви дъщеричка! Да расте здрава, щастлива и много обичана от двукраки и четирикраки! Скоро си мислих за теб, че не си се разписвала и очаквах да съобщиш тази хубава новина.

ЧРД и на негово величество Швепса! Да е здрав и дъъъълги години да ви радва!

Добре дошли и на новите попълнения в глутницата!

Много разтоварващо ми действа темата, особено като е пълна със снимки.

# 227
Слънчогледка, честита дъщеричка! Това се казава хубава новина!

И един Арчи, който много обича да се качва на бюрото:

# 228
Честит Рожден ден на Швепса, със закъснение. Адски е чаровен! Не пиша тук, чета ви и се радвам на всички красоти, които ми пълнят душата. Ето го моя осиновен преди две години Хари.

# 229
И ние идваме да се запишем в новата тема ☺️ Моята мишчица става на годинка след две седмици и съм изпаднала в майчинско умиление кога мина това време

# 230
  • Бургас
Слънчогледка, честита ви радост!

Това е моят приятел Шоши. Той живее пред входа. Обичам го много, и той мен! Малко му завиждам, защото е богат. Винаги има вечеря, даже когато го няма, а у нас има вечеря само веднъж на ден, и като я изям - няма. Ходи където си иска сам, и не го къпят!

# 231
  • Bарна, морето, сините вълни
Честито щастие, Слънчогледче! Heart Прекрасна буболечка. Нека расте много здрава. А каките ще я обичат и пазят много.

# 232
  • гр.Варна
Честита рожба на Слънчогледка. Да расте здрава и много обичана.
Честито и на Швепсчо. Да се газира дългииии години. Stuck Out Tongue Winking Eye
На всички бъдещи рожденици- ай наздраве. Beers

# 233
  • Стара Загора
Една котка

# 234
Ййейййй слънчогледкееее, колко хубаво! Жива и здрава да е малката буболечка Simple Smile
Посс, къде си?

# 235
  • под тепетата
Два дена да ме няма, и ето - изтървала съм такива хубави събития!
Честит  рожден ден на патерица на почетния  ми съгражданин Оливър Швепс ! Да размята волно ушаци, без да ги навира в коприва, да е все така палав и щур!
 Честита щерка на Слънчогледка ! Здраве на цялото семейство, а беба да е послушна - да хапва, да спинка и да пълни панчото ( памперса)!
Привет, Хари! Някъде по горите ли го намерихте?
 По въпроса за къпането - когато се наложи. С таз къса козина и всекидневното няколко пъти миене си е половин баня.

# 236
Хари е бил намерен в безпомощно състояние в една градинка в Люлин. Там е лежал изтощен и много слаб. Завели са го на доктор и са му извадили 104 кърлежа. Аз загубих предишното си кученце (осиновихме го на 7 години и при нас живя още 11) и реших да спася още една душичка. Така видях Хари във фейсбук и го взех от жената, която го е намерила.

# 237
Клюкарката на квартала Smile

# 238
  • Пловдив
ето снимка на двама от домашните.
синът ми е с 39 и кучовецът около него

много хубави новини, усмихнати моменти.
Бъдете здрави!

# 239
  • гр.Варна
Иланг много позната картинка. Дано бързо мине на момчето ти. Моят син също беше така преди седмица и двете стъпваха направо на пръсти край него. Повтори го грипа и голяма битка с тая температура водих. Почти стигнахме до тест за Ковид 19, но се размина.

Общи условия

Активация на акаунт