Любители на кучета - 103

• 24 604
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • под тепетата
Отпред, отзад, важното е , че излезе! Имам много лош опит от една играчка с конци.
Генералът веднага ми стана една идея по- близък Simple Smile
Честит РД на Макс на патерица! Здраве и по-бързо да дойдат времена за спокойни слънчеви разходки!

# 31
И ние благодарим за новата тема Relaxed и че сте ни включили в колажа Kissing Face.
Честито на рожденика на патерица и се надяваме, чорапа скоро сам да намери естествения път за излизане.
Ние малко, по-малко оздравяваме. Още кихаме и се сополим, но сме доста по-добре.
И нахално пак да ви питам ваксина за кучешка кашлица слагате ли?

# 32
  • под тепетата
По спомен повечето тук слагат, но аз не съм.
Недялка, не е ли малък за хамут? Още повече, че проблемът с костите ви е скорошен.

# 33
Мерси за темата! 🤗

Изпокъсаха й се всички нагръдници,каишки омаляха,флексито се счупи! Е как може такова чудо,всичко накуп?! Ще видя да поръчам от някъде,че не остана с какво да я извеждам,макар и само на двора.

# 34
  • UK
Благодаря за новата тема!

Сиви, да ти е честит рожденика

# 35
  • Бургас
Спайка, ние сложихме ваксина за кучешка кашлица заедно с годишната по съвет на нашия ветеринар.
Тук има много случаи на кашлицата, основно заради загражденията и многото събирания на кучета в тях.
Затова не ги предпочитам, но понякога се налага.
Чорапът излезе, спокойно:)

# 36
Tintina благодаря за отговора Simple Smile

Нашия ветринар изобщо даже не ни предложи, казаха ни за тази ваксина като ходихме по спешност в ЦВК.
Май ще сменяме ветринара, но да ви питам, сега като сме били (и още сме) настинали дали е подходящо да сложим или да изчакаме по-добре?Rolling Eyes
А какво като цяло мислите за даването на калции? На нас въпросния ветринар ни каза да пием, даже малко повече, защото не сме пили, ама сега взех да се съмнявам в преценката.
Вие давате ли?

Радваме се много за чорапа Kissing Face

# 37
Тинтина, много се радвам за чорапа!

Нашият ветеринар не ни е споменавал за ваксина за кашлица. Явно не е задължителна, макар че би следвало да я спомене... замислих се сега да сложим ли...след 13-ти ще ходим за ваксината за бяс и ще се консултирам.

# 38
  • София
Спайка, ние също слагаме ваксина срещу кашлица. Откакто Харли се е родил, общо 2 пъти досега са му я впръсквали. Правя го за да ми е мирна главата, понеже за щяло и нещяло висим в клиниката. Поне кашлица да не докопа.

Тинтина, напълно заслужено можеш да си сипеш нещо по-силно за пиене. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 39
Честит рожден ден на Макс!

Ние с ваксината срещу кашлица пробвахме миналата година, безславно, това не можахме да го удържим трима души да не си мърда главата, та колко пръснахме и колко отиде фира...

# 40
  • Бургас
Спайка, калций пи Елза по схема - 10 дни прием, 10 дни почивка, докъм 7-8-я  месец. Почнахме мисля от третия месец.
От този калций - https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/grija-za-muskulno-skeletnata- … tki-30-broja-1465.
Понеже има доста противоречиви мнения за даването, някои съветват първо изследвания да се направят, да не би да се прекалцира, аз нали съм малко мнителна, но докторът ни успокои, че нямало как да се прекалцира и е безсмислено да се изследва, понеже растяла бързо и била от едра порода. Не знам за другите породи как е.

# 41
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, това онзи Тервел ли?

Същичкият, мамин златен. Съвсем скоро му дебнахме изхода, заради някакъв изяден парцал в тях. Мария беше изтрещяла.

# 42
  • гр.Варна
Браво на Елза.
Ваксини против кучешката кашлица слагам и на двете. Кара я изкара 2 пъти и след второто боледуване изчакахме 20 дена да се оправи и я ваксинираха.

# 43
Благодаря на всички ви за съветите Blush
Иначе, ваксината наистина не е задължителна (поне така прочетох), но не знам защо не ни я предложиха поне...пък ние да си решаваме.
Tintina ние също пием от този калции, който си посочила. Но ние Спайк го взехме на 5.5 месеца и беше 15 кг и лекарката каза, понеже не е пил да му даваме по две таблетки, защото изглеждал с проблем и "замятал" едното задно краче Confused

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 16:26 от Спайка

# 44
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да е здравичък хубавия Макс 🐶
И все така обгрижван 🎂

За кучешка кашлица и аз смятам тази година да сложа ваксина. До сега не е боледувал от нея, но така се закашля преди седмица, разбира се в 1 вечерта, че ми изкара акъла .

Сиви, аз ще я пускам вече като видя, че сме на 50-та страница, да не се притесняваш 🤗

Никой да не го занимава 😄

Общи условия

Активация на акаунт