Любители на кучета - 103

• 24 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
О, извинявай, значи просто не ти е на дневен ред, всичко с времето си! То и аз ако знаеш колко неща искам да свърша, един леприкон с гърне злато ми липсват, иначе да съм на гребена на вълната.
Марулета, кокали от пресована кожа, но големи(има едни по 30см) купувай и няма да гризе покъщнината. Иначе правилно си се ориентирала, ако има играчки ще пощади (евентуално) мебелировката Simple Smile

# 436
О, извинявай, значи просто не ти е на дневен ред, всичко с времето си! То и аз ако знаеш колко неща искам да свърша, един леприкон с гърне злато ми липсват, иначе да съм на гребена на вълната.
Марулета, кокали от пресована кожа, но големи(има едни по 30см) купувай и няма да гризе покъщнината. Иначе правилно си се ориентирала, ако има играчки ще пощади (евентуално) мебелировката Simple Smile
    Вчера обиколих магазините в Монтана,не намерихме такова нещо.Само бисквитки и солети,ама тя ги изяжда бърз.Ти от нета ли купуваш,или от физически магазин?

# 437
Има в плиските на вайко зоомагазина, но там всички неща са със завишени цени. Има и на гробарска с/у магазина за обувки на Кавалер, в едно гаражче е, но зареждат често,там има и хубави кожени нашийници.

# 438
Мдаааа,познавам ги,все колеги.Ще пратя щерката.

# 439
  • Пловдив
Моето обича да гризе: стени, дивани, мебели, чорапи, всичко, което успее да измъкне от коша за пране.

Купила съм играчки гумени, въжета с възели - два вида, кокали от кожа /един куп/, някакви гризини за орална хигиена. Е не - стената, учебници, хартии, хапчета- каквото докопа. Най вече обича да дъвче котешкото ако. Sweat
Това наред с позитивното възпитание, където се избягва не. Позитивното ми трае 10 минути. Обърна ли се да работя и той се преместил от кокъла на стената и си гризе кротко.
С котката имаме минимален напредък - от време на време са на едно ниво. Ако се приближи към Томас, котакът започва да съска злобно и да го плаши. Не че кучето се е сплашило де, но успявам да го държа за сега. Единствен успех имам с кренвирш - стоят на метър разстояние и давам последователно парченца на двамата. Никой не съска и ръмжи - чакат си тяхната дажба.

# 440
марулета ти ги знаеш даже по-добре от мен, аз за това ти се учудих, че не си намерила Simple Smile
иланг, по-напред някой спомена, гризането на стени е признак на липса на някакъв минерал, който си набавя от мазилката Калции?Попитай вет-а.
Котките не преработват храната, както кучетата и на тях им мирише на вкусно.. не знам какво да те посъветвам, освен да я вдигнете високо, котката ще си я стига, но кучето-не. И като малки са беладжии, няма как, като гледам е микс гонче, та ако те успокоява - след дълги разходки ще се оправят нещата, иначе няма как.

# 441
  • Бургас
Гумените играчки крокодилката ги прави на парчета за нула време и ги гълта. Независимо от уверенията на продавачката в магазина, че били от "неразгризаема гума". Зачеркнах ги.
Пресованият огромен кокал от кожа, дето уж щял да стигне за дълго, бе изяден за половин час. След него - яко разстройство. Отписах и тях.
Сега съм поръчала от Зооплюса еленски рога и един кокал на Конг, в който може да се пъхат лакомства.

# 442

В долен десен ъгъл от разглобеното спящо куче-шредер е конг-кокала. Вечен. Най-добрата покупка.

# 443
  • о`майна лунна нощ е
Гумените играчки крокодилката ги прави на парчета за нула време и ги гълта. Независимо от уверенията на продавачката в магазина, че били от "неразгризаема гума". Зачеркнах ги.
Пресованият огромен кокал от кожа, дето уж щял да стигне за дълго, бе изяден за половин час. След него - яко разстройство. Отписах и тях.
Сега съм поръчала от Зооплюса еленски рога и един кокал на Конг, в който може да се пъхат лакомства.
Еленският рог е супер, но нашия го затрихме някъде из апартамента. Конгът /имаме два - голяма зелена топка и един малък червен/. И двата са супер и се ползват ежедневно.

И - не съм те забравила за питането, но ще ми е по-лесно да го покажа, отколкото да обясня.

# 444
Свела съм играчките на Арчи до минимум. Оставила съм любимата топка, която гони. Едно въженце, кокал и две топки, в които се слагат лакомства. Имаше много играчки в началото, но ги унищожи. Пък и като четох тук, че някои са опасни, по-добре да не рискувам. Той така или иначе гризе мебели, тапети, чехли и въобще каквото му падне. Ще се прави ремонт, ясно е.
Този конг-кокал ме заинтригува обаче. Ще го потърся. Както и еленският рог.

# 445
  • UK
Аз преди година бях взела на Джинкс копито, уж трайно, уж да си го джвака, еми изяде половината наведнъж, после повръща и разстройство. Същото и с един много голям кокал от пресована кожа. Само че вече не му давам целия кокал на веднъж. Давам му един да джвака, като усетя, че се е задъхал, ходя и го взимам. Обикновено на половината започва да се измаря.

# 446
  • Bарна, морето, сините вълни
Момичета, идвам да ви кажа за алергиите на Монка. Най-после излязоха изследванията. ММ я заведе в Геника, те пратиха пробата за изследване в София.
Излизат кръстосани реакции към котка, куче, ябълка, орех-полен, боровинка и коприва. Всички стойности са под 1, което е много ниско. Но изглежда всичко ѝ се кръстосва и затова се обрива. При първата докторка като я водихме за куче стойностите бяха близо 3, а към котки и ябълки не излизаше нищо. Някак ми падна камък от сърцето и ще започна отново да си храня детето постепенно. Маците по двора обаче не знам как ще спре да милва. Grinning

# 447
  • гр.Варна
Браво Деспи,хубава новина. Да нагушкате Мони и батко и Heart

# 448
Деспи, страхотно! Дишай спокойно сега.Simple Smile

# 449
Ох,Деспи чудесна новина!
Какво по-хубаво от това Мони да расте близо до Ерос!

Общи условия

Активация на акаунт